Ale coś nie daje mi spokoju. "Dalnik from hell" może być nowy nie tylko na forum, ale i w necie. Może nie wie jak pisać posty (chociaż jeśli wysłał kartę postaci).
Nie wiem co z tym fantem i troszkę się martwię. Chodzi mi o to, żebyśmy we wtorek nie czekali na niego w niepewności, podczas gdy on się w ogóle nie pojawi (albo coś w tym stylu).
Dalnik from hell, odezwij się, napisz coś.
Mam nadzieje, że przesadzam i jakoś to będzie.
Pytanie: jaki styl odpisywania obowiazuje: pierwsz- czy trzeciosobowy? Jest to bardzo wazne, gdyz dla przykladu cala moja druzyna woli trzecioosobowke ^_^ Do tego: czy sa jakies wymagania co do minimalnej dlugosci posta? Przydalo by sie by wyeliminowac cos takiego jak jednozdaniowe posty na sesji.
[Takie jednozdaniowe posty to sam wyeliminuję, więc nie ma obawy - dop. fds]
To ja też mam pytanie, mogę pisać całego posta kursywą? Poza tym deklaruję trzecią osobę i posty na conajmniej pół strony w WORDzie. No chyba, że zdarzy się cud lub jakiś wypadek i będzie on niewiele krótszy...
Czy mamy pozwolenie na czytanie (na bieżąco) przygody tej drugiej drużyny?
Czy może dopiero podczas ewentualnego połączenia, kiedy to postacie opowiedzą sobie swoje ostatnie przygody?
Jak pisać będziemy czyny, myśli, pytania do MG itp. ?
Realistycznie by było pisać myśli na PW do MG - ale WinterWolf będzie mieć wtedy nadmiar informacji.
Zazwyczaj to co postać mówi pisze się kursywą, pytania do MG i wszelkie "poza sesją" pogrubieniem, a myśli w * * lub innych znaczkach Tzn tak się jakoś ogólnie przyjęło...
Mam nadzieje że w drużynach postacie dopełniają się umiejętnościami i profesjami oraz że w mojej drużynie jest ktoś kto zna ochrone przed złem, bo jak przyjdzie mi wezwać biesa...
Sądze, że zostaliśmy tak dobrani przez MG, że wszystko będzie OK.
I mam jeszcze takie pytanie:
Czy nasze postacie (odpowiednio w drużynach) się już znają?
Jak nie to spoko, a jak tak to gracze powinni chyba znać (po części) postacie innych graczy - czy (jeśli się znają to) wymieniamy się małym info na temat naszych postaci?
Styl pisania trzecioosobowy, posty aby tylko nie były zbyt krótkie, Dalnik prawdopodobnie się zagapił i wątpię czy się pojawi (nie rozumie chyba o co w tym biega... ), a przygody tej drugiej drużyny możecie sobie czytać do woli (i tak się różnią ). Aha, Shade, w sumie to sam jesteś sobie winien, że nie wziąłeś ochrony przed złem A członkowie jednej drużyny zakładamy, że znają się już od jakiegoś czasu.
No to jestem, opoznienie spowodowane bylo krwawym pojedynkiem z urzednikiem pobierajacym myta na granicy naszego swiata, ale juz nie bedziecie mieli z nim problemow Przepraszam za to opoznienie, dobrze sie bronil, przede wszystkim swoimi wartownikami Ale juz jestem i biore udzial w tej jakze przyjemnej, przyszlej, kwawej jatce WITAM WSZYTSKICH!
[Witam, zdania zaczynamy od dużej litery, a po "przecinku " w zdaniu dajemy spację. - dop. fds]
Bobas - nie wiem czy dotarła do ciebie moja wiadomość na PW, ale pisałam, że możesz wysłać kartę, a cię umieszczę w drugiej drużynie. (Jest jeszcze jedna możliwość - mogła nie dotrzeć twoja karta ).
Hejka!
A co zemną? Wysłałem kartę i jak narazie niema odpowiedzi. To akurat dobrze, bo zmieniłem zdanie i stworzyłem nową postać, którą jeszcze dzisiaj wyślę, ale chciałbym wiedzieć, czy mam szansę zagrać.
Hmmm. Już dwie odpowiedzi Ci wysłałam drogi Alexielu. Nie wiem co się dzieje, że nie dochodzą... Mam nadzieję, że chociaż ta wiadomość dotrze. Były tam uwagi dot. Twej postaci. Jeśli i tym razem nie dojdzie to skontaktujemy się na gg. Jestem ok. 20 wieczorem zwykle na kompie.