Do gry dołacza LucaS i jego pedantyczny poszukiwacz przygód...
a z nnej beczki (wiadomość zrozumiała tylko dla Asthnera i C(a)RD(inal'a)) - Radyan obiecał się zastanowić nad swoim udziałem w sesji, bądźmy dobrej myśli...

Postawmy lepiej na jakość, nie ilość
 Postawmy lepiej na jakość, nie ilość  
  Kartka dla niej wygląda tak:
 Kartka dla niej wygląda tak:  

Ale nawet jeśli zwolnię na stałe to dość nieznacznie
 Ale nawet jeśli zwolnię na stałe to dość nieznacznie  

Nie po to gram gostkiem dającym takie możliwości, by wykorzystywać je perfidnie w walce albo by sobie życie ułatwiać... po prostu zapasowa furtka na wypadek, gdyby postać była nieudana, a z niewyraźnego jest też doskonały oponent dla drużyny... nie ma to jak rozdwojenie jaźni... do n-tej potęgi ;]
 Nie po to gram gostkiem dającym takie możliwości, by wykorzystywać je perfidnie w walce albo by sobie życie ułatwiać... po prostu zapasowa furtka na wypadek, gdyby postać była nieudana, a z niewyraźnego jest też doskonały oponent dla drużyny... nie ma to jak rozdwojenie jaźni... do n-tej potęgi ;] pochodzenie zobowiązuje!
  pochodzenie zobowiązuje! 

). No ale to ja sie popiołu pozbyłem! HA! NIe no ale sesja jest coraz lepsza, optuje za lekkim osłabieniem Popielatego bo sie Ashtner zbyt wywyższa
 ). No ale to ja sie popiołu pozbyłem! HA! NIe no ale sesja jest coraz lepsza, optuje za lekkim osłabieniem Popielatego bo sie Ashtner zbyt wywyższa 

) królem Piekła. </spoiler> To naturalne, że się wywyższa.
) królem Piekła. </spoiler> To naturalne, że się wywyższa.