[Warhammer] Nocna Robota-NABÓR ZAKOŃCZONY

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Serge
Kok
Kok
Numer GG: 9181340

[Warhammer] Nocna Robota-NABÓR ZAKOŃCZONY

Post autor: Serge »

Ave! Z braku zajęcia postanowiłem trochę pomistrzować na naszym forum. Sesja którą mam zamiar poprowadzić będzie związana z cmentarzem (stąd też tytuł przygody :D), ale będzie to jedynie jeden z elementów fabuły. Jeśli dobrze pójdzie przygodę skończymy przed nadejściem października. Przyjmę max. 4 graczy, którzy będą odpisywać w miarę regularnie (do 24 godz. po moim poście) i będą prowadzić w miarę rzetelną rozgrywkę. Sesja naturalnie storytellingowa, bez jakiejkolwiek mechaniki, a jedynym wyznacznikiem waszego dalszego "życia" w sesji będą wasze posty (im dłuższe tym lepiej dla waszych bohaterów). Karta postaci według zaje**stego podręcznika Toft'a bądź dowolnego podręcznika do Młotka ma wyglądać następująco:

Imię:
Nazwisko:
Przydomek: (jeśli ktoś chce)
Rasa:
Profesja: (dowolna)
Przedmioty:
Umiejętności profesyjne:
Czary:(max.10)
Wygląd:
Zachowanie:

Tyle. Karty na PW, ewentualne pytania również.
Ostatnio zmieniony piątek, 8 września 2006, 10:43 przez Serge, łącznie zmieniany 1 raz.
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Sergi »

Serge mogę liczyć na miejsce dla Pyotra, myśle że sesja będzie odpowiednia do dalszej histori tej postaci.Wieć jak?? :D
Serge
Kok
Kok

Jasne Sergi - Pyotr Antonov, sławny kislevski Łowca Czarownic jest zawsze mile widziany... :D. Witam w grze, stary.

Jeszcze trzech graczy i zaczynamy...
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Sergi »

Zaraz ci podeśle kartę oraz jeśli nie masz nic przeciwko to dodam do twojej przykładowej karty również trochę dziwną historię :D
Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Post autor: Bielik »

Dobra to ja też postaram się zrobić postać ale to nie jest jeszcze pewne.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Imię: Michajił
Nazwisko: Tigrow
Przydomek: Nadir
Rasa: Człowiek :?:
Profesja: :?: :?: :?:
Przedmioty: :?:
Umiejętności profesyjne: :?:
Czary:(max.10):?:
Wygląd: Wysoki, szzczuply, włosy długie, czarne, związane w kucyka. Dosyć dobrze zbudowany, choc ukrywa to pod luzno przewiazana toga i ponczo w kolorze brązowym. Nosi powycierane czarne spodnie.
Zachowanie: wesoły, otwarty, lubi rozmawiać z każdym, jest bardzo tolerancyjny, nie przejawia agresji, unika walki gdy tylko się da.

To tyle na razie:P Z checia zagram, ale jak widac braki w znajomosci systemu sa spore, wiec MG musi mi pomoc zorganizowac się jakoś:P
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Serge
Kok
Kok

Jeśli Nadir zaakceptuje moje propozycje zmian do jego karty, to zaczynamy w trójkę+MG. Zapraszam więc do odpowiedniego tematu w dziale "sesje" celem rozegrania przygody.
Esmeralda
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: Esmeralda »

Siemka!
Jestem nowa na forum i chciałam spytać czy można się jeszcze przyłączyć do sesji? Jeśli tak, to kartę wyślę niebawem.
Serge
Kok
Kok

Jak najbradziej można się przyłączyć :D. Czekam na kartę, Esmeraldo i witamy na forum :D
Esmeralda
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: Esmeralda »

Oto moja karta.

Imię: Aeril
Nazwisko:Velhadorn
Rasa: elf
Profesja: (dowolna) Tancerz miecza
Przedmioty:Długi miecz elficki, lewak z elfiej stali, elficka kolczuga, dwa złote i jeden srebrny kolczyk, czarny rumak.
Umiejętności profesyjne: taniec, jeździectwo, tropienie, wyczucie kierunku, cichy chód na wsi i w mieście, oburęczność, uniki, celny cios, szybki refleks, parowanie, akrobatyka, zwód, parada, refleks walki, wirująca śmierć, rozbrojenie, ogłuszenie, taniec miecza
Wygląd:Aeril jest piękną elficką kobietą o oczach jak morze, a włosach złotych ze srebrnym pasemkiem opadającym jej na czoło. Cały czas zaczesuje go za spiczaste ucho ale nigdy go nie ścięła i nie zetnie. Ubrana jest skromnie, wedle mody poszukiwaczy przygód. Zawsze ma założony ciemno zielony płaszcz – podarunek od męża człowieka, który niestety już nie żyje. Jej buty odznaczają się bardzo bogatymi zdobieniami i klamerkami. Aeril pochodzi z lasu Loren.
Zachowanie: Elfka jest dobra, spokojna, nie krzywdzi nikogo ot tak dla zabawy, ale jeśli ktoś jej zajdzie za skórę potrafi zemścić się dziesięciokrotnie. Nienawidzi wszystkich goblinoidów, czuje też pewną niechęć do krasnoludów. Walczy jak tygrysica, biega jak łania, nienawidzi na zawsze zaś kocha do śmierci.

Jestem przyjęta? :D
Ostatnio zmieniony piątek, 8 września 2006, 10:45 przez Esmeralda, łącznie zmieniany 1 raz.
Serge
Kok
Kok

Esmeralda zamyka listę graczy i niniejszym ogłaszam, że nabór uważam za zakończony. Gramy!
Zablokowany