[Matrix] "Anomalia" - Rozpoczęta

-
- Marynarz
[Matrix] "Anomalia" - Rozpoczęta
Zasady takie:
To co mówi postać piszemy tak.
(To co myśli tak.)
To co poza sesją tak.
Zwykły tekst tak.
Piszemy w dowolnej osobie.
Piszemy według wzoru:
Tekst poza sesją nad imieniem,
[Imię]
Tekst, dialogi, (Mysli.)
lub po tekście właściwym.
Karta postaci tutaj http://www.alexiel.za.pl/karta_postaci.txt
Krótka historia:
Wszyscy gracze juz służyli jakiś czas na różnych statkach.
Pewnego dnia zostali jednak przeniesieni na sławny statek o nazwie "Biały Kruk". Nazwa statku pasuje, gdyż jego kapitan jest bardzo zdolnym przywódcą, ale też ciekawym charakterkiem. Każe nosic swoim podwładnym specjalne białe mundury z naszywanymi białymi krukami na klacie (w miejscu gdzie leży serce). Kapitan jest wielkim ryzykantem. Głównie wszystko idzie mu według planu, dlatego statek jest znany jako najlepszy.
Jednak ostatnia akcja zakończyła sie nieszczęśliwie, zginęło kilku ludzi.
Gracze są uzupełnieniem braków w załodze.
Możecie sie cieszyć (to wielkie wyróżnienie), lub sie bać (kapitan statku zgłasza się do każdej niebiezpieczniejszej akcji).
Oto ogólna historia.
Czekam na zgłoszenia.
To co mówi postać piszemy tak.
(To co myśli tak.)
To co poza sesją tak.
Zwykły tekst tak.
Piszemy w dowolnej osobie.
Piszemy według wzoru:
Tekst poza sesją nad imieniem,
[Imię]
Tekst, dialogi, (Mysli.)
lub po tekście właściwym.
Karta postaci tutaj http://www.alexiel.za.pl/karta_postaci.txt
Krótka historia:
Wszyscy gracze juz służyli jakiś czas na różnych statkach.
Pewnego dnia zostali jednak przeniesieni na sławny statek o nazwie "Biały Kruk". Nazwa statku pasuje, gdyż jego kapitan jest bardzo zdolnym przywódcą, ale też ciekawym charakterkiem. Każe nosic swoim podwładnym specjalne białe mundury z naszywanymi białymi krukami na klacie (w miejscu gdzie leży serce). Kapitan jest wielkim ryzykantem. Głównie wszystko idzie mu według planu, dlatego statek jest znany jako najlepszy.
Jednak ostatnia akcja zakończyła sie nieszczęśliwie, zginęło kilku ludzi.
Gracze są uzupełnieniem braków w załodze.
Możecie sie cieszyć (to wielkie wyróżnienie), lub sie bać (kapitan statku zgłasza się do każdej niebiezpieczniejszej akcji).
Oto ogólna historia.
Czekam na zgłoszenia.
Ostatnio zmieniony niedziela, 4 czerwca 2006, 08:33 przez Alexiel, łącznie zmieniany 23 razy.

-
- Mat
- Numer GG: 3030068
Yay! kolejna sesyjka w "Masmixie"! Oczywiście, żem chętny
Niezbyt zrozumiałem co miałeś na myśli pisząc w karcie postaci "Dane osobiste", prosiłbym o jaśniejsze wytłumaczenie owego pojęcia
BtW: czemu kart nie można wklejać do topicu? Tylko nie mów, że to rodzaj prewencji przed statsiarstwem, bo duży odsetek MG, którzy chcą karty na priv, później wkleja je pojedynczo do tematu ;P
Niezbyt zrozumiałem co miałeś na myśli pisząc w karcie postaci "Dane osobiste", prosiłbym o jaśniejsze wytłumaczenie owego pojęcia
BtW: czemu kart nie można wklejać do topicu? Tylko nie mów, że to rodzaj prewencji przed statsiarstwem, bo duży odsetek MG, którzy chcą karty na priv, później wkleja je pojedynczo do tematu ;P
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
- Marynarz

-
- Mat

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
Na PRIVA ci wysłałem co miałeś źle. Popraw.Nyano pisze:[EDIT] Już wysłana :] Zaakceptowana?
Ludzie, nie rezerwujcie sobie miejsc. Musicie jak najszybciej wysłac kartę. Będzie tylko 5 graczy, i zastanawiam się jak ich wybrać. Czy losowo, czy samemu, czy może poprostu zapisywac sobie kto kiedy wysłał kartę i zagra 5 najszybszych.
Dane osobiste to to co jest pod nimi, czyli:Nyano pisze:Niezbyt zrozumiałem co miałeś na myśli pisząc w karcie postaci "Dane osobiste", prosiłbym o jaśniejsze wytłumaczenie owego pojęcia
Nick, Imię, Nazwisko, itd.
Poprostu podzieliłem kartę na kilka sekcji.
Ci którzy już wysłali kartę proszę zajżeć do wzoru powyżej, gdyż dokonałem aktualizacji. Wymyśliłem "Umiejętności poboczne".

-
- Mat

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Numer GG: 2832544

-
- Marynarz
Dokonałem małej zmiany w um Broń palna.
Planowałem max 5-ciu graczy, ale niemam serca odmówic tym którzy by nie zdązyli piewrsi, dlatego statek będzie dopoasowany do liczby graczy. Maxymalnie może być 15 graczy (bo statek nie może być za duży).
Mam pytanie: Czy wolicie imiona anglojęzyczne, czy raczej polskojęzyczne? Przykład - Gate/Brama (takie imie, w Matrixie mają różne, nietypowe imiona).
Planowałem max 5-ciu graczy, ale niemam serca odmówic tym którzy by nie zdązyli piewrsi, dlatego statek będzie dopoasowany do liczby graczy. Maxymalnie może być 15 graczy (bo statek nie może być za duży).
Mam pytanie: Czy wolicie imiona anglojęzyczne, czy raczej polskojęzyczne? Przykład - Gate/Brama (takie imie, w Matrixie mają różne, nietypowe imiona).

-
- Kok
- Numer GG: 1692393
- Kontakt: