przypominam o istnieniu w dziale Sesja RPG zasady
czyli jak chcesz grać to musisz przejść przez proces rejestracji a przed pisaniem postów musisz się zalogowaćBAZYLe są ZLE pisze:W sesji mogą uczestniczyś wyłacznie OSOBY ZAREJESTROWANE NA FORUM. Posty wszystkich innych będą usuwane.

Postacie
tutaj miałem trochę myślenia bo z jednej strony dobrze jest wiedzieć kto jest najsilniejszy a z drugiej takie "statystyki" byłyby pewnie taksamo wyssane z palca jak ten tekst więc
Siła - każdy wie co to jest
Zręczność
Budowa
Intelekt
Roztropność
Charyzma
przy czym nie piszcie tego "standardowo" cyferkami tylko opiszcie czy jesteście silni czy nie - im ciekawszy opis tym oczywiście lepiej dla was i waszych współczynników

dla niezorientowanych
budowa = wytrzymałość
roztropność = mądrość
tak więc idźmy dalej
Rasy
Ludziowie - taki we wszystkim dobry a jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
Elfowie - taki laluś i w ogóle boi sie chyba innych bo uwielbia łuki
Krasnoludowie - niskie to to grube i żłopie piwo na śniadanie, obiad kolacje, nie dogadasz sie z takim jeśli nie jest pijany
Gnomowie - mały stworek ale nadaje sie na złodzieja lub niziołka

Niziołkowie - małe krótkie stworzonko co sie "Włamyhobbitem" nazywa
PółOrkowie - "jak ja lubię zielony kolor" - inteligencja niestety nie jest ich mocną stroną (czyli chyba tylko dla magów

Profesje
Wojownik
Łucznik
Mag
Złodziej
(trochę to uprośćmy skoro i tak jedziemy bez statystyk)
wzrost
długość

szerokość

co do broni, umiejętności języków zbroi ekwipunku czarów kasy i innych to już PO przesłaniu mi na PW tego o co proszę wyżej

także do zobaczenia na pw

idąc jeszcze dalej
wiedzcie że tworząc postać "z jajem" podejdę w ten sam sposób - zbukiem go - czyli NPCe nie będą przychylne dla postaci o imieniu "Alfons Dziwkonogi" czy podobnych
jak o czymś zapomniałem to mój adres PW znacie

a i nie przysyłajcie historii postaci przynajmniej narazie bo sam nie wiem w jakim świecie będzie się toczyć gra
i pamiętajcie -> Lewatywa jest dobra na wszystko

EDIT (hej tu można edytować posty

mam pytanie czy KTOKOLWIEK chce grać w DeDeki na forum ? jak dotąd ZERO zgłoszeń dostałem, i jedno stwierdzenie że niedługo dostanę karte, a jeden na jeden grać raczej nie będziemy

zaczynamy 16X2004
i do tego czasu (a nawet później) przyjmujemy zapisy