To wtedy faceci gotują i piorą ;PVillemo pisze:A co jeśli kobieta w drużynie jest feministką?:D:D
[Warhammer] Sesja w Warhammerze

- 
				Epyon
- Tawerniak

- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

- 
				Kloner
- Chorąży

- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

- 
				Seth
- Tawerniak

Nie taka zakończona... ja jeszczę dochodzę  

Imię: Czteropalcy
Klasa: Kloner wie...
Rasa: Człowiek
Wygląd: Szczupły, ma czarne włosy i kuc, bródkę...eee jak Ali G , ubranie kapitana marynarki(niebieskie), średniego wzrostu, ma 4 palce u lewej ręki, nosi okrągłe okulary.
, ubranie kapitana marynarki(niebieskie), średniego wzrostu, ma 4 palce u lewej ręki, nosi okrągłe okulary.
Broń:To też Kloner wie...

Imię: Czteropalcy
Klasa: Kloner wie...
Wygląd: Szczupły, ma czarne włosy i kuc, bródkę...eee jak Ali G
 , ubranie kapitana marynarki(niebieskie), średniego wzrostu, ma 4 palce u lewej ręki, nosi okrągłe okulary.
, ubranie kapitana marynarki(niebieskie), średniego wzrostu, ma 4 palce u lewej ręki, nosi okrągłe okulary.Broń:To też Kloner wie...
Seth
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
 (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!

Mu!
 (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
 (ja przynajmniej działam pod przykrywką)http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!

- 
				Kloner
- Chorąży

- 
				Krzys_ek
- Majtek

Moja postać w końcu stworzona   Jest to profesja zaawansowana, ale mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Kloner
   Jest to profesja zaawansowana, ale mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Kloner  Napisz mi na PW kiedy będę się mógł dołączyć. Pozdrawiam
 Napisz mi na PW kiedy będę się mógł dołączyć. Pozdrawiam
Imię: Nadiel
Profesja: Kapłan
Charakter:Neutralny
Wiara: Rhya i Taal
Umiejętności:plotkowanie,przekonywanie, wiedza(imperium, bretonia, elfy), czytanie i pisanie, języka(klasyczny, staroświatowy, eltharin, magiczny) leczenie, nauka(astronomia, teologia, runy), spostrzegawczość, znajomość , splatanie magii, spostrzegawczość, wykrywanie magii, oswajanie, sztuka przetrwania
Zdolności:strzelec wyborowy, bystry wzrok, szybki refleks, urodzony wojownik, przemawianie, magia prosta(kapłańska), ogłuszanie, pancerz wiary
Ekwipunek: spirala życia(symbol boga), sakwa podróżna (w środku podstawowe przedmioty:miska,krzesiwo i hubka, przybory piśmiennicze, racja żywnościowa itp.), zdobiony łuk z drzewa dębowego i kołczan strzał(30), krótki sztylet.
Wygląd: Wysoki, szczupły człowiek. Odziany w brązową, lekko znoszoną szatę. Włosy kruczoczarne, długie do ramion. Na prawym ramieniu przewieszony łuk, na lewym sakwa.
Historia: Pochodzę z niedużej wioski na północy imperium. Od czasu klęski głodu, którą przetrwaliśmy dzięki łasce Rhyi tradycją stało się wysyłanie z każdego nowego pokolenia jednego dziecka na służbę w świątyni. Radą starszyzny ja byłem takim dzieckiem. Początkowo niechętny z czasem przywykłem do takiego życia, czasem tylko tęskiąc za normalnym dzieciństwem. Po otrzymaniu święceń kapłńskich, jak większośc moich braci wyruszyłem w świat bronić dzieci Taala.

Jest to profesja zaawansowana, ale mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Kloner
   Jest to profesja zaawansowana, ale mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Kloner  Napisz mi na PW kiedy będę się mógł dołączyć. Pozdrawiam
 Napisz mi na PW kiedy będę się mógł dołączyć. PozdrawiamImię: Nadiel
Profesja: Kapłan
Charakter:Neutralny
Wiara: Rhya i Taal
Umiejętności:plotkowanie,przekonywanie, wiedza(imperium, bretonia, elfy), czytanie i pisanie, języka(klasyczny, staroświatowy, eltharin, magiczny) leczenie, nauka(astronomia, teologia, runy), spostrzegawczość, znajomość , splatanie magii, spostrzegawczość, wykrywanie magii, oswajanie, sztuka przetrwania
Zdolności:strzelec wyborowy, bystry wzrok, szybki refleks, urodzony wojownik, przemawianie, magia prosta(kapłańska), ogłuszanie, pancerz wiary
Ekwipunek: spirala życia(symbol boga), sakwa podróżna (w środku podstawowe przedmioty:miska,krzesiwo i hubka, przybory piśmiennicze, racja żywnościowa itp.), zdobiony łuk z drzewa dębowego i kołczan strzał(30), krótki sztylet.
Wygląd: Wysoki, szczupły człowiek. Odziany w brązową, lekko znoszoną szatę. Włosy kruczoczarne, długie do ramion. Na prawym ramieniu przewieszony łuk, na lewym sakwa.
Historia: Pochodzę z niedużej wioski na północy imperium. Od czasu klęski głodu, którą przetrwaliśmy dzięki łasce Rhyi tradycją stało się wysyłanie z każdego nowego pokolenia jednego dziecka na służbę w świątyni. Radą starszyzny ja byłem takim dzieckiem. Początkowo niechętny z czasem przywykłem do takiego życia, czasem tylko tęskiąc za normalnym dzieciństwem. Po otrzymaniu święceń kapłńskich, jak większośc moich braci wyruszyłem w świat bronić dzieci Taala.

- 
				Kloner
- Chorąży

- 
				Santa Faust
- Szczur Lądowy
- Kontakt: