[Star Wars] Knights of the Old Republic

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Hose15
Bombardier
Bombardier

[Star Wars] Knights of the Old Republic

Post autor: Hose15 »

Witam!
Chciałbym zorganizować sesję która działa by się w czasach gry KOTOR I.Ilość osób maksymalnie:6.I tak :chciałbym żeby w drużynie było 3 Jedi[(później przyjdzie moment że będzie można przejść na Ciemną Stronę:),oczywiście nie wszyscy:)] 1 "mózg drużyny" który był by od odszyfrowywania kodów oraz odgadywania zagadek oraz ze 2 graczy dowolnej profesji.
Możecie wybierać sobie rasy jakie chcecie.
Karty wysyłać na pw, pytania dotyczące sesji kierować tutaj.
W Karcie powinno być uwzględnione:
Imię i nazwisko:
Profesja(nie dotyczy Jedi):
Umiejętności:
Wygląd:
Ekwipunek[(oczywiście nie za dobry:)]:
Niech moc będzie z wami:D
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Ja bym chętnie zagrał.
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

Chętnie zagram ale mam jedno pytanie: czy osoby grające zwykłymi profesjami będą mogły wziąć lepszy sprzęt i może nawet.. statek ? bo w końcu Jedi IMHO to najpotężniejsza postać w SW
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Może i tak, ale da sie go zabić jak kazdego innego. Trzeba użyć podstępu, lub jakiegos dobrego sprzętu. I tu zgadzam się z Thaevisem. Nie Jedi powinni mieć cos bardzo dobrego.
Hose15
Bombardier
Bombardier

Dobra zgadzam sie na trochę lepszy sprzęt(ale nie najlepszy oczywiscie) i statek (tesh jakiś średni, żeby nie był mocarzem od razu) aha a z tym statkiem to dobry pomysł bo czym będziecie podróżować po planetach:).A i przy okazji tego statku to przydałby się w drużynie jakiś pilot co nie :?:
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Sesja w Kotorze :D Jasne że się zgłaszam!

Imię i nazwisko: Ondar Rocaa
Rasa: Człowiek
Profesja: Jedi (Consular)
Umiejętności: Force Push, Force Lightning
Wygląd: Ondar jako neliczny z rycerzy jedi nosi długie włosy (do ramion), które mają kolor brązowy. Posiada niebieskie oczy. Jest średniego wzrostu, a jego posturę w nagłym przypływie optymizmu można nazwać przeciętną. Mimo że wiernie służy Republicę, zwykle ubiera się niczym sith - ciemna szata, a na głowie kaptur zasłaniający twarz.
Ekwipunek: Ciemna szata z kapturem, lightsaber (jeśli nie można, wtedy poprosiłbym vibroblade'a)
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

ja sie zglaszam!! karte dzis jeszcze podesle
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

ja też się zgłaszam

Imię i nazwisko: Miechael Clone
Profesja(nie dotyczy Jedi): Dominate Mind, Błyskawice (nie pamiętam jak się to nazywało, chodzi mi o moc rażenia błyskawicami)
Umiejętności: Nagięcie umysłu,
Wygląd: Wysoki, dobrze zbudowany, włost długie czarne spięte z tyłu kucyk, nosi czarną szate Jedi
Ekwipunek[(oczywiście nie za dobry:)]: Dwa miecze świetlne, czerwone :twisted: i czarna szata Jedi
Ostatnio zmieniony czwartek, 25 maja 2006, 08:07 przez Kloner, łącznie zmieniany 1 raz.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

Hehe mam nadzieje że nieznajomość gry nie będzie problemem ;) bo GW i gry Jedi Outcast oraz Academy mam zaliczone

Imię:Kinao Coras
Profesja:Jedi
Umiejętności:[top secret :wink:]
Wygląd: Dość przystojny i wysoki człowiek -tak wygląda Kinao na pierwszy rzut oka, gdy się jednak bliżej przyjrzeć możemy zobaczyć niebieskie oczy, dość muskularną sylwetkę jak również to że ma dredy, zwykle chodzi w stroju jedi wygodnym do walki
Ekwipunek: strój Jedi, miecz świetlny
Opis miecza:, fioletowa barwa uzyskana dzięki modyfikacji soczewki, jednak pierwotna barwa to czerwień

Obrazek
Ostatnio zmieniony sobota, 27 maja 2006, 13:19 przez Thaevis, łącznie zmieniany 2 razy.
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Re: [Star Wars] Knights of the Old Republic

Hose15 pisze:chciałbym żeby w drużynie było 3 Jedi
Mam nadzieję, że jeśli zgłosi sie więcej Jedi to zostaną nimi ci co byli pierwsi.
Hose15 pisze:Karty wysyłać na pw, pytania dotyczące sesji kierować tutaj.
Nie zauważyliście tego?
Hose15
Bombardier
Bombardier

Właśnie!Zgadzam się z Alexielem że karty na pw (no ale to już wam wybacze).A Jedi będzie tylko 3!Tylko 3!Alexiel ty na pewno bedziesz Jedi(bo byłeś pierwszy) a nad resztą się zastanowie.Aha, Kloner zmień kolor mieczy ok?Później jak będziesz chciał to będziesz mógł przejść na Ciemną Stronę(zdradzam fabułe no ale musze to wyjaśnić) i wtedy weźmiesz sobie czerwone miecze.Thaevis znajomość gry nie jest obowiązkowa byle byś orientował się w tamtych czasach.Szczerze : Ja sam nie grałem w KOTORA:D
W poniedziałek bede miał dopiero:P
Mam już trzech Jedi(wybrałem najodpowiednijesze postacie):
-Ra-V(jako Shardik)
-Alexiel(jako Alex Devon)
-Thaevis(jako Kinao Coras)
Przykro mi z powodu tego że inne postacie odrzuciłem no ale mówie ci troje są najodpowiedniejsi, mają porządnie ułożone postacie.
Ale nie martwcie się są jeszcze 3 miejsca w drużynie.Chętni do gry: możecie mieć dowolną profesje oraz rasę(ale tak jak mówiłem jeden musi być jakimś technikiem,hakerem czy coś w tym stylu by łamać kody lub rozwiązywać zagadki, maksymalnie może być ich 2).Karty postaci oczywiście na pw.To chyba wszystko jasne?
Nyano
Mat
Mat

To ja się wypisuje. Sesja Kotor'a jako nie-jedi? Dziękuję, nie skorzystam.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Hose15
Bombardier
Bombardier

No sorry ale nie każdy akurat w tej sesji może być Jedi:/Ja osobiście uważam że granie inną profesją niż Jedi jest przyjemniejsze i dodaje barwy całej fabule sesji.
Nyano
Mat
Mat

Jeszcze zastanowię się nad rezygnacją, jeśli odpowiesz mi na pewne zasadnicze pytanie:
Wytłumaczę Ci, bo nie grałeś. W Kotorze każdy, nie tylko jedi mógł szkolić się w mocy, czy w sesji również byłaby taka możliwość dla nie-dżedajów?
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Taka mała sprawa. Ja bym się pisał ale musze miec pewnośc, ze Jedi lub reszta drużyny nie będzie za bardzo przepakowana. Bo co to za frajda jak pod koniec sesji Jedi walczyli by z jakimś mistrzem Sith a ty jako łowca nagród musiałbyś stac z boku bo byś tylko przeszkadzał.
Hose15
Bombardier
Bombardier

Nyano dzięki za tą ważną informację, oczywiście mógłbyś się szkolić w Mocy będąc osobą inna niż Jedi.
Arxel nie rozumiem słowa przepakowana?Zbyt silna, za dobra czy jakieś inne znaczenie.A jeśli chodzi o taką walkę to oczywiście nie każdy walczył by z tym mistrzem.Jedi by walczyli a reszte bym ładnie wplótł w to wszystko by mieli też jakieś zadania np.Jedi walczą z Sithem,nagle Alexiel przebija swoim mieczem pulpit kontrolny.Jego zniszczenie spowodowało iż za 5 min. stacja bojowa wybuchnie.Drzwi się zamykają a wy nie znacie kodu dostępu a zewsząd napływają żołnierze tego Sitha.Haker by łamał kod a łowca nagród go osłaniał, w międzyczasie Jedi mógłby pomóc.
Zawsze się znajdzie jakieś rozwiązanie, oczywiście nie będe wam tak tego wszystkiego na tacy podsuwał tylko jakieś drobne sugestie przytaczał.
Nyano
Mat
Mat

Wysłałem na pm nową wersję postaci (tym razem nie jedi), czekam na zaakceptowanie.
Zablokowany