[Zombie survival]Opanować epidemię...

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Darlar
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8299547

Re: [Zombie survival]Opanować epidemię...

Post autor: Darlar »

Dłuuugo. :( A odpisałbyś nam wcześniej? Ich poczynania i tak nie mają wpływu na naszą akcję bo są gdzie indziej ^^
O o
/¯_____________________________________
| IMMA FIRIN' MAH LAZOR!!! BLAAAAAAAH!!!
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elathorn
Pomywacz
Numer GG: 3224957

Post autor: Elathorn »

Darlar pisze:Dłuuugo. :( A odpisałbyś nam wcześniej? Ich poczynania i tak nie mają wpływu na naszą akcję bo są gdzie indziej ^^
Popieram ^.^
Chińczyk z dynastii T'ang, filozof, śnił, że był motylem, i od tej chwili nigdy już nie był zupełnie pewny, że nie jest motylem, któremu się śni, że jest chińskim filozofem. -Tom Stoppard
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

A może jak wszyscy gracze grają, to wszystkim odpisze? Nikt nie stwierdził, że nie chce już grać, więc poczekam na resztę.
Obrazek
Fioletowy Front Wyzwolenia Mrówek
Klub Przyjaciół Kawy
Elathorn
Pomywacz

Hah
I tu czekam na odpowiedź, na innym forum w ogóle na sesje ;P
Ale cóż... cierpliwość poćwiczę :lol:
Chińczyk z dynastii T'ang, filozof, śnił, że był motylem, i od tej chwili nigdy już nie był zupełnie pewny, że nie jest motylem, któremu się śni, że jest chińskim filozofem. -Tom Stoppard
Darlar
Marynarz
Marynarz

A jak nie odpiszą wcale? Od dobrych kilku dni nie było ich na forum...
O o
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Jak nie odpiszą wcale to będzie up mimo wszystko. Dla nich również. Dopiero po paru nie odpisaniach usunę z gry.
Obrazek
Fioletowy Front Wyzwolenia Mrówek
Klub Przyjaciół Kawy
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

To może tak humanitarnie rozwiązać sprawę, wysłać do każdej osoby po PM jeśli nie dają znać poprzez GG, i spytać. Ja gram i będę grać bo lubię zombiaki, a jak na tą chwilę nie widzę żadnych przeszkód by kontynuować odpisy. Jeśli nikt nie da znać w ciągu tygodnia to wystarczający powód by wyrzucić te osoby z sesji.

Z niecierpliwością oczekuje upka.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Elathorn
Pomywacz

A ja gram, bo mi spodobał się sam wstęp
A jako, że to moja pierwsza sesja tutaj, mam nadzieje, niczego nie zwalić :twisted:
Samanta
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4667494
Kontakt:

Post autor: Samanta »

Kawairashii pisze:To może tak humanitarnie rozwiązać sprawę, wysłać do każdej osoby po PM jeśli nie dają znać poprzez GG, i spytać.... Jeśli nikt nie da znać w ciągu tygodnia to wystarczający powód by wyrzucić te osoby z sesji.
A może Kaw powinna się zamknąć i nie wrzucać wszędzie swoje 5 groszy. Ant napisał wyraźnie. Daj dla MG byc MG. OK? Sorry ale piątek i sobota to dla mnie wieczory w ciągu których nie siedzę na kompie tylko jestem out. Wyluzuj! Sam Ant napisał żeby się nie spieszyć!
Samanta Bloodmoon

Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.
-Bella Cullen, Breaking Dawn
Darlar
Marynarz
Marynarz

A może Kaw powinna się zamknąć i nie wrzucać wszędzie swoje 5 groszy.
Sam nie bądź chamska...
Ant napisał wyraźnie. Daj dla MG byc MG. OK? Sorry ale piątek i sobota to dla mnie wieczory w ciągu których nie siedzę na kompie tylko jestem out. Wyluzuj! Sam Ant napisał żeby się nie spieszyć!
Mogłaś odpisać też w czwartek, albo w niedziele. Chodzi nam o to, że skoro 7 dni to maksymalny czas na odpis to nie ma powodu by na siłę to przeciągać. Jakby każdy wychodził z założenia,że odpisze po 7 dniach a potem by mu coś wypadło i nie miałby czasu to w ogóle byłaby lipa :P
O o
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Samanta
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4667494
Kontakt:

Post autor: Samanta »

Ant napisał żeby się nie spieszyć to się nie spieszyłam. Miałam bardzo dużo spraw na głowie. Nie jestem chamska tylko mowie jak jest. Kaw zachowuje się jak by była MG w każdej sesji. Dyryguje. WSIO.
Samanta Bloodmoon

Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.
-Bella Cullen, Breaking Dawn
Darlar
Marynarz
Marynarz

"Zamknij gębe" to nie mówienie jak jest tylko wydanie niegrzecznego polecenia, ale nie wnikam w ten wątek. Niektórzy starają się rozwiązywać problem cudzego braku czasu/lenistwa (niepotrzebne skreślić), i podsuwają mg swoje pomysły, nikt nie dyruguje.
Dobrze,że już odpisałaś i tyle.
O o
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

W skrócie trzeba być stabilnym. Od nas zależy jak dysponujemy własnym czasem i nie mówię tu o forach jedynie, tych polskich, czy obcojęzycznych, a o życiu jako całości. MG wyznaczył nam okres czasu przeznaczony na odpis, nie ma co wydziwiać i kląć, jeśli nie wyrabiamy się to nie możemy nikogo obwiniać tylko siebie i taka jest prawda, czy ją akceptujemy czy nie.
Jeśli już wiemy że się nie wyrobimy, to co szkodzi uprzedzić MG? Przecież nie urwie nam głowy.
Takim zachowaniem jedynie tracimy na wartości w oczach ludzi którzy na nas liczą.

Ale jak widzę, już wszyscy odpisali, więc możecie nie kłopotać się odpisem na mój post.
Monolog ten nie był skierowany do konkretnej osoby, a do ogółu; proszę przyjąć go jako moją własną filozofię przełożoną na przykład korekty zaistniałego sporu.

Taka skromna życiowa prawda, a na marginesie;
@Sam - ty zdajesz sobie sprawę z tego że nie widzę twoich postów? I nie kłopocz się z odpowiedzią, to było pytanie retoryczne.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Szasza
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10499479

Post autor: Szasza »

Jak czytam niektóre wasze dysputy, to tracę wiarę w ludzi :cry:
Najlepiej zapiszcie się na boks i odreagujcie stres tłukąc się wzajemnie.
Jeśli ktoś odpowie wam nie w smak nie kręćcie, ani nie oceniajcie. Albo ma rację, albo jej nie ma, ale na pewno nie chce wiedzieć co Wy na ten temat sądzicie.
Szlachetną praktyką jest też pokazać wyższość i przyznać głupszemu rację, żeby poskakał przed komputerem z radości i dzięki podbudowanemu ego, nie odreagowywał tego pięciostronowymi dyskusjami w rekrutacjach.
Panie i panowie! To był Szasza - guru z fTRPG.
Obrazek
Danai
Tawerniana Smoczyca
Tawerniana Smoczyca
Kontakt:

Post autor: Danai »

Samanta pisze: A może Kaw powinna się zamknąć i nie wrzucać wszędzie swoje 5 groszy. Ant napisał wyraźnie. Daj dla MG byc MG. OK? Sorry ale piątek i sobota to dla mnie wieczory w ciągu których nie siedzę na kompie tylko jestem out. Wyluzuj! Sam Ant napisał żeby się nie spieszyć!
Taka specyfika for internetowych - każdy może wrzucać swoje 5,10, 20 i nawet 50 groszy gdzie mu sie żywnie podoba, byleby nie offtopować i nie obrażać innych.
Proponuję Ci wziąc sobie do serca ostatnie trzy wyrazy.
I'm not a bitch. I just have low bullshit tollerance.
''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Podobno mam wrócić do aktywnego moderowania forum więc coś zrobić trzeba. :P

Krótka piłka - obie strony proszę o zluzowanie i zaprzestanie dyskusji na ten jakże absorbujący temat. Tematy w rekrutacji mogą służyć do kulturalnej dyskusji na tematy bieżace sesji. Od flejmu to jest Offtopic. :] Standardowo jeśli ktoś nie będzie mógł sie powstrzymać zasłuży na wieczne męki w siódmym kręgu piekieł i wpis na CL.
Elathorn
Pomywacz

Wszyscy już chyba odpisali. Będzie upek? :)

Ps. Wszyscy na tym forum tak się "kochają"? xP
Zablokowany