Ouzaru pisze:ACIIIID!!!! Wstrzymaj się jeszcze trochę z tą rekrutacją, bo Mekow pisze nową postać

Nie mogę nic zdradzić, ale powinieneś być zadowolony

Wiem, że masz już dobry skład, jednak jeden X-Men więcej nie zaszkodzi

Spoko, rekrutacja jeszcze trochę postoi, w razie gdyby ktoś poza Wami się jednak zdecydował i chciał zagrać, więc Mekow może pisać na spokojnie swoją postać

. Przewiduję, że tak do wtorku-środy będzie nadal otwarta.
Ouzaru pisze:Acid, ustaliłyśmy z WinterWolf, że nasze bohaterki znają się od trzech lat, nad resztą popracujemy

Nie ma sprawy, a skoro ja mam już Twoją kartę u siebie, to niech WinterWolf uwzględni ładnie w swojej karcie jak się poznałyście i na jakiej stopie znajomości obie jesteście (możecie przy tej części karty współpracować, od Was to zależy). WW, jakby co czekam na kartę, wprowadzę Cię, jak tylko będę miał Twoją bohaterkę u siebie na PW

.
A co do biustu Czarnego Kanarka, to jest on idealny, by Shadow dostała swoje miejsce na sesji

. Swoją drogą, pozostając przy obozie DC, to ostatnio czytałem gdzieś, że mają kręcić Ligę Sprawiedliwych… ale jak zobaczyłem jakie wymoczki będą grać Batmana i Supera, to mi się odechciało dalej czytać xD.
Wracając do naszej sesji, to zacząłem już powoli pisać pierwszego posta. Dla trójki Graczy będę mieć specjalną niespodziankę, ale o tym na razie ciiii

.