(D&D) Tolerancja

-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Re: (D&D) Tolerancja
Nie dałoby się jakoś ominąć tego naszego czekania? Mam w tej chwili "rozwalone" GG i... no i tak pewnie wyszedłby nam kabaret :/
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Mat
- Numer GG: 11764336
Generalnie to ja apeluje o zgłaszanie się na gg do mnie! Mam matury i sam tego nie pociągnę wszystkiego, dlatego proszę to wy się nachalnie przypominajcie... Szkoda tego opóźnienia, no ale cóż poradzić. No twoją wstawkę z Xanderem da się jeszcze jakoś ominąć, ale reszty nie.
Mój miecz to moja siła

-
- Majtek
- Numer GG: 11926008
dlatego proszę to wy się nachalnie przypominajcie...

Va faill, dhoine...

-
- Marynarz
- Numer GG: 5211689
czesc, witam ponownie.Sorrki za nieodpisywanie, nie moglem:/.Wlasnie teraz mialem odpisac i stwierdzilem, ze pechowo wlasnie sie wykrwawilem xD.Sluchaj Errer, jest jakas mozliwosc zebym wrocil inna postacia(ewentualnie jakies cudowne wskrzeszenie czy cus, ale tego nie narzucam:P)?Zdaje sie ze wiekszosc czasu sie spisywalem

-
- Mat

-
- Marynarz
- Numer GG: 4667494
- Kontakt:
Z przykrością muszę stwierdzić ze wielu z nas (w tym również ja) odstawiło Tolerancje na drugi plan. Mowie to z ogromna przykrością. Inne sesje oraz nowe pomysły sprawiły ze ta świetna sesja przechodzi w cień. Rozmawiając z Errerem ( a często rozmawiamy prywatnie gdyż znamy sie juz od dłuższego czasu) wiem ze ta sesja ma jeszcze TYLE do zaoferowania. Czy myślicie ze moglibyśmy sie zmobilizować, wziąć sie w garść i przywrócić Tolerancji świetlnosc na jaka zasługuje? Nie mogę patrzeć jak powoli umiera... Co wy na to? Reaktywacja? =)
Samanta Bloodmoon
Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.
-Bella Cullen, Breaking Dawn
Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.
-Bella Cullen, Breaking Dawn

-
- Mat
- Numer GG: 6781941
Zwarty i gotowy. Cały czas poleruję pancerzyk. Mimo iż ostatnio szkoła daje nieco w kość i jakby czasu wolnego mniej.
Jak pozostali?
Jak pozostali?
A d'yaebl aep arse!

-
- Marynarz
- Numer GG: 5211689
Dajcie mi czas do soboty, az ogarne ten cholerny system:P, i bede mogl odpisywac z czestotliwoscia taka sama jak na poczatku trwania:)

-
- Mat

-
- Majtek
- Numer GG: 11926008

-
- Marynarz
- Numer GG: 5181070
Obiecuję się spinać, Mistrzu
Nie wiem, kiedy zacznę panikować z powodu matury, ale do tej postaram się jak mogę
W końcu musimy poznać zakończenie :>

-
- Majtek
Jeśli o mnie chodzi to nie rezygnuje. Co prawda mogę nie być wzorem systematyczności ale jakiegoś posta się zawsze uda naskrobać.

-
- Marynarz
Jeśli chodzi o mnie to tylko mogę patrzeć ciężkim wzrokiem na Errera robiąc wyniosłą, wściekłą mnię. NIe wiem ile już razy prosiłem o wprowadzenie mojej postaci ponownie. Nie wiem, po co się męczyłęm w ogóle pisząc nową kartę, historię etc. Skończyło się na całkowitym olaniu przez "Mistrza". Żadnej odpowiedzi. Żadnej reakcji. Stanowczo, nie byłem wzorem punktualnośći i kilka razy zdarzyło się, że to przeze mnie sesja sie opóźniła. Jednak, jeśli Errer nie miał nawet ochoty NAPISAĆ mi CZEGOKOLWIEK, to ja dziękuję. Dziękuję za sesję i za poświęconą mi uwagę. Jeśli sesja podniesie się z grobu, mnie jako jednego z członków tej oranżerii gracz-żywych trupów na pewno nie będzie. Dziękuję bardzo.
For Honor & BIG Money!

-
- Mat
Chłopie przecież ja Ci już wcześniej napisałem (przy okazji kolejnego wyprowadzenia z równowagi), że Twoja postać nie zostanie wprowadzona, ponieważ nie mam ochoty się użerać. 

Mój miecz to moja siła