[Świat Dysku] MG poszukiwany żywy lub nieumarły

-
- Marynarz
- Numer GG: 9627608
[Świat Dysku] MG poszukiwany żywy lub nieumarły
W odległym, trochę już zużytym układzie współrzędnych, na płaszczyźnie astralnej, która nigdy nie była szczególnie płaska, skłębiona mgiełka gwiazd rozstępuje się z wolna...
Spójrzcie...
Czy znalazł by się ktoś, kto chciałby/byłby w stanie* poprowadzić przygodę w Świecie Dysku? Dobrze by było, żeby taki ktoś choć ogólnie orientował się w świecie... Byliby chętni?
*Niepotrzebne skreślić.
Spójrzcie...
Czy znalazł by się ktoś, kto chciałby/byłby w stanie* poprowadzić przygodę w Świecie Dysku? Dobrze by było, żeby taki ktoś choć ogólnie orientował się w świecie... Byliby chętni?
*Niepotrzebne skreślić.

-
- Marynarz
- Kontakt:
O ! czekałem na taką sesje
bardzo chętnie wezme udział, ale jako gracz 
PS: Mam nadzieję że będzie to sesja bezsystemowa

PS: Mam nadzieję że będzie to sesja bezsystemowa
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."

-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
ja tez sie z checia wkrece... uwielbiam pracheta:D
trzeba by jej dac znac to moze by poprowadzila?
zara do niej cos nasmaruje...
trzeba by jej dac znac to moze by poprowadzila?
zara do niej cos nasmaruje...

Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
No i nasmarowałeś. To ja jeszcze odpowiem tutaj, abyś PW nie musiał kopiować ;)
Zaiste, mam podręcznik do Discworld RPG. Jakby to kogoś interesowało, to mechanika oparta jest na GURPSach (czy jak się to pisze). Jednak na forumowych sesjach mechanikę można olać, storytelling bardziej się sprawdza (i rzucanie monetą przez MG;)).
Co do mojego mistrzowania, to narazie się nie nadaję. Nie mam neta w domu (głupi modem się nie liczy, bo nawet takie tawerniane forum się otwiera woooooolno przy wyłączonych obrazkach), w pracy nie mam czasu na klepanie na forum (co innego napisać krótkiego posta, co innego odpisywać na sesję). No i dochodzą zaległości w szkole, bo przez brak neta zostałam zmuszona do olania kilku rzeczy (przez neta studiuję jakby coś), które muszę nadrobić do 7 kwietnia.
Tak więc jak w ciągu 2-3 tygodni nie znajdziecie MG, to Wam coś poprowadzę. Ale to tak w ostateczności, szukajcie dalej i nie liczcie na mnie za bardzo :)
Zaiste, mam podręcznik do Discworld RPG. Jakby to kogoś interesowało, to mechanika oparta jest na GURPSach (czy jak się to pisze). Jednak na forumowych sesjach mechanikę można olać, storytelling bardziej się sprawdza (i rzucanie monetą przez MG;)).
Co do mojego mistrzowania, to narazie się nie nadaję. Nie mam neta w domu (głupi modem się nie liczy, bo nawet takie tawerniane forum się otwiera woooooolno przy wyłączonych obrazkach), w pracy nie mam czasu na klepanie na forum (co innego napisać krótkiego posta, co innego odpisywać na sesję). No i dochodzą zaległości w szkole, bo przez brak neta zostałam zmuszona do olania kilku rzeczy (przez neta studiuję jakby coś), które muszę nadrobić do 7 kwietnia.
Tak więc jak w ciągu 2-3 tygodni nie znajdziecie MG, to Wam coś poprowadzę. Ale to tak w ostateczności, szukajcie dalej i nie liczcie na mnie za bardzo :)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Kok
wcale nie bo ja:P
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Kok
Jak najbardziej aktualne tylko ciagle MG nie mamy... Ale wakacje blisko,wszyscy beda mieli wiecej czasu i moze Falka wreszcie sie zlituje i nas poprowadzi:)

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt: