[NS] Bitwa o Tornado

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

[NS] Bitwa o Tornado

Post autor: BLACKs »

Mocno przerysowana sesja chromu, rozgrywająca się na podstawie mojego scenariusza umieszczonego niegdyś w TRPG. Wszyscy, którzy go przeczytali i pamiętają, lepiej żeby nie brali udziału w sesji ;).

Klimat: mocny chrom, przerysowane postacie, wielcy zły, slang, dużo szybkiej akcji. Pomieszajcie z tym mafiozów, gangerów, mutki i dużą ilość Tornada.

Miejsce akcji: niedaleko Vegas.

Wymagane na karcie postaci:

Imię:
Profesja (i cecha):
Pochodzenie (i cecha):
Zalety i wady (w czym postać jest dobra, a co nie - ma duży wpływ na rozgrywkę):
Ekwipunek (na poziomie średnim, góra 30 pocisków do broni, trzy bronie - długa, krótka i ręczna, cokolwiek co jeszcze chcecie):
Historia (na kilka akapitów, nie za długa, nie za krótka):
Wygląd:
Zachowanie:

Cechy będą jedyną mechaniką, którą ujrzycie na sesji :).

Wymagane na sesji:
- Opisowe pisanie postów,
- Miła atmosfera.

Motto sesji: I tak zginiecie...
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

All right... Szalony sędzia prawie-jak-mutant znad Missisipi powraca!! I niech drżą ci co są zbyt miękcy by jeść wodę z Missipi... Która jest zbyt gęsta by ją pić :D

Karta postaci tu czy na PW?
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

No! Nareszcie coś konkretnego dla mnie. Dzięki BLACK :D
Karta pójdzie najpóźniej jutro bo mnie mama z kompa już wywala.
.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Karty byle gdzie.

No no BlindKitty załapała klimat i zrobiła postać w klimatach Chromu. Dawajcie takich więcej to przez 30 updateów będziecie opisywać swój wygląd, jak ładujecie magazynek i jak waszym płaszczem targa wiatr xD.
Deep
Chorąży
Chorąży

Imię: Tony Pokręcony
Profesja (i cecha): Zabójca (Jeden strzał)
Pochodzenie (i cecha): Miami (Człowiek-aligator)
Zalety i wady (w czym postać jest dobra, a co nie - ma duży wpływ na rozgrywkę): Świetny zabójca, dobry strzelec, nie potrafi nie spojrzeć na kobietę ;), kiepsko się maskuje, alkoholik, palacz, ćpun itd :P
Ekwipunek (na poziomie średnim, góra 30 pocisków do broni, trzy bronie - długa, krótka i ręczna, cokolwiek co jeszcze chcecie): Plecak, Sig-Sauer P226 (2 pełne magazynki czyli jeden w pistolecie drugi w plecaku), 2 papierosy, flaszka piwa, torebka herbaty, rolka bandaży, śpiwór, koc, nóż, okulary przeciwsłoneczne
Historia (na kilka akapitów, nie za długa, nie za krótka): Urodził się w Miami. Znudziło mu się życie na bagnie i wyjechał z tamtąd gdy miał 20 lat. Niestety zapomniał zabrać z domu gamble ale nie zapomniał swojego wiernego Sig-Sauera. Zaczął zrabiać jako płatny zabójca i tak jakoś dorobił się na życie. Porusza się zazwycza pieszo. Z miasta do miasta, z osady do osady. Zabija i idzie dalej. W końcu jego kroki powędrowaly do (miejsce rozpoczęcia sesji)
Wygląd: Wysoki (182cm), barczysty mężczyzna. Krótko ścięte czarne włosy. Zielone oczy zakrywają ciemne okulary. Jego wzrok zazwyczaj podąża za pięknymi kobietami oraz używkami. Blada skóra. Długa twarz.
Zachowanie: Najpierw patrzy na kobietę. Podziwia jej piękno po czym wzrokiem szuka jakiegoś faceta z piwkiem. Zagaduje go wypija mu piwko i tak mija mu dzień. Zazwyczaj zachowuje się przyjaźnie donieznajomych, chętnie nawiązuje kontakty, lubi się przechwalać. Nie potrafi odróżnić dobra od zła. Często zachowuje sę zupełnie inaczej niż ktoś mógłby przewidzieć.

Nie wiem czy celowo czy przez przypadek nie dałeś sztuczek. Jeśli przez przypadek to ja wybieram Zagadanie
.
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Ja się zaklepuję, karta jutro. Tytuł sesji znam, ale pewnie przygoda była długa mi mi się długich czytać nie chce :P
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Póki co drużyna to:
:arrow: Blindkitty jako pokręcony Sędzia Thomas z Missisipi
:arrow: Deep jako Tony Pokręcony (wszyscy w tej drużynie tacy są :D), zabójca z Miami
:arrow: Czekam jeszcze na dwóch śmiałków, rekrutacja otwarta, przydałoby się jakieś wsparcie techniczne lub mafiozo :).
Tori
Bosman
Bosman

Kartę podeślę na priva tak ok 17
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Imię: Amelia
Profesja : Medyk(Sanitariusz polowy)
Pochodzenie:Teksas (doktor Quinn)
Zalety i wady: Znakomita medyczka, wszystko zawsze ładnie układa( coś jakbysztuczka Pakowanie) i dzięki wiedzy medycznej wie gdzie uderzać by zabolało. Dodatkowo umię przekonywać o siebie ludzi. Niestety bardzo słabo strzela. Wręcz okropnie. Jeśli chodzi o walkę wręcz to lepiej to przemilczeć.
Ekwipunek : Broń: 2 colty peacemakery( 30 naboi), apteczka(bandaże, plastry, ekwpinuke medyczny( ,,w miarę" czysty skalpel, nić, igła) ), Maczeta, Winchester( 6 naboi), plecak, śpiwór, ubranie na zmianę, woda i żywność na 3 dni, zapalniczka zippo, 2 dawki leku( innego niz na jej chorobe, MG wylosuj jakiego).
Historia:
Urodziła się teksasie. Wiadomo zdrowa okolica itp. więc wyrosła na ładną i mądra dziewczynę. W wieku 16 lat skończyła pobierac przekazywaną wsród kobiet z pokolenia na pokolenie wiedze o sztuce medycznej. W wieku 20 lat( według kalendarza z ich okolic) po łzawych pozegnaniach z rodziną wyruszyła w świat by leczyć. I tak poruszała się z wioski do wioski lecząc ludzi. Aż w końcu trafiła do (miejsca rozpoczęcia sesji)
Wygląd: Niska (165cm), szczupła, jasna karnacja skóry. Jej włosy są długie( sięgają jej piędź ponad pas), kruczoczarne, proste. Oczy w kolorze błękitu, lewe lekko zaczerwienione w kąciku. Na lewej dłoni ma dużą bliznę. Zazwyczaj nosi okulary. W lewym uchu nosi mały kolczyk.
Zachowanie: Ot jak typowy spec po wojnie. Zazwyczaj spokojnie siedzi sobie w miasteczku, do którego trafiła i rusza sie z domu tylko w razie gdy jest potrzebna. Nie za bardzo lubi podróże. Łatwo przekonuje do siebie ludzi. W razie walki... No cóż. Zazwyczaj dostaje histerii albo gdzieś się chowa.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Rekrutacja zamknięta, więcej zgłoszeń nie przyjmuję.
Deep
Chorąży
Chorąży

uh ah
kiedy początek sesyji? Już się nie mogę doczekać :D
.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

W piątek wieczorem rozpocznie się Strzelanina Piątkowej Nocy, przygotujcie swoje bronie :).
Tori
Bosman
Bosman

Ta sesja już się rozpoczęła? Bo jakoś jej niu umiem zauważyć... Poza tym nie miałem dostępu do Tawerny przez cały weekend. BTW, tylko ja nie miałem dostępu czy może serwer padł czy coś?
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Przekroczono limit transferu. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Przekroczono limit bla bla bla, sesja rozpocznie się z kilkudniowym opóźnieniem, bo póki co nie mam czasu w grafiku :].
Deep
Chorąży
Chorąży

ah oh nie wytrzymam dłużej, Black zaczynaj bo za tydzień mnie nie ma przez tydzień i prawdopodobnie nie będę miał dostępu do neta
.
Wasyl
Szczur Lądowy

Post autor: Wasyl »

Znajdzie się jeszcze miejsce dla jednej ostro pojechanej postaci? Czekając na odpowiedż szykuje karte :)
"Każdy człowiek może być gotów by zabijać. Samuraj jest gotów umrzeć."
Zablokowany