Cześć wam! Widzę, że chcecie grać w D&D. Fajnie! Bym mógł się do was przyłączyć, ale... Właśnie to "ale". Nie mam przy sobie (zazwyczajnie nie nosze książki do D&D) karty postaci. Tak poza tym to jestm tu nowy i nie oriętuje się jak tu się dobywa sesja. Ale zapewniam, że grywam w ten system, choć teraz zrobiłem sobie taką dłuższą przerwę. Miałbym prośbę do tych ludzi, którzy mogą i lubią służyć innym pomocą. Jeśli żyją jeszcze na tym świecie tacy ludzie, to prosiłbym ich, aby zrobili mi postać. Imię Skorp\ rasa Człowiek\ klasa Wojownik\ reszta (punkty atrybutów) niech będą zgodne z porofesją mojej postaci. Z góry dziękuje tym, którzy podejmą się tego zadania. Ale wątpię, że... nie znajdzie się NIKT! Ale dziękuje....
Widzę, że... eh... Sam zrobię postać. Jak będzie cosik źle to... poprawcie mnie
imie: Kesrkses
rasa: Krasnolud
klasa: Wojownik
siła: 18
zręczność: 18
budowa: 20
intelekt: 8
charyzma: 7
roztropność: 9
atuty: Potężny atak, Uniki.
umiejętności: Ciche poruszanie (4), Wspinaczka (4)
ekwipunek: Dwa długie miecze, przenośne spanko (śpiwór), jedzenie i picie - w tym ognista woda, pochonie (3) i krzesiwo.
To kiedy gramy? Informuje, że dziś zamówiłem neostradę. Jak narazie to jestem zameldowany u cioci

Mam nadzieje, że wygram ten kasting i będę brał udział w tym "Show".
Tak... wiedziałem, że coś mi tutaj nie pasuje. Otóż (albo oturz(ż) - jak to cholerstwo sie pisze to jeszcze nie wiem

) pomysliłem się w nazwie swojej postaci. Nie będę robił jeszcze raz tej postaci, więc zmienie tylko jej imię. Mianowicie imię mojej postaci (od dziś) będzie takie....
Imię: Evil.
[Mianowicie korzystaj z edycji, skoro jest tu dostępna i przeczytaj co regulamin forum mówi o pisaniu kilku postów jeden pod drugim - dop. MAd Phantom]