"Zimne Brzegi"

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Phoven
Bosman
Bosman

"Zimne Brzegi"

Post autor: Phoven »

Planuje zorganizować sesje w świecie przedstawionym przez Siergieja Łukianienke w książkach "Zimne Brzegi" i "Nastanie Świt". Jeżeli nie znasz tych ksiazek - nic nie szkodzi, wprowadze cie w ten świat. :)
Wszystkie pytania prosze kierować w tym topicu. Jeśli ktoś jest chętny do gry, niech wysyła kartę postaci na PW. :)

KARTA POSTACI - szablon
Imię:
Nazwisko:
Narodowość:(możecie wybierać z: Mocarstwo, Chanat Rosyjski, Nippon, Imperium Osmańskie, Judea, Chiny, Indie Zachodnie)
Religia:(Zbawiciel, Siostra, Akwińczycy, Islam, Konfucjanizm, Tao, Ateista)
Umiejętnosci:
Zawód:
Krótka Historia:

Jeśli w umiejętnościach wpisze ktoś Słowo, może miec najwyżej dwie inne umiejętności.
Czas rozgrywki: Około 15 lat przed ucieczką z katorgi Ilmara i Markusa
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Ja z checia zagram. Ale najpierw co nieco musze wiedziec. Jakie to czasy? Sa juz bronie palne czy nie? Co sie dzieje na swiecie? I o co chodzi z tym Słowem? Sa jakies inne specyficzne umiejetnosci?
Tyle. Czekam:P
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Z przyjemnością zagram. Proszę mi tylko podać troche informacji na temat świata i samej sesji (jak ma się odbywać). Nie znam książki więc jestem zielony.
Doi
Marynarz
Marynarz

Post autor: Doi »

Ja bym z chęcią się przyłączył ale nie dośc że jestem noiwicjuszem to jeszcze nie czytałem książki.
Jeśli mógłbym się przyłączyć to mógł by mi ktoś podać jakieś informiacje odnośnie świata i samych zasad gry.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Sory, ale jednak odwołuje ta sesje, świat ksiązki jest po prostu za mało rpgowy.
Zablokowany