Ej, ale niech nie będzie lobby elfiego, kłóćmy się trochę

Ravandil ma rację EmDżej - Konrad to nadzywczaj podejrzliwy typ, taki James Bond SigmaraRavandil pisze: Miej lepiej nadzieję, żeby Konrad nie zrobił z Tobą tego samego, co z Julią - wypędzanie demona bywa bolesne, a podejrzany może być każdy...Miej też nadzieję, że drużynowe elfy będą miały dobry humor, bo jedną elfią głowę mamy już w kolekcji (a właśnie, co z nią zrobiliśmy?
)... BTW. Niedługo zrobi się nam takie "elfie lobby" w drużynie, może być ciekawie ^^
Ktoś kiedyś mądrze powiedział, że mała kłótnia od czasu do czasu zbliża ludziNinerl pisze:Ej, ale niech nie będzie lobby elfiego, kłóćmy się trochę, no może nie kłóćmy się, ale wymieniajmy poglądy, tak jak ja i Konrad
...
W tej sytuacji istnieje niebezpieczeńtwo, że do Księstw Granicznych dojdzie więcej osób, niż rozpoczęło podróż... Jeśli wiecie o co mi chodziA tak w ogóle to jak dla mnie Vibe znowu coś kombinuje - chyba chce wyswatać Ninerl i Ravandila hehe. Czyżby kolejna wzdychająca do siebie parka w tej osobliwej drużynie?
Hehe, widzę Ravandil że Ty już zdecydowałeś co Twój bohater chce robić z naszą elfką w tę pochmurną noc w obozieRavandil pisze:W tej sytuacji istnieje niebezpieczeńtwo, że do Księstw Granicznych dojdzie więcej osób, niż rozpoczęło podróż... Jeśli wiecie o co mi chodziA ogólnie robi się coraz ciekawiej - coraz więcej wątków, postaci... Zobaczymy, co będzie dalej
Ja jeszcze niczego nie zdecydowałem, akcja idzie w normalny sposób To tylko wy tutaj jakieś insynuacje rzucacie, mówię tylko czym to groziSerge pisze:Hehe, widzę Ravandil że Ty już zdecydowałeś co Twój bohater chce robić z naszą elfką w tę pochmurną noc w obozieRavandil pisze:W tej sytuacji istnieje niebezpieczeńtwo, że do Księstw Granicznych dojdzie więcej osób, niż rozpoczęło podróż... Jeśli wiecie o co mi chodziA ogólnie robi się coraz ciekawiej - coraz więcej wątków, postaci... Zobaczymy, co będzie dalej
.
Thorgroth ma włosy(i brode) ciemne blond, czyli farbowanie nie potrzebneJeśli tak, to może Thorgrotha ufarbujemy na blond
Zwykły zbieg okoliczności, hyjek - akurat tak się jakoś składało że trafiałem na forum akurat w momencie gdy był też Vibe i robił update - to wszystko. Nic dziwnego w tym nie ma, a co do ostatnich postów to przecież nie zawsze muszę być pierwszy, nie?hyjek pisze:Ej, zauwazyliscie, ostatnio dziwna rzecz sie dzieje...
Mianowicie: Serge juz nie odpowiada jako pierwszy na updaty Vibe, 15 minut po nich, tak jak to jeszcze z tydzien temu bylo!Stary, co sie dzieje?!
Ja gdzieś na samym początku pisałem niemal zawsze jako drugi, potem długi czas ostatni, a wczoraj nawet jako pierwszy trafiłemSerge pisze: Zwykły zbieg okoliczności, hyjek - akurat tak się jakoś składało że trafiałem na forum akurat w momencie gdy był też Vibe i robił update - to wszystko. Nic dziwnego w tym nie ma, a co do ostatnich postów to przecież nie zawsze muszę być pierwszy, nie?.
Eee tam bęcki od razu... To tylko powierzchowna rana (od razu mi się kojarzy Czarny Rycerz z Monthy PythonaSerge pisze:Co do przygody, to nie zwalnia tempa i dobrze. Znowu dostaliśmy bęcki, najgorzej Ravandil i Ninerl (Vibe-rasista?), ale do tego to się już akurat wszyscy przyzwyczailiśmy, czyż nie?
Hehe no w porzadku, tlumaczyc mi sie nie musisz, ale zawsze mnie smieszyla ta sytuacja:Serge pisze:Zwykły zbieg okoliczności, hyjek - akurat tak się jakoś składało że trafiałem na forum akurat w momencie gdy był też Vibe i robił update - to wszystko. Nic dziwnego w tym nie ma, a co do ostatnich postów to przecież nie zawsze muszę być pierwszy, nie?.