Doomsday Operation (ciagle otwarta)

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Doomsday Operation (ciagle otwarta)

Post autor: szturm »

-Panie, panowie, nie zostaliscie zaproszeni tutaj bez powodu. Zostaliscie wybrani sposrod... - konferencja w eleganckiej willi w Yeovil, w poludniowej Anglii dopiero sie rozpoczela. Przybyla na nia grupa najlepszych w swoim fachu agentow. Nie znali jeszcze celu zebrania, wiekszosc z nich dopiero pierwszy raz widziala sie na oczy.

Nikogo nie zdziwila na zebraniu obecnosc Collina L. Powella, glownego sekretarza NATO. Czlowiek ten ze stoickim spokojem opowiadal o sprawach zagrazajacych ludzkosci, jakgdyby bylo to na porzadku dziennym. - Niewielu z was slyszalo zapewne o Doomsday Machine. Amerykanscy naukowcy w latach 60. ustalili, ze da sie skonstruowac bombę, której detonacja spowoduje samozapłon atmosfery. Według obliczeń teoretycznych, z pedosfery ziemskiej nie zostałoby zbyt wiele po czymś takim. Ustalili, lecz nie skonstruowali. Nie bylo wtedy na to mozliwosci, funduszy. Czasy sie zmieniaja... - Z blatu stolu wysunal sie ekran o dosc duzej rozdzielczosci, a twarz ukazana na nim z pewnoscia nie nalezala do najpiekniejszych. - Movsar Barayev, swego czasu jeden z najgrozniejszych rosyjskich terrorystow. Wszystkie media podawaly, ze zmarl. Prawde prawie udalo sie zatuszowac. Prawie, bo nasi szpiedzy przechwycili polaczenie tego wlasnie jegomoscia. Niestety, nie wiemy gdzie sie on znajduje. Ale do rzeczy. Ostatnio odnotowano znikniecie 10 najbardziej uzdolnionych wynalazcow tego swiata. Wiadomosc Movsara Barayeva byla dosc niepokojacej tresci. Obawiamy sie, a nawet jestesmy pewni, iz chce on skonstruowac bombe, ktora moze wyniszczyc cala ludzkosc. Musicie znalezc go oraz owych 10 wynalazcow, zniszczyc plany bomby, oraz zabic terroryste. Jesli ktos chce sie wycofac, niech zrobi to teraz...

Kto z was podejmie sie ryzyko? Chetnych do gry prosze o zamieszczanie kart tutaj. W grze bierze udzial jeden technik, jeden specjalista komputerowy, szpieg, medyk, i dwoch agentow ( tzw. ogolniakow)

Profesja:
Imie i Nazwisko:
Pseudonim:
Cechy szczegolne:
Charakter:
Krotka Historia:
Umiejetnosci:
Wady:
Ostatnio zmieniony sobota, 12 sierpnia 2006, 13:10 przez szturm, łącznie zmieniany 1 raz.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Karta postaci:
Michajil Tigrow vel Nadir
Profesja do wyboru: szpieg
Umiejętności ciche skradanie, kamuflaz, otwieranie drzwi, skrytek itp walka nozem
Cechy fizyczne szybki i zwinny, niezbyt silny ale tez nie chuchro
Charakter: Skryty malomowny, niechetny dla nowych. Zadko odzywa sie do ludzi, najchetniej pracowal by sam. Wszystkim rzuca wredne docinki gdy tylko nadazy sie okazja.
Wygląd: Wysoki (184cm) szczuply (64kg) z pociagla twarza. Blada cera, podkrazone stalowego koloru oczy, wlosy czarne (dredy) do ramion. Ubiera sie w luzne ciuchy w zaleznosci od sytuacji,(zeby sie nie wyrozniac z tlumu)
Historia: Dawniej zlodziej, jednak jego umiejetnosci wlamywacza i przebieglosc w uciekaniu szybko przyniosly mu slawe. Sila wcielony do organizacji pod grozba zabicia jego i mlodszej siostry, ktora przetrzymuja by zmusic Nadira do pracy.
Ekwipunek najrozniejsze wytrychy i przecinaki, rekawiczki, noz a'la rambo
Cechy szczegolne: brak
Wady: Dla siostry jest gotów zrobić WSZYSTKO

moze byc?
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

jasne. tylko pytanie... jakas rodzina? oprocz siostry? pochodzenie? rosja?
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Nie powinienem tego tu umieszczać gdyż te informacje są ściśle tajne.
Profesja: Szpieg
Imię i Nazwisko: Henry Green, Edward Sern, Robert Kubica, Gordon Freema? (Nie wiadomo. W agencji mówią na niego 313)
Pseudonim: Mr X
Wiek: Trudno określić, kiedy ma brodę wygląda na 30 parę a bez na 20 coś
Wygląd: Wysoki mężczyzna (192cm), choć niektórzy plotkują, że może kontrolować swój wzrost:P Standardowo ma długie (prawie sięgające szyi) proste blond włosy kozią budkę piwne oczy. Szczerze mówiąc potrafi zmieniać swój wygląd i nikt naprawdę nie wie czy ten opis, który dałem wyżej jest prawdziwy.
Cechy szczególne: Utajniono
Charakter: Pan X charakteryzuje się brakiem charakteru. Do znakomity aktor, jest znudzonym życie szarakiem a po chwili potrafi się zamienić w przebojowego playboya cieszącego się każdą chwilą życia. To prawdziwy kameleon.
Krotka Historia: Oficjalnie, robił za sprzedawcę pączków. Ale co ja się będę rozpisywał, cała jego prawdziwa tożsamość jest utajniona. Wiadomo tylko, że pracuje dla jakiejś tajnej organizacji.
Umiejętności: Specjalizacja w każdym rodzaju broni, mistrz kłamstwa, mistrz kamuflażu, snajper, prawo jazdy różnymi rodzajami pojazdów od skutera po wielki buldożer, pilot, skradanie się, akcentowanie, doskonała znajomość języka: Angielskiego, Rosyjskiego, Japońskiego, Mandaryńskiego, Włoskiego, Francuskiego, Czeskiego i Hiszpańskiego.
Wady: Przez to ciągłe odgrywanie ról czasami mu odbija, więc musi łykać prochy.
No to teraz muszę was zabić
Ostatnio zmieniony sobota, 5 sierpnia 2006, 14:59 przez shade, łącznie zmieniany 2 razy.
GORAS
Pomywacz
Numer GG: 8970290
Kontakt:

Post autor: GORAS »

Profesja: Specjalista komputerowy,Haker
Imie i Nazwisko: John W. Eliot
Pseudonim: Pierdoła
Wygląd: John jest wysokim nastolatkiem(186cm), ma krótkie czarne włosy, najczęściej postawione na żelu. Jest gruby 95 kg nadwagi :D ) Ma twarz pokryta pryszczami i duże czarne okulary +1,25 dioptrii. Na codzien ubiera sie w jeansy i swoja ulubiona koszulkę z napisemn Pie***** nie robie!
Cechy szczególne: Bardzo wysoki głos, przekrwione białka w oczach.
Charakter: odważny, potrafi zachować zimna krew.
Krotka Historia:John jest maniakiem komputerowym, całymi dniami przesiaduje przed monitorem, jest jak większość nastolatków, ale w porównaniu do nich on pracuje w firmie Kaspersky, oraz jako konsultant w Microsofcie. Mieszka z rodzicami, którzy odkąd za czeli dostawać kieszonkowe od syna, przestali odrywać go od komputera. John nie uczy sie w żadnej szkole ponieważ w wieku 12 lat uzyskał tytuł profesora informatyki.
Umiejętności:Perfekcyjna znajomość systemów komputerowych, "hakerstwo" Dar przekonywani, flirt
Wady: Przeczulenie na punkcie swojego ukochanego psa, może zabić z zemsty, Porywczy, Myśli ze jest najmądrzejszy na świecie
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

2 szpiegow... moze byc ciekawie. i spec. tez dobrze. czekamy na reszte. shade, wysle ci jeszcze dzisiaj pare pytan na pw... ;>
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Nadir
Kok
Kok

Pochodzenie jak słusznie zauważyłeś- Rosja.
Rodzina żyjąca tylko siostra. Dlatego jest taka ważna.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Post autor: Bielik »

Profesja: Medyk
Imie i Nazwisko: Mark Evans
Pseudonim: Bielik
Wyglad: Średni wzrost, brązowe włosy, niebieskie oczy, waga odpowiednia do wagi. Ubiera się odpowiednio do sytuacji.
Cechy szczegolne: brak
Charakter: Zawsze stara się zachować neutralność, gdy nie musi nie wyrywa się. Stara się być miły dla innych.
Krotka Historia: Żył sobie w miarę spokojnie sam, gdyż jego rodzice zgineli w wypadku i studiował medycynę. W wolnym czasie chodził na strzelnicę na której radził sobię całkiem dobrze, wręcz nadzwyczaj dobrze. Nigdy nie związał się z nikim bliżej. Pewnego razu gdy siedział sobie w ławce na parku i czytał książkę dosiadł się do niego ktoś i zaproponował mu pracę, a on się zgodził (może wydaje się to dziwne ale on nie mógł znaleźć nigdzie pracy). Okazało się, że była to tajna organizacja która potrzebowała wykształconych medyków którzy sprawdzali się w walce. I tak się tu znalazł.
Umiejetnosci: Pierwsza pomoc, władanie bronią lekką i trochę białą. Znajomość języków angielskiego, polskiego, francuskiego i niemieckiego.
Wady: kiepski wzrok bez okularów lub szkieł mało widzi.

mam nadzieję, że starczy.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

jasne. tylko pare pytan. Narodowosc? Rodzenstwo jakies?

i chyba 'wzrost odpowiedni do wagi' ;) a dokladnie?

i na wywiadzie i tajnych organizacjach raczej niewiele sie znasz, po dolaczanie do (kontr)wywiadu wyglada troche inaczej. ale ok :D
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

shade
Mat
Mat

To jak? Kiedy zaczynamy?
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

no chwilowo to na ludzi jeszcze czekam... w 4 osoby bedzie ciezko. poza tym, bez agenta, przynajmniej jednego, to tak dziko troche... nie? :D
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

shade
Mat
Mat

A po co agent? Czy w tej sesji szpiedzy i agenci nie odwalają podobnej roboty? No chyba, że tu szpiedzy są od infiltracji a agenci od "rozwałki" :D
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

mniej wiecej. agent to cos bardziej w stylu Ethan Hunt'a czy Bonda, a szpieg... no nie wiem. ogladal ktos Spy Game? to tak mniej wiecej. ale i tak mniej, niz wiecej.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Nadir
Kok
Kok

Od rozwałki mogą być jakieś wymyślone przez MG postacie, będziesz sie mogł wykazać w opisowych postach umilających nam gre:P

szturm
Mat
Mat
Kontakt:

w sumie. to... chyba bedziemy mogli zaczac. zaraz napisze pierwszego posta ;)
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

szturm
Mat
Mat
Kontakt:

gdyby ktos byl chetny, ciagle otwarte ;) do rozdania jeszcze 2 postacie, chwilowo npc'e. agent, i snajper
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

benio01
Szczur Lądowy

Post autor: benio01 »

Profesja: Agent
Imię i Nazwisko: Guerr Parreira
Pseudonim: Guana
Wygląd: krótkie, brązowe włosy, niebieskie oczy, ubrany w jeansy i skórzaną kurtkę.
Cechy szczególne:
Charakter:
Krotka Historia: Byłem dość słabym uczniem, jedyne dobre oceny, ba, nawet świetne, zdobywałem na wf'ie i angielskim. Potem trafiłem do wojska, aa gdy ujrzeli moje zdolności, zaczęli mnie szkolić dalej. Na początku nie wiedziałem o co chodzi, do czasu pierwszej misji.
Umiejętności: potrafię otworzyć spinaczem zamek do drzwi, składam karabin w 24 sekundy
Wady: za dużo pije Red Bulla, po zatym jestem bez wad

chyba dobrze
Zablokowany