Tak oto zaczyna się epicka kampania "Wewnętrzny Wróg", którą mam zamiar poprowadzić na naszym forum. Składa się z sześciu części: Wewnętrzny wróg, Cienie nad Bogenhafen, Śmierć na rzece Reik, Szara Eminencja, Źle się dzieje w Kislevie, Imperium w płomieniach i jest dosyć długa więc zastanówcie się dobrze czy aby na pewno chcecie brać w niej udział. W każdym razie na pewno się nie zawiedziecie gdyż w oczach wielu graczy jest ona najlepszą przygodą jaka została wydana dla świata Warhammera. Zapewne wiele osób zna i grało w tę kampanię, dlatego, aby nie popsuć zabawy innym, proszę ich o nie zapisywanie się na tę sesję. Sesja w Wampira nie wypaliła z mojej winy (brak czasu i weny do prowadzenia), więc pora poprowadzić przygodę w systemie na którym naprawdę dobrze się znam. Do stworzenia postaci polecam podręcznik TofT'a (tutaj go znajdziecie - http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtopic.php?t=1530), ewentualnie jakikolwiek podręcznik do Młotka. Gra będzie storytellingowa, bez jakiejkolwiek mechaniki - wszystko opierać się będzie o wasze posty, czyli im dłuższe posty piszesz i wczuwasz sie w postać, tym lepiej wiedzie się Twojemu bohaterowi (ile razy ja już to pisałem). Poszukuję 5 graczy, którzy będą wpisywać się regularnie (przynajmniej 1 posta na 48 godzin) i będą w miarę rzetelnie grać. Jednopostowi gracze będa ginąć od razu

KARTA POSTACI
Imię:
Nazwisko (niekoniecznie, ale jak ktoś chce to może napisać):
Rasa:
Profesja (dowolna - bez ograniczeń):
Przedmioty:
Umiejetności profesyjne:
Czary (tylko jeśli postać jest czarodziejem max. 10):
Wygląd:
Zachowanie:
Historia:
To tyle. Karty postaci słać na PW, ewentualne pytania również.