atrybuty (wszystkiego jak najwięcej, a kolejność najważniejszości to: Inteligencja, Charyzma, Siła, Mądrość)
charakter Prawdziwie Neutralny
profesja Niszczyciel Bram
rasa Człowiek
wyznanie [....], oczywiście to nie oznacza że nie mam szacunku do wszystkich bogów
umiejętności niezaprzeczalnie istnieją, aczkolwiek należy zwrócić uwagę na obługę wszelkich urządzeń (i technicznych i magicznych) i wielkie zdolności lingwistyczne (niebiański, piekielny, płomienny)
atuty [?] tu zapewne też wiele istnieje
wygląd

charakter czy ja już o tym nie pisałem?
historia. W sumie nic specjalnego, w zupełnie innym świecie, chciał zobaczyć co jest pod lodówką, to był duży błąd. Chwilę później znalazł się w Piekle, to nie było takie złe (o ile jest się żywym) niż by się wydawało. Pomógł uciec kilku "osobom" z tamtąd przy okazji samemu uciekając. Niestety rzeczywistość do której trafił nie była taka z jakiej wyruszył. Chwilę później miał wizję i odruchowo kopnął kamień przed siebie w jakimś pseudośredniowiecznym mieście. Jakiś dziwny krasnolud potknął się o niego i ściął sobie głowę swoim toporem upadając. Reszta krasnoludów odrazu zaatakowała pobliski sklep Elfa. To rozpoczęło wojny rasowe trwające trzy lata, ale przeznaczenie AC natknęło go na innych ludzi mających podobne zdolności - na Niszczycieli Bram. Uznali, że kopnięcie kamienia było "Wyjebaną w kosmos akcją" i przyjęli go do specjalnej drużyny. Cztery lata później znów znalazł się w dziwnym pseudośredniowiecznym świecie z magicznymi istotami (których na pęczki spotkał w wielu świata Zewnętrznych). Teraz szuka tylko powrotu do domu. Trzeba uważać i na bierząco sprzątać pod i za lodówką.