Poszukiwany MG do Gothic'a

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Poszukiwany MG do Gothic'a

Post autor: Belath_Nunescu »

Pod wpływem impulsu wpadłem na pomysł... Możecie go zmieszać z błotem, lub ogłosić genialnym...Już więc go przedstawiam.
Można by zagrać sesję w świecie Gothic'a. Nie wiem czy bym podołał roli MG, ponieważ można powiedziec nigdy nie mistrzowałem, wiec może ktoś bardziej odpowiedni mógłby pełnić za mnie tą rolę. :D No to mój taki pomysł jest...
"One day the sun will shine on you
Turn all your tears to laughter
One day you dreams may all come true
One day the sun will shine on you..."
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

Chmmm.... Czemu by nie :D Gdyby co to moge ją poprowadzić, tylko, że od razu ostrzegam, iz bedzie na podstawie jedynki, gdyż innych części nie znam :P
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

bardzo fenomenalnie, że na podstawie jedynki! :D Dla mnie jedynka jest o niebo lepsza od dwójki. Mi pasuje jedynka:D
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

O :D to bardzo dobrze :D To juz zaczynam pisać karte postaci, gdyż pomysł już też nawet mam :D

EDIT:

Karta postaci:

Imię (Ew. Nick):
Waga:
Wygląd:
Historia: (przede wszystkim za co zostaliście skazani)
Choroby: (psychiczne i fizyczne, jeśli takowe posiadacie :D)

Statystyki (100pkt. do podzielenia):
Siła:
Zwinność:
Moc:
Wytrzymałość:

Umiejętności: (6 punktów do podziału, na kategorie można dać max 3)
Broń jednoręczna:
Broń dwuręczna:
Łuki:
Kusze:
Kradzież kieszonkowa:
Otwieranie zamków:
Krąg magii: (za 3pkt. 1 krąg)

Czekam na pierwsze 3, może 4 osoby i zaczynamy! Potem może jeszcze kogoś wcisnę jeśli będzie chciał 8)
Ostatnio zmieniony wtorek, 25 kwietnia 2006, 17:21 przez Artos, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Imię: Ituriel
Wzrost: 178
Waga: 50
Wygląd: Sredniego wzrostu, dobrze zbudowany, ubrany w czerwoną długą szate maga ognia
Historia: Ituriel został wysłany do doliny jako nowicjusz i pomocnik Xardasa. Po jego zniknięciu Ituriel zasłużył w końcu na tytuł maga i stał się jednym z nich.

Siła: 10
Zwinność: 10
Moc: 70
Wytrzymałość: 10

Umiejętności: (6 punktów do podziału, na kategorie można dać max 3)
Broń jednoręczna:
Broń dwuręczna:
Łuki:
Kusze:
Kradzież kieszonkowa:
Otwieranie zamków:

A gdzie jakieś umiejętności magiczne?
Ja proponuje żeby za 3 puntky można było osiągnąć jeden Krąg magii (jeśli się zgadzasz na to ja mam 2 krąg magi)
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

Dobra, zgadzam siean kręgi magyi :P
Obrazek
Obrazek
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Imie: Santano Del'Amebrosa ps. "Mały".
Wzrost: 180
Waga: 75 kg
Wygląd: Krótko ścięte, czarne włosy. Niebieskie oczy(plamka pomarańczowa na lewym oku).
Wysportowany, teraz lekko podniszczony, przesiedział kilka lat w normalnym wiezieniu.

Historia:
Urodził sie na Kontynencie.. Jego ojciec był wysokim urzędnikiem państwowym. Miał wyśmienite dzieciństwo. Dorastał w bogatej rodzinie, nie należał jednak do ludzi z "czystymi rękami". Był dosć dobrze zbudowany i wiedział co to bójka. Z czasem nawet spodobały mu się burdy barowe, w których był uczestnikiem. Jako jedyny w okolicy umiał podnieść krzesło za jedno nogę, żeby ono nie zmieniło pozycji(nadal oparcie było prostopadłe do podłoża). Jego ojciec był sędzią, więc oswoił sie z grożeniem etc. Jak ktoś bluźnił na jego ojca, zazwyczaj dostawał w mordę. "Mały" Santano, niezbyt lubił ojca. Był on dla niego zawsze zimny jak lód. Przeciwieństwem była jego matka i dlatego swoje dziecieństwo zawsze opisywał jako wyśmienite. Gdy miał 25 lat, ktos zagroził mu, że go zabije. On uszedł z życiem, zginął jednak jego ojciec, jak sie później okazało, to ojciec był celem nr.1. Santano został wrobiony w tą zbrodnie. Nie lubił ojca - raz. Lubił się bić - dwa. Umiał sie bić - trzy. To wystarczyło sędziemu, aby spokojnie wpakować go do wiezienia. Przesiedział 3 lata w wiezieniu Myrtańskim pod Zachodnim Stepem. Tam jeszcze bardziej "poprawił" sobie opinie, zabijając współwięźnia, za to, że tamtem lżył na niego. Cóż, tłumaczył się, wyzwał mnie, to i dostał. Właśnie wtedy w planach, było utworzenie wiezienia w "Górniczej Dolinie", koło miasta Khorinis. Strażnicy powiedzieli mu, że wyląduje tam na wieki wieków. Na statku który przewoził ich na wyspę, został wzniecony bunt, wiadomo kto był prowodyrem. Mieli go powiessić, ale że wydawał sie silny, pomysleli, że będzie to cenny nabytek dla kopalni. Dostał pożądną chłostę i "tyle". Został umieszczony w tym "ośrodku rekreacyjnym", jak mówiło się wśród grupy więźniów, wraz z 40 innymi więźniami. Jak dowiedział się, że ma ich pilnować 20 strażników to wybuchł rubasznym śmiechem. Gdy magowie zrobili błąd i bariera stała sie 4 razy większa niz powinna, na strażników padła jakby plaga...Padali jak muchy...Oczywiście nie wiadomo dlaczego! (:twisted:) Po chwili władzę przejeli wieźniowie. Stary obóz znał najlepiej, więc był został w nim. Miał kilka propozycji od obozu na bagnie, czy z Nowego Obozu. Zrezygnował jednak. W starym było mu najlepiej i znał tez kilku ludzi. (Dostanę zbroję Cieni?:D Wygląd jej jest chyba najlepszy ze wszystkich, chyba oprócz magów)

Statystyki:
Siła: 60
Moc: --
Zwinność: 10
Wytrzymałość: 30

Umiejętności:
Broń jednoręczna: 3
Broń dwuręczna: 2
Łuki: --
Kusze: --
Kradzież kieszonkowa: --
Otwieranie zamków: 1

Mam nadzieje, że będzie dobrze :D
Ostatnio zmieniony wtorek, 25 kwietnia 2006, 21:43 przez Belath_Nunescu, łącznie zmieniany 2 razy.
Kloner
Chorąży
Chorąży

ok, a jakie runki dostanę? chyba że moge sobie wybrać kilka, jak tak, to napisz po ile :)
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

Chmmm.... jakei runki... sam jeszcze nie wiem :P Zalożmy, ze dostaniesz swiatlo i Ognisty pocisk :P Na wiecej zobaczymy czy postac w grze zaslozy :P
Obrazek
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży

Dobra :P to daj jeszcze kilka miksturek, jikiś amulet i kilka zwoi :) w końcu jestem magiem :D
Seto
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: Seto »

Pseudo: Szakal
Wzrost:172cm
Waga: 50kg
Wygląd: Średniego wzrostu, chudy osobnik, ma sztywne, ciemne i sterczące włosy. Jest blady wygląda na wiecznie chorego, na hudą pociągła twarz z wyraźnie zarysowanymi kościami polików. Ubrany jest w czarną koszulę, brązowe troche brudne spodnie, i ciemne buty. Przy pasie ma przymocowany porżadny krótki miecz, a przez ramię przerzuconą skurząną torbę
Historia: Przed wtrącenie do koloni karnej były dobrym złodziejem i włamywaczem, przyją dośc trudne zlecenie, miał ukraść klejnoty i drogocenną buławę z domu bogatego obywatela miasta. Wyszystko poszło dobrze, ale kiedy wychodził z budynku przypadkowo natkną się na strażnika. Został wtrącony do kolonii ale co mu to przeszkadza? Przecierz i tu można kraść.
Choroby: jest poprostu z niewiadomych przyczyn cały czas osłabiony.

Siła: 25
Zwinność: 35
Moc:10
Wytrzymałość: 30

Umiejętności:
Broń jednoręczna:1
Broń dwuręczna: 0
Łuki:0
Kusze:0
Kradzież kieszonkowa: 3
Otwieranie zamków: 2
Krąg magii: 0

Z ekwipunku wystarczyło by mi pare miksturek, akieś ubranie(ew. zbroja), porządny miecz i wytrychy.
Ostatnio zmieniony wtorek, 25 kwietnia 2006, 20:21 przez Seto, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Ja też bym pokornie prosił o kilka miksturek i jakiś miecz może...ciekawy? :D Może zbroję Cieni Cięższą i amulet +10 do życia? :D Przegiąłem? :D
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

Mozecie dostać niewykończone miecze puki co. Nie ma mowy na początku o miksturkach, a co do zbroi, to macie coa najwyzej ciezkie spodnie kopaczy, chyba ze dopiszecie do histori, do ktorego obozu nalezycie, to wtedy najprostrza zbroja obozu dojdzie wam do ekwipunku :P
Obrazek
Obrazek
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Poprawiłem trochę mojego luda. Mam nadzieje, że będzie sie fajnie grało. Na ile osób przewidujesz scenario ?

/edit

Jak coś by się nie podobało, to moge zmienic to i owo...mam taką swoją postać "rezerwową", tylko ona bardziej jest do młotka niż do Gothica...
Ostatnio zmieniony wtorek, 25 kwietnia 2006, 21:50 przez Belath_Nunescu, łącznie zmieniany 1 raz.
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

Sam jeszcze nie wiem :P Chyab jutro zaczniemy z takim skladem jaki bedzie do tamtej pory :P

Edit:
Rekrutacja zakończona.
Obrazek
Obrazek
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

To kiedy zaczynamy MG? :D
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

Mysle ze dzis, ale jeszcze nei wiem dokladnie kiedy znajde pozadna chwilke by was wprowadzic :P
Obrazek
Obrazek
Zablokowany