O co tu biega?
Przy okazji składam wszystkim życzenia z okazji Bożego Narodzenia i Nowego Roku
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
No dobra, ale nie chce mi się postaci robić, masz jakiś scenariusz lub coś w tym stylu??? Jak będę miał czas to zrobię postać...
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
hm... tesh bym sie na to pisal ale chcialbym sobie wybrac postac jush stworzona bo swojej w D&D nie mam bo nie gralem w to ;] no chyba ze na systemie młota :]
Hmm skąd wziąść kp, nie wiem które czary by umiał moj nekro, nie znam atutów a ni umiejętności, i czy bez portretu sie nie obędzie?? nie chce mi sie nic szukac
Skoro założyłeś sesję w DnD musisz posiadać jakieś wsparcie nie? (podręczniki, itepe) Skoro jesteś MP to chyba wiesz, że za pierwszym razem dla gracza ciężko jest się połapać jak się tworzy postać? Pozatym dsadfga_atadf_a mówi, że nie grał w DnD, więc pewnie nie widział karty postaci do 3 edycji, ( chodzi mi o tabele z umiejętnościami; tzn. rangi+ modyfikatory; tak samo MRO i atak wręcz oraz na dystans), więc trochę się natłumaczysz, zanim stworzysz mu postać.
PS1. ( Jeden z moich graczy tworzył postać przeszło DWIE GODZINY)
PS2. Jarosik, wiesz, że nadal piszesz prawie jednowyrazowe posty?
Otchłań
Dante pisze:Powiem jedno: Jarosik !! Nie pisz do cholery tyle postów co mają jedno zdanie !!!!
Jak BAZYL zobaczy to masz fart jak ci nie da bana !!!
I kto to mowi? :] ten co jeszcze w innym temacie pisal dwa posty pod rzad jak mozna bylo to zmiescic w jednej wypowiedzi
Jarosik a moze bys tak sam stworzyl gotowe postacie itp. i tylko dal nam do wyboru ? co ty na to? Przynajmniej wieksze prawdopodobienstwo bedzie na to ze ta sesja ruszy wogole.