[Kroniki Riddicka] Szukam MG

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Dem
Pomywacz

[Kroniki Riddicka] Szukam MG

Post autor: Dem »

Co powiecie na sesję w przyszłości ala Riddick? Bylibyśmy więźniami w tych więzieniach z filmu, lub gry pod tym samym tytułem. Można by nawet spotkać Riddicka (choć to by zależało od MG). Głównym, lub pierwszym celem była by ucieczka (wiadomo). Potem jakieś przygody na planetach.
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Kroniki? No czemu nie. Pisze się jako gracz.
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Sergi »

Pomysł ciekawy, ajk na razie się pisze na gracza. Zobaczymy jak będzie :D
Zinin
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Zinin »

Jak będzie MG to także sie zgłosze
Dobry bajer, to połowa Sukcesu
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

No a ja bym zagrał. Ale jako gracz:D[/list]
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
dante_tha_don
Marynarz
Marynarz

Post autor: dante_tha_don »

Mógłbym coś spróbować zrobić ale MG nigdy na sesji netowej nie byłem więc nie wiem czy sobie poradze.
Świat Riddicka troche znam więc może jakąś akcje w Butchers Bay zorganizować?
shade
Mat
Mat

MG w realu a MG w sieci to według mnie żadna różnica. Przynajmniej na forum możesz odpisywać, co jakiś czas oczywiście nie żeby odpisywać, co tydzień. Chodzi o to, że masz więcej czasu na obmyślenie sobie jakiejś akcji.
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Jak dla mnie to w Butcher Bay może byc. Tylko byle nie w chwili jak tam będzie Riddick bo pewnie zginiemy:D
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Sergi »

Mi tam to pasuje, moze być ciekawie. Napisz kartę to się uzupełni :)
shade
Mat
Mat

Czemu nie w jednym więzieniu z Riddickem? Albo jeszcze lepiej w jednej celi! :P Nawet to by było ciekawe uciekać przed rozwścieczonym furianinem albo jeszcze lepiej gdyby się z nim sprzymierzyć. Poprosiłbym go żeby nauczył mnie posługiwania się kubkiem. :twisted:
Smoku
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Smoku »

to i ja bym się zgłosił jesli jeszcze można, jako gracz
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk
Numer GG: 9350651

Post autor: Pita »

jak wyżej jeśli można :oops:
Har Har Har
dante_tha_don
Marynarz
Marynarz

Dobra to zapodajcie
wygląd postaci ksywki
troche histori i umięjętności a także za co siedzicie i ile?

Rozumiem że waszym priorytetem jest ucieczka?
Smoku
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Smoku »

karty na privata czy tutaj w temacie?
dante_tha_don
Marynarz
Marynarz

Może być w temacie. Tylko że by postaciami nie byli jacyś heroiczni obrońcy świata.
shade
Mat
Mat

Imię i nazwisko: Hall Ratel
Ksywa: ma wiele, ale w tym więzieniu zdobędzie pewnie nową
Wzrost: 186
Waga: 113
Włosy: Łysy z tyłu jeżyk
Oczy: Piwne
Wygląd ogólny: Porządnie zbudowany, choć nie przypominający jakiegoś wielkiego mięśniaka. Ma ogoloną głowę prócz potylicy gdzie ma wygolone BMF (bad motherfucker). Nosi ciężkie buty, czarne luźne spodnie i czarną bluzę. Posiada pokrywający prawą rękę i pierś tatuaż przedstawiający mitologiczne motywy.
Znaki szczególne: z tyłu głowy wygolone BMF, kilka blizn po kulach na plecach i klatce piersiowej, wielki tatuaż pokrywający prawą rękę i prawą pierś, blizna na policzku od noża
Umiejętności: broń palna, walka wręcz, walka bronią białą, pilotaż, ciche skradanie się, improwizowanie,
Historia: Hall to bezwzględny przemytnik. Transportuje wszystko broń, alkohol, narkotyki byle by było to opłacalne. Niekiedy robi za płatnego mordercę. „Po trupach do pieniędzy” jak sam mówi. Siedział w wielu więzieniach o najróżniejszych stopniach. Z początku dostawał po kilka lat i wypuszczano go za dobre sprawowanie, lecz od czasu, kiedy zabił pewną wpływową osobę zawisła nad nim kara dożywocia. Od tamtego czasu był ścigany przez policję wielu planet a nawet najemników. Nie dawno przez nieuwagę dał się złapać i tak trafi do tego więzienia...
Kara: dożywocie za morderstwo i przemyt.

Mogę jeszcze wprowadzić małe poprawki do karty.

Mam kilka pytań. Czy my dopiero trafimy do tego więzienia czy już w nim jesteśmy? (Preferowałbym, szczególnie w przypadku mojej postaci pierwszą opcję), Jeśli już tam siedzimy to, jaką mamy rangę, reputację wśród więźniów, czy mamy jakieś znajomości, znamy skorumpowanych strażników a może mamy znajomości w elitarnej grupce więźniów trzymającej łapę na wszystkim, jaka jest administracja, kogo można przekupić, który ze strażników ta sadysta itd., czy w tym samym więzieniu siedzi Riddick oraz czy po ucieczce z więzienia sesja będzie dalej kontynuowana?
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 31 lipca 2006, 13:28 przez shade, łącznie zmieniany 3 razy.
Zinin
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Zinin »

Niewiem czy czasem nie pomieszałem światów

Imie:Henry "Red Eye" Kenet

Wygląd : 182cm wzrostu, 77 kg wagi, brunet u którego zauwarzyć można oznaki siwienia (zwłaszcza bo bokach głowy) krótko ścięty, na ciele ma wiele blizn postrzałowych jednak najbardziej charakterystyczne jest jego prawe zaczerwienione oko

Troche histrori: O wczesnym dziecinstwie Red Eye-a niewiele wiadomo, jego ojciec (Thomas "Fast Shot" Kenet) był załorycielem grupy najemników K.I.L.L (niestety niewiadomo co ta nazwa znaczy) a matka zmarła przy porodzie. Henry od dziecka pry "szkolony" przez ojca na żołnierza uniwersalnego. Zaczerwienione oko jest skutkiem nieszczęńśliwego wypatku (chciał sprawdzić jak dziła granat) który wydażył mu się w wieku 13 lat. Znany jako "Red Eye" przystąpił to K.I.L.L-a w wieku 17 lat. Przez ok. 14 lat grupa K.I.L.L (licząca wtedy ok. 10 członków) miała na swoim koncie 926 zabójstw. Henry(36lat) został złapany i przewieziony do więzienia za "Bezpodstawne zabicie 48 cywili podczas gonitwy za celem" dostał Dorzywocie

Umiejętności: Bardzo dobrze(jeśli nie wyśmienicie) strzela z wszystkich rodzaji broni, Młodzieńcza zwinność (chodzi o to że jest tak zwinny jak przeciętny 26 latek)

Ile siedzi i za co : ok. 16 lat za co jest na samym końcu histori

To mój setny post yupi(k)!!!
Dobry bajer, to połowa Sukcesu
Zablokowany