[Ultimate Marvel] Poszukiwani

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Dragon
Pomywacz
Kontakt:

[Ultimate Marvel] Poszukiwani

Post autor: Dragon »

Witam.
Niniejszym otwieram rekrutację do sesji osadzonej w realiach świata 'Ultimate Marvel'.
Będzie to sesja krótka, gdyż nie pozostało mi wiele czasu, a chciałbym się sprawdzić jako MG.
Z powodu goniącego mnie czasu jestem zmuszony zacząć sesję bez przygotowania (Gdyż postanowiłem o tym dopiero kilka minut przed napisaniem tego postu.), a w jej trakcie będę improwizował. Niemniej jednak mam nadzieję iż efekt tej mojej amatorszczyzny będzie znośny.
Przyjmuję 2-4 graczy. Chętnych proszę o szybkie wysłanie karty postaci, której wzór podaję poniżej. Karty w rekrutacji.

Imię i nazwisko:

Pseudonim: Opcjonalny.

Wygląd: Po części decyduje też o sprawności fizycznej.

Charakter:

Jeżeli chcecie możecie dodać coś od siebie.

Kod: Zaznacz cały

[b]Imię i nazwisko:[/b]

[b]Pseudonim:[/b]

[b]Płeć:[/b]

[b]Wiek:[/b]

[b]Wygląd:[/b]

[b]Charakter:[/b]
Niebędziemy się bawić w Cechy, Historię, czy Umiejętności. Sesja będzie storytellingowa.
Abyście wiedzieli co potraficie ustalę kilka szczegółów:
Jesteście wysokiej klasy komandosami/black opami w SHIELD'zie (Co oznacza doskonałą sprawność fizyczną i intelektualną.). Każdy z was ma rangę porucznika.
Każdy z was wybierze sobie specjalizację, która będzie decydowała o tym w czym jesteście najlepsi. Specjalizacje do wyboru:
Szturmowiec - Zwykły komandos do walki bezpośredniej. Zna się na broni ciężkiej. Dobrze strzela i walczy wręcz. Główny atut to siła.
Zwiadowca - Żołnierz na czele oddziału. Wypatruje zasadzek, pułapek, alarmów i wroga. Doskonale się skrada i walczy wręcz. Główne atuty to percepcja i zwinność.
Snajper - Strzelec wyborowy. Doskonale strzela. Główne atuty to percepcja i zręczność.
Medyk - Dba o zdrowie i sprawność towarzyszy. Doskonale zna się na medycynie. Główny atut to opanowanie.
Łącznościowiec - Obsługuje sprzęt elektroniczny. Doskonale zna się na elektronice i informatyce. Główny atut to inteligencja.
Technik - Zajmuje się mechaniką, ładunkami wybuchowymi, elektryką. Doskonale zna się na ładunkach wybuchowych. Główny atut to inteligencja.
Oprócz umiejętności podanych w opisach specjalizacji każdy z was umie to co każdy komandos umieć powinien, przyczym wy jesteście elitą.
Każda specjalizacja może zostać wybrana tylko raz, więc kto pierwszy ten lepszy.
Ostatnio zmieniony piątek, 12 stycznia 2007, 18:37 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.dragon.webplus.net.pl/
Zapraszam na moje forum o Fantastyce i nietylko!
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Dobra. Ja się piszę. Medyków jest zawsze mało, a ja się w realu trochę na tym znam.

Imię i nazwisko: Parsival Galadium

Pseudonim: Gaveriell

Wygląd: ładny, wygląda jak prince of persja w piaskach czasu.

Charakter: Dobry. Trochę szalony. Uzależniony od szkugów i wódki. Lubi się częstować. Nikt nie mówi na głos że jest narkomanem bo ten kto ostatni to powiedział został znaleziony na drucie telefonicznym za majtki.

Medyk - Dba o zdrowie i sprawność towarzyszy. Doskonale zna się na medycynie. Główny atut to opanowanie.
Ostatnio zmieniony piątek, 12 stycznia 2007, 17:15 przez scorez, łącznie zmieniany 3 razy.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
PrQ
Marynarz
Marynarz

Post autor: PrQ »

Imię i nazwisko:Daniel Grant

Pseudonim:Black

Wygląd:Białę włosy, średnio ścięte, dosyć wysoki, niezachudy(ubiór też trza opisywać?? :P)

Charakter:(Trza było tak odrazu!!) No więc daniel jest spokojnym, zawsze coś kombinującym typem, jedny uważają że jest fałszywy, ale wszyscy wiedzą że odwala to co powinien. Jest też wspaniałym żartownisiem. Do oddziału wstapił dlatego, że był dobry w tym co robił, a i na typowe akcje wojskowe nie chciął się udawać. Tak więc oto jest w drużynie. Wygląda na miłęgo i niepozornego, jednakl jak się wkurzy...

Zwiadowca-Zawsze gdzieś tam jest w cieniu, nie pakuje się w walkę tylko sprawdza. Główny atut to ukrycie(jeśli jest coś takiego :P)
Ostatnio zmieniony czwartek, 11 stycznia 2007, 13:44 przez PrQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Prosiak (PrQ)
Vibe
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

Post autor: Vibe »

Imię i nazwisko: Scott Steiner

Pseudonim: Carnal Grief

Wygląd: wysoki (prawie 200 cm), potężnie zbudowany, na prawym ramieniu tatuaż pikującego w dół sokoła, włosy blond, krótko ścięte, od czoła do podbródka biegnie blizna po cięciu nożem

Charakter: Neutralny Dobry

Szturmowiec
- Zwykły komandos do walki bezpośredniej. Zna się na broni ciężkiej. Dobrze strzela i walczy wręcz. Główny atut to siła.
My name is Słejzi... Patryk Słejzi <rotfl>
Dragon
Pomywacz
Kontakt:

Ubioru nie trzeba opisywać.
W charakterze nie macie pisać tak jak w DnD tylko opisać cechy charakteru i osobowości. Pamiętajcie, że jesteście w formacji do której trudno się dostać (A wy chcieliście.), tak więc niemożecie być świrami, pacyfistami, obłąkańcami, itp.
Proszę edytować, a nie wysyłaś znowu.
Atanamir
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Atanamir »

Imię i nazwisko: Wasilij Iwanow

Pseudonim: 'Szkaradny' (z powodu blizny na policzku która nie dodaje mu urody)

Wygląd: Średnio wysoki (1,82m) dobrze zbudowany, brunet, blizna na lewym policzku.

Charakter: Opanowany, bezwzględny, precyzyjny, perfekcjonista. Warto dodać, że nie cofa się przed zemstą (odstrzelił jaja facetowi który dobierał mu się do małżonki, warto też dodać, że zrobił to z odległości 1`234 m)

Snajper - Strzelec wyborowy. Doskonale strzela. Główne atuty to percepcja i zręczność.
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Imię i nazwisko: Boone Hawk

Pseudonim:

Wygląd: Wysoki szczupły blondyn (długie włosy), niebieskie oczy, dość małe uszy, ponadto wysoki, nie jest zbyt umięśniony, ale za to rozciągnięty (ćwiczył capoeirę i taek-won-do) i wysportowany (lubi grać w koszykówkę)

Charakter: zazwyczaj spokojny, lubi znajdować alternatywne wyjścia z różnych sytuacji, działa zwykle szybko, ambitny i towarzyski

Informacje dodatkowe: Zdał studia informatyczne z wyróżnieniem

Specjalizacja: Łącznościowiec - Obsługuje sprzęt elektroniczny. Doskonale zna się na elektronice i informatyce. Główny atut to inteligencja.
Łukasz
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8500364

Post autor: Łukasz »

Imie i Nazwisko: Richard Davo
Pseudonim:Raven
Wygląd:Mierzący 175 cm wzrostu brunet o niebieskich oczach. Spełnia wymogi fizyczne SHIELD jednak nie widać po nim zbyt wybitnej muskulatury. Wszystkie osoby które kiedykolwiek go spotkały nie mogą zapomnieć o jego oczach, nikt nie może określić co jest w nich tak charakterystycznego jednak nie da sie o nich zapomnieć. Ktoś powiedział kiedyś że "Raven przez swoje oczy widzi wszystko" i chyba coś w tym jest.
Charakter:Neutralny-Raven ma własny sposób pojmowania dobra i zła, nie kieruje sie tym co inni uważają za dobre czy złe, zawsze działa tak jak uważa nie zwracając uwagi na przekonania innych.
Profesja:Snajper

Sorka za brak kodu.
Dragon
Pomywacz
Kontakt:

Sesja rozpoczęta.
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

-_________-'
czy to można nazwać rozpoczęciem sesji? tylko 2x update i koniec? złapaliśmy te krówsko? Panie MG jeżeli ma pan w zwyczaju tak niedokończać sesji to już nie będę pisał kart postaci na pańskie sesje.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

scorez chyba nie czytasz na forum wszystkiego. Wyciąłem z nieobecności:

Dragon

PostWysłany: Sob Sty 13, 2007 5:42 pm Temat postu:
Dostałem wezwanie do wojska, więc niebędzie mnie kilka miesięcy. Miałem nadzieję, że zdąrzę jeszcze zagrać w sesjach i poprowadzić trochę swoją, ale jednak nie dałem rady. Sorka.
Archimonde
Szczur Lądowy

Post autor: Archimonde »

Można jeszcze się przyłączyć?
Kosa_Kosa
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: Kosa_Kosa »

Zwiadowca
Imię i nazwisko:Hjob Egezjusz

Pseudonim:Kosa

Wygląd:krótkie blond włosy