Naruto Seszyn

-
- Kok
- Numer GG: 8564458
Naruto Seszyn
Zanim rozpocznę rekrutacje chciałbym się zapytać czy byłby ktoś chętny na grę w świecie Naruto przed wydarzeniami z Mangi/Anime. Jak się zbierze odpowiednia ilość osób(4-6) to rozpocznę rekrutację.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM
!

-
- Mat
- Numer GG: 3030068
Nie lepiej od razu zbierać karty niczym żniwiarz z wścieklizną? Zamiast wpisywać zgłoszenia ludzie od razu skrobaliby karty miast jeno zgłaszać się. Wtedy mógłbyś oszczędzić sobie i graczom czekania.
To że napisałem posta, wcale nie oznacza że jestem chętny. A nie jestem ponieważ nie lubię Naruto (Mój znajomy to ogląda więc wiem co to jest)
To że napisałem posta, wcale nie oznacza że jestem chętny. A nie jestem ponieważ nie lubię Naruto (Mój znajomy to ogląda więc wiem co to jest)
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
jak mi wytlumaczysz co i jak to tez z checia zagram:P bo choc troche mangi ogladalem, tytul sie mi obil o uszy ale jakos nigdy nie mialem okazji zobaczyc
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 8564458
Swiat Naruto się pytacie? To świat, w którym istnieje 5 ukrytych wiosek ninja, które konkurują ze sobą. Magia w tym świecie to tak zwane Ninjutsu- techniki ninja. Istnieją też rody specjalizujące sie w różnych technikach jak ogień, kontrola stworzeń itp. Jakbyście chieli więcej tłumaczeń to na GG. Tak samo z wszelkimi innymi pytaniami.
Karta
Imię:
Klan(Jeden z bajki lub własny, który mi opiszecie):
Specjalizacja: Medyk(świetnie walcy na wysokich poziomach), Walka wręcz, Ninjustsu.
Stopień(Jak chcecie być w szkole albo Geninami to możecie od razu wstawiać. Wyższe stopnie konsultować na GGy):
Statsy: 60 punktów na:
Siła:
Zreczność:
Moc:
Wytrzymałość:
Wiedza:
Charyzma:
Wygląd:
Moc specjalna(Np. Dziewięcioogoniasty. Co do tych kosultować się ze mną):
I tyle.
Karta
Imię:
Klan(Jeden z bajki lub własny, który mi opiszecie):
Specjalizacja: Medyk(świetnie walcy na wysokich poziomach), Walka wręcz, Ninjustsu.
Stopień(Jak chcecie być w szkole albo Geninami to możecie od razu wstawiać. Wyższe stopnie konsultować na GGy):
Siła:
Zreczność:
Moc:
Wytrzymałość:
Wiedza:
Charyzma:
Wygląd:
Moc specjalna(Np. Dziewięcioogoniasty. Co do tych kosultować się ze mną):
I tyle.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM
!

-
- Kok
- Numer GG: 0
Imię: Setoshi (tak za japońskiego
)
Klan: Aburame
Specjalizacja: Medyk
Stopień: uczeń
Siła:6
Zreczność: 10
Moc: 10
Wytrzymałość: 8
Wiedza: 13
Charyzma: 8
Wygląd: około 1,60 wzrostu, szczupły chłopak. Ma lekko pociągłą twarz, niebieskie oczy i ciemne sterczące włosy. Chodzi ubrany w brązową bluze z niebieskimi wykończeniami i podobne spodnie. Na jego stroju są symbole klanu. Na nogach nosi adidasy. 5
Moc specjalna: ...
W razie czego opisy klanów są tu: http://narutostory.net
EDIT: Sorry post mi się za wcześnie wysłał

Klan: Aburame
Specjalizacja: Medyk
Siła:6
Zreczność: 10
Wytrzymałość: 8
Wiedza: 13
Wygląd: około 1,60 wzrostu, szczupły chłopak. Ma lekko pociągłą twarz, niebieskie oczy i ciemne sterczące włosy. Chodzi ubrany w brązową bluze z niebieskimi wykończeniami i podobne spodnie. Na jego stroju są symbole klanu. Na nogach nosi adidasy. 5
Moc specjalna: ...
W razie czego opisy klanów są tu: http://narutostory.net
EDIT: Sorry post mi się za wcześnie wysłał
Ostatnio zmieniony sobota, 22 kwietnia 2006, 13:51 przez Seto, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Imię: Nadir
Klan: Fuuma
Specjalizacja: ninjitsu
Statsy:
Siła:15
Zreczność: 12
Moc: 5
Wytrzymałość: 10
Wiedza: 10
Charyzma: 3
Wygląd:5 około 1,80 wzrostu, szczupły chłopak. Ma lekko pociągłą twarz, stalowo-niebieskie oczy i czarne dredy zwiazane w kucyka. Ubrany w szara-czerwono koszule i czarne luzne spodnie. Na nogach takie japonskie cichobiegi:)
Moc specjalna:utajnione przez mg ;>
Klan: Fuuma
Specjalizacja: ninjitsu
Statsy:
Siła:15
Zreczność: 12
Moc: 5
Wiedza: 10
Charyzma: 3
Wygląd:5 około 1,80 wzrostu, szczupły chłopak. Ma lekko pociągłą twarz, stalowo-niebieskie oczy i czarne dredy zwiazane w kucyka. Ubrany w szara-czerwono koszule i czarne luzne spodnie. Na nogach takie japonskie cichobiegi:)
Moc specjalna:utajnione przez mg ;>
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 24 kwietnia 2006, 14:22 przez Nadir, łącznie zmieniany 2 razy.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

-
- Mat
- Kontakt:
Imię: Roten
Obecnie mam problemy z GG więc napiszę od razu.
Klan: Stosunkowo młody klan. Jeden z najnowszych. Bardzo mało o nim wiadomo. Jedynie to, że doskonale rozwija umiejętności początkujących. Nie może się on równać z pozostałymi (starymi) klanami, ale pozwala młodym uczniom wybrać "kierunek" i nauczyć podstawowych "tricków".
Specjalizacja: Ninjustsu.
Stopień: Uczeń.
Statsy:
Siła: 5
Zreczność: 5
Moc: 30
Wytrzymałość: 4
Wiedza: 1
Charyzma: 5
Wygląd: 10
Wysoki, szczupły, dobrze zbudowany chłopak w wieku około 14 lat. Ma krótkie, ciemne blond włosy i dziwne białe oczy (tęczówka). Ogółem jest przystojny. Ubiera się bardzo różnie, ale lubi ciemne, luźne i wygodne ubrania.
Moc specjalna: Póki co, jeszcze nie posiada.
Jeśli można...
Obecnie mam problemy z GG więc napiszę od razu.
Klan: Stosunkowo młody klan. Jeden z najnowszych. Bardzo mało o nim wiadomo. Jedynie to, że doskonale rozwija umiejętności początkujących. Nie może się on równać z pozostałymi (starymi) klanami, ale pozwala młodym uczniom wybrać "kierunek" i nauczyć podstawowych "tricków".
Stopień: Uczeń.
Statsy:
Siła: 5
Zreczność: 5
Moc: 30
Wytrzymałość: 4
Charyzma: 5
Wygląd: 10
Wysoki, szczupły, dobrze zbudowany chłopak w wieku około 14 lat. Ma krótkie, ciemne blond włosy i dziwne białe oczy (tęczówka). Ogółem jest przystojny. Ubiera się bardzo różnie, ale lubi ciemne, luźne i wygodne ubrania.
Moc specjalna: Póki co, jeszcze nie posiada.
Jeśli można...
Ostatnio zmieniony niedziela, 23 kwietnia 2006, 21:43 przez Radar, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Imię: Ra-V
Klan: Hitori
Dość nieliczny klan. Specjalizuje się głównie w dobrej kontroli czakry, co pozwala na jej doskonałe używanie podczas walki. Hitori stawia na równowagę pomiędzy ninjutsu i taijutsu (genjutsu dość wyraźnie pomijając, ponieważ uważają je za słabe i zbędne; dlatego też znają tylko jego podstawy).
Stopień: jounin
Siła: 10
Zreczność: 9
Wytrzymałość: 7
Wiedza: 8
Wygląd: 8

Moc specjalna: Idragen. MG wie co chodzi ;]
Klan: Hitori
Dość nieliczny klan. Specjalizuje się głównie w dobrej kontroli czakry, co pozwala na jej doskonałe używanie podczas walki. Hitori stawia na równowagę pomiędzy ninjutsu i taijutsu (genjutsu dość wyraźnie pomijając, ponieważ uważają je za słabe i zbędne; dlatego też znają tylko jego podstawy).
Stopień: jounin
Zreczność: 9
Wytrzymałość: 7
Wiedza: 8
Wygląd: 8

Moc specjalna: Idragen. MG wie co chodzi ;]

-
- Kok
- Numer GG: 1692393
- Kontakt:
Imię: Shinji
Klan: Kaguya
Specjalizacja: Walka wręcz
Stopień: chunin
Siła: 17
Zręczność: 26
Moc: 1
Wytrzymałość: 13
Charyzma: 1
Wygląd: 1
Wyglądam tak: 2m wzrostu, a reszta jak na rysunku
http://vashlegacy.tripod.com/download/Legato.jpg
Tylko, ze zawsze taką nosze maskę na twarzy, MG wie dla czego
http://www.dukla.pl/dps/dps1202/maska7.jpg
Klan: Kaguya
Specjalizacja: Walka wręcz
Stopień: chunin
Siła: 17
Zręczność: 26
Moc: 1
Wytrzymałość: 13
Charyzma: 1
Wygląd: 1
Wyglądam tak: 2m wzrostu, a reszta jak na rysunku

http://vashlegacy.tripod.com/download/Legato.jpg
Tylko, ze zawsze taką nosze maskę na twarzy, MG wie dla czego

http://www.dukla.pl/dps/dps1202/maska7.jpg

-
- Marynarz
Imię: Homishi
Klan: Shido
Jest to bardzo mały klan mieszkający w Konoha, któy specjalizuje się w kontrolowaniu swojej czakry. Inne klany używają np. Katonów czy Suitonów, ale ten klan jest inny... on zamiast tego używa swojej czakry jako broni. (Info: 4th należał do tego klanu - yen klan specjalizje sie w technikach polegajacych na atakowaniu czakrą: np. Rasengan i technikach teleportacyjnych)
Stopień: genin
Zreczność: 20
Moc: 14
Wiedza: 4
Charyzma: 1 (niska ze wględu na wydarzenia przedstawione w wyglądzie)
Wygląd: 1 (niska ze wględu na wydarzenia opisane z wyglądzie)
opis wyglądu: 180 cm wzrostu, lewa połowa ciała jest mocno poparzona dlatego Homishii nosi ubranie które zakrywa całe jego ciało poza jasnozielonymi oczami. Ubranie jest całe koloru czarnego z żółtymi symbolami które tworzą całkiem ładną, wygodną i wytrzymałą kreacje. Do prawej nogi przyczepiona jest kabura na Shurikeny, kunai'e itp. na dłoniach ma rękawiczki z metalowymi płytkami które służa do odbijania pojedyńczych pocisków. Korpus jest zaś obwiązany 5m łańcuchem zakończonym ostrym szpikulcem (w razieczego łańcuch jest zdejmowany i używany do walk i innych rzeczy). Włosy chłopaka są średniej długości i bordowe choć tego nie widać bo zakrywa je ubranie
Moc specjalna: MG zatwierdził moją spec. moc ale nie powiem narazie co to za moc

Klan: Shido
Jest to bardzo mały klan mieszkający w Konoha, któy specjalizuje się w kontrolowaniu swojej czakry. Inne klany używają np. Katonów czy Suitonów, ale ten klan jest inny... on zamiast tego używa swojej czakry jako broni. (Info: 4th należał do tego klanu - yen klan specjalizje sie w technikach polegajacych na atakowaniu czakrą: np. Rasengan i technikach teleportacyjnych)
Stopień: genin
Zreczność: 20
Moc: 14
Wiedza: 4
Charyzma: 1 (niska ze wględu na wydarzenia przedstawione w wyglądzie)
Wygląd: 1 (niska ze wględu na wydarzenia opisane z wyglądzie)
opis wyglądu: 180 cm wzrostu, lewa połowa ciała jest mocno poparzona dlatego Homishii nosi ubranie które zakrywa całe jego ciało poza jasnozielonymi oczami. Ubranie jest całe koloru czarnego z żółtymi symbolami które tworzą całkiem ładną, wygodną i wytrzymałą kreacje. Do prawej nogi przyczepiona jest kabura na Shurikeny, kunai'e itp. na dłoniach ma rękawiczki z metalowymi płytkami które służa do odbijania pojedyńczych pocisków. Korpus jest zaś obwiązany 5m łańcuchem zakończonym ostrym szpikulcem (w razieczego łańcuch jest zdejmowany i używany do walk i innych rzeczy). Włosy chłopaka są średniej długości i bordowe choć tego nie widać bo zakrywa je ubranie
Moc specjalna: MG zatwierdził moją spec. moc ale nie powiem narazie co to za moc

Ostatnio zmieniony poniedziałek, 24 kwietnia 2006, 09:19 przez Famir, łącznie zmieniany 1 raz.