[WFRP] Spisek w Bogenhafen - REKR. ZAMK.; KOMENTARZE -

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Ninerl
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 6110498

Re: [WFRP] Spisek w Bogenhafen - REKR. ZAMK.; KOMENTARZE -

Post autor: Ninerl »

Elfy to plaga Starego Świata, jak widać :D . Ech, rodzeństwo- biedna Ninerl. Sama mam go sporo, więc wiem jak to jest :wink: .
Ej, ale niech nie będzie lobby elfiego, kłóćmy się trochę :wink: , no może nie kłóćmy się, ale wymieniajmy poglądy, tak jak ja i Konrad :D...
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
Serge
Kok
Kok
Numer GG: 9181340

Post autor: Serge »

Ravandil pisze: Miej lepiej nadzieję, żeby Konrad nie zrobił z Tobą tego samego, co z Julią - wypędzanie demona bywa bolesne, a podejrzany może być każdy... ;) Miej też nadzieję, że drużynowe elfy będą miały dobry humor, bo jedną elfią głowę mamy już w kolekcji (a właśnie, co z nią zrobiliśmy? :P)... BTW. Niedługo zrobi się nam takie "elfie lobby" w drużynie, może być ciekawie ^^
Ravandil ma rację EmDżej - Konrad to nadzywczaj podejrzliwy typ, taki James Bond Sigmara ;). A co do głowy tego elfa, to Andreas wyrzucił ją w jakieś krzaki jeśli dobrze kojarzę kilka postów temu ;).

A tak w ogóle to jak dla mnie Vibe znowu coś kombinuje - chyba chce wyswatać Ninerl i Ravandila hehe. Czyżby kolejna wzdychająca do siebie parka w tej osobliwej drużynie? ;)
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...

- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Ninerl pisze:Ej, ale niech nie będzie lobby elfiego, kłóćmy się trochę :wink: , no może nie kłóćmy się, ale wymieniajmy poglądy, tak jak ja i Konrad :D...
Ktoś kiedyś mądrze powiedział, że mała kłótnia od czasu do czasu zbliża ludzi ;)
A tak w ogóle to jak dla mnie Vibe znowu coś kombinuje - chyba chce wyswatać Ninerl i Ravandila hehe. Czyżby kolejna wzdychająca do siebie parka w tej osobliwej drużynie?
W tej sytuacji istnieje niebezpieczeńtwo, że do Księstw Granicznych dojdzie więcej osób, niż rozpoczęło podróż... Jeśli wiecie o co mi chodzi ;) A ogólnie robi się coraz ciekawiej - coraz więcej wątków, postaci... Zobaczymy, co będzie dalej ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
EmDżej
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 3121444

Post autor: EmDżej »

Zdążyłem zauważyć, że Konrad jest raczej nieufny. Ale może na razie, dopóki nie zacznę miotać na prawo i lewo tajemnym demonicznym, nie spali mnie na stosie :-) .
Nie jestem wariatem. Jestem... samolotem :-)
Serge
Kok
Kok

Ravandil pisze:W tej sytuacji istnieje niebezpieczeńtwo, że do Księstw Granicznych dojdzie więcej osób, niż rozpoczęło podróż... Jeśli wiecie o co mi chodzi ;) A ogólnie robi się coraz ciekawiej - coraz więcej wątków, postaci... Zobaczymy, co będzie dalej ;)
Hehe, widzę Ravandil że Ty już zdecydowałeś co Twój bohater chce robić z naszą elfką w tę pochmurną noc w obozie ;). Tylko obgadaj najpierw sprawę z Ninerl - może jeszcze nie jest gotowa na małe elfiątka, albo potrzebuje pobyć w dłuższym "związku" ;).

A Ty EmDżej bierz się za siostrę Ninerl, a Elissę zostaw w spokoju (bo Broch się zdenerwuje że mu dziołchę podrywasz - zazdrosny z niego skubaniec :D)
Co do samej przygody to zgadzam się z Rav'em - jest coraz ciekawiej, zwłaszcza że i gracze nie nawalają (ja chyba też :P), nie przechodzą "obok" przygody jak automaty tylko angażują się w to co przygotował Vibe. Super.
Ostatnio zmieniony sobota, 14 lipca 2007, 17:20 przez Serge, łącznie zmieniany 1 raz.

Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Serge pisze:
Ravandil pisze:W tej sytuacji istnieje niebezpieczeńtwo, że do Księstw Granicznych dojdzie więcej osób, niż rozpoczęło podróż... Jeśli wiecie o co mi chodzi ;) A ogólnie robi się coraz ciekawiej - coraz więcej wątków, postaci... Zobaczymy, co będzie dalej ;)
Hehe, widzę Ravandil że Ty już zdecydowałeś co Twój bohater chce robić z naszą elfką w tę pochmurną noc w obozie ;).
Ja jeszcze niczego nie zdecydowałem, akcja idzie w normalny sposób To tylko wy tutaj jakieś insynuacje rzucacie, mówię tylko czym to grozi ;) Nic na siłę, w końcu wiecie, że moja postać nie jest jakoś narwana... Uosobienie spokoju i rozwagi :D Ale ogólnie chodziło mi nie tylko o same elfy, ale że ogólnie nam to wszystko się teraz to poparowało, a to oznacza, że nasz barwny korowód może się nieoczekiwanie powiększyć... Ale niczego nie przesądzam, zobaczymy co będzie dalej ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
EmDżej
Marynarz
Marynarz

Serge. Ja tam się za Elissę nie biorę. Tylko pogadać chciałem. No ale jak poszła do Brocha i zakręciła tyłeczkiem, to ciężko było nie zwócić uwagi. Wiesz... Taki męski odruch :-).

Co do angażowania się w grę, to chyba tu zachodzi taki ciąg przyczynowo skutkowy, MG się przykłada, to i graczom się chce grać.

Ravandil - też jestem z D.G. Może jak wrócę do kraju to zapodamy jakąś sesję w realu?
Ninerl
Bombardier
Bombardier

He,he,he. Dobry pomysł z tą siostra Ninerl, EmDżej. Zwłaszcza, ze jesteś blondynem :wink:.
Spokojnie z tymi domysłami :lol: . Niedługo i tak się wyjaśni, co robią elfy w pochmurne noce :lol: ...
Nie zamierzamy chyba poróżować dziewięć miesięcy, nie :) ?
Chociaz patrząc na nasze przypadki, to kto to tam wie...
Jednym słowem, będzie ciekawie ... cokolwiek miałoby to znaczyć :D
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
EmDżej
Marynarz
Marynarz

A co? Twoja siostra lubi niskich blondynów? Jeśli tak, to może Thorgrotha ufarbujemy na blond :D
Miaulin ma doświadczenie w takich zabiegach.
A swoją drogą ciekawe :-). Dopiero poznaliście elfa, związanego jak prosiaka przyprawionego i zapanierownego, czekającego tylko, aż go wrzucą na ruszt, a tu już Ninerl, chce go ze swoją siostrą swatać.
Niech żyje elficko - imperialna, rewolucja seksualna :D
Turek
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9601340

Post autor: Turek »

Jeśli tak, to może Thorgrotha ufarbujemy na blond
Thorgroth ma włosy(i brode) ciemne blond, czyli farbowanie nie potrzebne :D
Pozdrowienia od Gretunda z Forum Poltergeist.
Ninerl
Bombardier
Bombardier

To Serge chce swatać twoją postać, nie ja :P .. Żeby nie było, to nie był mój pomysł... ciekawe co na taką sugetię, Vibe;)
hyjek
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: hyjek »

Ej, zauwazyliscie, ostatnio dziwna rzecz sie dzieje...
Mianowicie: Serge juz nie odpowiada jako pierwszy na updaty Vibe, 15 minut po nich, tak jak to jeszcze z tydzien temu bylo! :o Stary, co sie dzieje?! ;)
Miasto zbudowane z Drewna tworzy się w Lesie
Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach
Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach
Serge
Kok
Kok

hyjek pisze:Ej, zauwazyliscie, ostatnio dziwna rzecz sie dzieje...
Mianowicie: Serge juz nie odpowiada jako pierwszy na updaty Vibe, 15 minut po nich, tak jak to jeszcze z tydzien temu bylo! :o Stary, co sie dzieje?! ;)
Zwykły zbieg okoliczności, hyjek - akurat tak się jakoś składało że trafiałem na forum akurat w momencie gdy był też Vibe i robił update - to wszystko. Nic dziwnego w tym nie ma, a co do ostatnich postów to przecież nie zawsze muszę być pierwszy, nie? ;).

Co do przygody, to nie zwalnia tempa i dobrze. Znowu dostaliśmy bęcki, najgorzej Ravandil i Ninerl (Vibe-rasista? ;)), ale do tego to się już akurat wszyscy przyzwyczailiśmy, czyż nie?

Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Serge pisze: Zwykły zbieg okoliczności, hyjek - akurat tak się jakoś składało że trafiałem na forum akurat w momencie gdy był też Vibe i robił update - to wszystko. Nic dziwnego w tym nie ma, a co do ostatnich postów to przecież nie zawsze muszę być pierwszy, nie? ;).
Ja gdzieś na samym początku pisałem niemal zawsze jako drugi, potem długi czas ostatni, a wczoraj nawet jako pierwszy trafiłem :) Kwestia przypadku i tego, o której siedzę przy kompie ^^
Serge pisze:Co do przygody, to nie zwalnia tempa i dobrze. Znowu dostaliśmy bęcki, najgorzej Ravandil i Ninerl (Vibe-rasista? ;)), ale do tego to się już akurat wszyscy przyzwyczailiśmy, czyż nie?
Eee tam bęcki od razu... To tylko powierzchowna rana (od razu mi się kojarzy Czarny Rycerz z Monthy Pythona ;) )... Szkoda, że znowu moja postać ma znowu z głowy strzelanie z łuku, nie nacieszyłem się tym... A tak w ogóle to by przydała mi się nowa lewa ręka ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
hyjek
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: hyjek »

Serge pisze:Zwykły zbieg okoliczności, hyjek - akurat tak się jakoś składało że trafiałem na forum akurat w momencie gdy był też Vibe i robił update - to wszystko. Nic dziwnego w tym nie ma, a co do ostatnich postów to przecież nie zawsze muszę być pierwszy, nie? ;).
Hehe no w porzadku, tlumaczyc mi sie nie musisz, ale zawsze mnie smieszyla ta sytuacja:
8:00 rano, kto na forum: masa botów, Vibe, Serge,
i co 15 minut post :)
Miasto zbudowane z Drewna tworzy się w Lesie
Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach
Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach
EmDżej
Marynarz
Marynarz

Ja, zanim dołączyłem to sprawdzałem tempo sesji, żeby sprawdzić czy nadążę i też to zauważyłem :-)

Hyjek. To chyba dlatego, że Vibe ostatnio postuje, później a nie o 8 czy 9 :-)

Co do elfickiego rasizmu, Galavandrel jeszcze nie oberwał, nie licząc wycieczki do ogrzej restauracji :-) Nie żebym się dopominał... :-)
Ninerl
Bombardier
Bombardier

Kolejnośc postów była dziwna zawsze. Co prawda mój był zazwyczaj ostatni, ale teraz :)....
No, dobrze, skoro już to zrobiłam, to wypada pokazać...
Opierając się na opinii dwóch osób, to to jest Ninerl (podobno udana- przynajmniej tak brzmiały te wypowiedzi. Według mnie nie do końca, ale co mozna powiedzieć, gdy bezczelnie przerabia się swoje zdjęcie):
http://img262.imageshack.us/my.php?imag ... na2tn6.png
A to jest portret Ravandila, autoryzowany przez niego samego :wink: ...
http://img256.imageshack.us/my.php?imag ... la2hm0.png
Jest jeszcze Miaulin, ale najpierw poczekam na wasze zdanie na teamt powyzszych... :P
Zablokowany