[Warhammer] Wewnętrzny Wróg- REKRUTACJA ZAMKNIĘTA

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Evandril
Mat
Mat
Numer GG: 19487109

[Warhammer] Wewnętrzny Wróg- REKRUTACJA ZAMKNIĘTA

Post autor: Evandril »

"I w wyznaczonym czasie powstaniemy z naszych miejsc ukrycia i zdobędziemy miasta i osady Imperium. Nasi bracia wyjdą z lasów, by zabijać i palić. Chaos ogarnie ziemię, a my, wybrani słudzy, zostaniemy wyniesieni w JEGO oczach. Niech będzie pozdrowiony Tzeentch, Ten Który Zmienia Drogi."
Tak oto zaczyna się epicka kampania "Wewnętrzny Wróg", którą mam zamiar poprowadzić na naszym forum. Składa się z sześciu części: Wewnętrzny wróg, Cienie nad Bogenhafen, Śmierć na rzece Reik, Szara Eminencja, Źle się dzieje w Kislevie, Imperium w płomieniach i jest dosyć długa więc zastanówcie się dobrze czy aby na pewno chcecie brać w niej udział. W każdym razie na pewno się nie zawiedziecie gdyż w oczach wielu graczy jest ona najlepszą przygodą jaka została wydana dla świata Warhammera. Zapewne wiele osób zna i grało w tę kampanię, dlatego, aby nie popsuć zabawy innym, proszę ich o nie zapisywanie się na tę sesję. Sesja w Wampira nie wypaliła z mojej winy (brak czasu i weny do prowadzenia), więc pora poprowadzić przygodę w systemie na którym naprawdę dobrze się znam. Do stworzenia postaci polecam podręcznik TofT'a (tutaj go znajdziecie - http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtopic.php?t=1530), ewentualnie jakikolwiek podręcznik do Młotka. Gra będzie storytellingowa, bez jakiejkolwiek mechaniki - wszystko opierać się będzie o wasze posty, czyli im dłuższe posty piszesz i wczuwasz sie w postać, tym lepiej wiedzie się Twojemu bohaterowi (ile razy ja już to pisałem). Poszukuję 5 graczy, którzy będą wpisywać się regularnie (przynajmniej 1 posta na 48 godzin) i będą w miarę rzetelnie grać. Jednopostowi gracze będa ginąć od razu :D. Z mojej strony również możecie liczyć na częste aktualizacje. Posty będziemy pisali w 3 osobie, układając całą treść w coś na kształt opowiadania. Każda wypowiedź powinna być poprzedzona imieniem postaci, którą prowadzi dany gracz - zresztą o szczegółach jeszcze będzie czas by pisać. Jeśli zbiorę drużynę to ruszam w czwartek lub piątek. Aha...I jeszcze jedno - nie obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy". Spośrod wszystkich nadesłanych kart wybiorę pięć najlepszych. OK, przejdźmy dalej...

KARTA POSTACI

Imię:
Nazwisko
(niekoniecznie, ale jak ktoś chce to może napisać):
Rasa:
Profesja
(dowolna - bez ograniczeń):
Przedmioty:
Umiejetności profesyjne:
Czary
(tylko jeśli postać jest czarodziejem max. 10):
Wygląd:
Zachowanie:
Historia:

To tyle. Karty postaci słać na PW, ewentualne pytania również.
Ostatnio zmieniony środa, 18 października 2006, 08:41 przez Evandril, łącznie zmieniany 2 razy.
Serge
Kok
Kok
Numer GG: 9181340

Post autor: Serge »

No wreszcie wróciłeś do prowadzenia Młotka, Evi...Oczywiście piszę się na tę kampanię...Karta będzie niebawem :D
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...

- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
hyjek
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: hyjek »

Ja tez sie pisze ale karte przesle pozniej :) Tego posta to z szkolnego komputera pisze wiec sami rozumiecie :D
Miasto zbudowane z Drewna tworzy się w Lesie
Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach
Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Ah, Warhammer, stare, złe czasy... :D Mój pierwszy RPG, mój pierwszy MG, moi pierwsi gracze... A MG był tak do... bani, że nikt już chyba gorszy nie będzie :P Dobra, zaczynam tworzyć postać :D
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Mekow
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Mekow »

Zgłaszam się!
Karta poszła (ciekawe co na to MG).
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera :?

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Też sie zgłaszam :D Karta zaraz lub później.
Czerwona Orientalna Prawica
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Sergi »

ZGŁASZAM SIĘ.

Przecież nie może zabraknąc Antonova :D Oczywiście jeśli Mg się zgodzi przygarnac mojego zarozumiałego łowce.
Aldarion
Pomywacz

Post autor: Aldarion »

Ja też bym się zgłośił jeśli mnie przymiesznowny mg :) karte na wszelki wypadek wysyłam:D
Obrazek
Obrazek
Evandril
Mat
Mat

Pyotruś Antonov pasuje do tej sesji jak ulał więc oczywiście nie może go zabraknąć :D. Witam w drużynie Sergi. Oprócz tego na dzień dzisiejszy w drużynie znajdują się Serge oraz Mekow (jak tylko wprowadzi kilka zmian do karty). Czekam na pozostałe karty. Aha...ze względów technicznych wystartujemy chyba dopiero w sobotę. Jeśli uda mi sie rozpocząć wcześniej to dam znać na PW.
Memo
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Memo »

Karta wysłana.

Mam nadzieję, że to, że postać ma dom i rodzinę nie stanowi wielkiego problemu ;p.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Sergi »

To takie małe pytańko, mam ci jeszcze raz przesłać karte mojej postaci czy masz ja jeszcze z ostatniej sesji. :)
Evandril
Mat
Mat

Do Memo --> witam w teamie, chociaż tak jak napisałem mogłes wybrać sobie dowolną profesję (z zaawansowanych np.), no ale skoro wolisz tę którą wybrałeś to nie wnikam :D
Memo
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Memo »

Wiem, ale ja po prostu polubiłem Ralfa, mimo, iż żadna sesja w której nim grałem nie przeżyła więcej niż 1-3 strony :roll:.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Evandril
Mat
Mat

Memo, mogę Cię pocieszyć tym, że moja sesja na pewno pożyje dłużej niż 3 strony (zwłaszcza że mamy do rozegrania sześć części kampanii hłehłe :D a to mówi samo za siebie, nie sądzisz?).
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

To może i ja sięzałapie, w szczególności ,ze mam teraz trochę więcej wolnego czasu i w końcu uruchomili mi neta :D Karte prześle w przeciągu 12h :D
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Rozumiem że moja karta sie nie dostała ??
Czerwona Orientalna Prawica
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Ja się piszę jak jeszcze można. Kartę napiszę wieczorem
Zablokowany