[D&D - Forgotten Realms] Poszukiwani gracze!!!

-
- Majtek
- Numer GG: 192068
- Kontakt:
[D&D - Forgotten Realms] Poszukiwani gracze!!!
Poszukuję graczy do sesji D&D!!! Standardowe karty postaci 3.5ed. Potrzeba 4-5 graczy. Przydadzą się: łotrzyk, wojownik oraz kapłan (najlepiej Pelora).
Gdy przybyliście do miasta Suzail, spotkaliście się ze znajomym widokiem przygotowań do obrony miasta. Przy bramach prowadzona jest staranna selekcja, a na murach rozstawieni są dziesiątkami strażnicy i obserwatorzy. W najbliższej tawernie spotkaliście bardzo tajemniczego nieznajomego, od którego dowiedzieliście się że ukradziono bardzo cenny artefakt ze skarbca miejskiego. Zrobili to nekromanci, którzy dzięki niemu będą w stanie ożywić hordy nieumarłych za pomocą których chcą zdobyć miasto i stworzyć tam nekropolis, miasto żywych trupów. Gdy uda im się to osiągnąć... Cała kraina Faerunu zostanie zalana chodzącymi trupami. Postanowiliście bliżej przyjrzeć się sprawie, więc ruszyliście w stronę ratusza, by tam dowiedzieć się więcej od burmistrza...
Gdy przybyliście do miasta Suzail, spotkaliście się ze znajomym widokiem przygotowań do obrony miasta. Przy bramach prowadzona jest staranna selekcja, a na murach rozstawieni są dziesiątkami strażnicy i obserwatorzy. W najbliższej tawernie spotkaliście bardzo tajemniczego nieznajomego, od którego dowiedzieliście się że ukradziono bardzo cenny artefakt ze skarbca miejskiego. Zrobili to nekromanci, którzy dzięki niemu będą w stanie ożywić hordy nieumarłych za pomocą których chcą zdobyć miasto i stworzyć tam nekropolis, miasto żywych trupów. Gdy uda im się to osiągnąć... Cała kraina Faerunu zostanie zalana chodzącymi trupami. Postanowiliście bliżej przyjrzeć się sprawie, więc ruszyliście w stronę ratusza, by tam dowiedzieć się więcej od burmistrza...

-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Ja też z wielka checią zagram. Tylko sobie info poszukam o edycji 3.5 i podsyłam kartę 
EDIT: Ale, ale... Karta dokładna do edycji 3.5 ze wszystkimi tymi bzdurami, plusami, liczbami itp.? Bo na forum to nie przejdzie... Szybko gracze zrezygnują z sesji. Lepiej podeślij swój własny wzór uproszczonej karty lub daj graczom wolną rękę...

EDIT: Ale, ale... Karta dokładna do edycji 3.5 ze wszystkimi tymi bzdurami, plusami, liczbami itp.? Bo na forum to nie przejdzie... Szybko gracze zrezygnują z sesji. Lepiej podeślij swój własny wzór uproszczonej karty lub daj graczom wolną rękę...

-
- Majtek
- Kontakt:
Bez tych bonusów i tych marny liczb. Chodziło mi tylko o główne informacje.
Karta Postaci:
Imei:
Przydomek:
Klasa:
Rasa:
Umiejętności:
Ekwipunek:
Wygląd:
Cechy charakteru:
Zachowanie:
Choroby, ułomności, przypadłości (przydałyby się dla urozmaicenia gry):
Wygląd:
Historia:
Poczekamy jeszcze na 2-3 graczy i zaczniemy. Ktoś jeszcze chce coś zgłość, zapytać o coś?
P.S.: BlindKitty, fajny opis. Naprawdę mi się podoba.
Karta Postaci:
Imei:
Przydomek:
Klasa:
Rasa:
Umiejętności:
Ekwipunek:
Wygląd:
Cechy charakteru:
Zachowanie:
Choroby, ułomności, przypadłości (przydałyby się dla urozmaicenia gry):
Wygląd:
Historia:
Poczekamy jeszcze na 2-3 graczy i zaczniemy. Ktoś jeszcze chce coś zgłość, zapytać o coś?
P.S.: BlindKitty, fajny opis. Naprawdę mi się podoba.

-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0
Hmm, w zasadzie mógłbym zagrać
Ale jest jeden minus tego ... nie chce mi się robić karty postaci
Zaraz prześlę jedną która mam zrobioną (niezbyt w tym stylu co chcesz, ale może podpasi) i zobaczymy czy ewentualnie zaaprobujesz
Właściwie to kiepsko pamiętam już co i jak było w dnd (starcza skleroza), ale umiem udawać 

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Majtek
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za postacie. Poczekam jeszcze 3 dni. Może ktoś się jeszcze zgłosi... A poza tym muszę dopracować parę szczegółów przygody. Zasady: odpowiadamy wciągu 72h (najbardziej chodzi o mnie bo może być problem, szkoła, treningi, rodzice itp.).
"Zemsta, jak wiele potraw kulinarnych, najlepiej smakuje gdy przygotowuje się długo, starannie i jest podawana na zimno." - Brian Herbert "Ród Corrino"

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Majtek
- Kontakt:
Jest proble.
Rygor domowy. Uda mi się wejść na kompa tylko w piątek, sobotę i niedzielę. Czy nadal chcecie grać, czy może wam to nie odpowiada?
Mam nadzieję żę zrozumicie mój problem.

Mam nadzieję żę zrozumicie mój problem.
"Zemsta, jak wiele potraw kulinarnych, najlepiej smakuje gdy przygotowuje się długo, starannie i jest podawana na zimno." - Brian Herbert "Ród Corrino"

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Tawerniany Che Wiewióra

-
- Marynarz
- Kontakt:

-