(D&D) Tolerancja

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
Re: (D&D) Tolerancja
Może i przegiąłem, (no dobra, przepraszam) ale nie chciałem kończyć w taki.. hmm... nieciekawy sposób. Zresztą nawet ty Errer przyznasz, że takie zakończenie zpewnością jest ciekawsze fabularnie, niż zabunkrowanie w kiciu
.Kiedy znów będę miał czas i będę mógł wrócić do sesji, (myślę, że już w ten czwartek) obiecuję wyrzucić "wszystkomający plecak" i grać zgodnie z zasadami :p. A tak w ogóle Sam, nie wiem czemu tak ciągle się na mnie wściekasz. Zrobiłem ci coś? Ja wiem, że psuję ci twoją super-hiper klimatyczną boską pięknośc mhroczną wampirzycę, ale czy ty aby nie przesadzasz?

For Honor & BIG Money!

-
- Marynarz
- Numer GG: 4667494
- Kontakt:
Tak denerwujesz mnie. Bo nigdy nie odpisujesz na czas i walisz właśnie takie teksty. Moja postać w tej sesji to wampirzyca i zostaw to w spokoju w innych sesjach mam inne postacie i koniec. Denerwujesz mnie takimi kurna tekstami i zachowaniami. Wiesz już czemu?! Po za tym w sesji moja postać nie lubi się z twoja postacią gdyż (jeśli nie pamiętasz) to ty zacząłeś walić teksty takie jak "kupić czosnek na Samantę itp" Sorry chyba nie uważasz ze Samanta i Grim mogą się teraz lubić? Twoja postać denerwuje moja postać w tej sesji tak jak ty teraz denerwujesz mnie w realu =D. Tyle mam do powiedzenia ... Buziaczki
brrrrrr
P.S.
brrrrrr
P.S.
Po za tym... co to ma znaczyć. Sorry ze trzymam się klimatu i charakteru postaci, którą stworzyłam na tą sesje. Mam na nią scenariusz i trzymam się go. Nie zamieniam wampirzycy w przytulnego baranka tak jak ty krasnoluda w super zwinnego czarodzieja. Wiec się odwalGrim pisze:Ja wiem, że psuję ci twoją super-hiper klimatyczną boską pięknośc mhroczną wampirzycę, ale czy ty aby nie przesadzasz?

Samanta Bloodmoon
Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.
-Bella Cullen, Breaking Dawn
Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.

-
- Mat
- Numer GG: 11764336
Oh... Aż zaiskrzyło
A teraz z pełną powagą: Jakbyś wylądował w kiciu to w każdej dowolnej chwili w której chciałbyś wrócić mogłem napisać, że Errer użył wpływów i zostałeś wypuszczony, albo nie mają na ciebie dostatecznych dowodów... A w wariancie, który Ty wybrałeś będziesz mógł dołączyć do sesji dopiero w momencie opuszczenia miasta (dosłownie kilka stron), ponieważ nijak nie pasujesz teraz do tego co będzie się działo... Przykro mi.

Mój miecz to moja siła

-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Czy mi się wydaje czy nasza "drużyna" zgromadziła większą liczbę kobiet? Jeśli tak, to jesteśmy wyjątkowi.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Mat
Nie wydaje ci się
Ale wyjątkowi to jesteśmy nawet bez tego faktu 

Mój miecz to moja siła

-
- Marynarz
- Numer GG: 5181070
Faktem jest, że w drużynie mamy już trzy samiczki, co w sumie jest dość znaczącą liczbą, jak na wszelkiego typu RPG
Śmiać mi się chce, jak pomyślę, że na samym początku Mrodnim przekonywał mnie do napisania karty, bo "w drużynie jest pijany krasnolud, paladyn i bóg wie co jeszcze" i bardzo brakowało mu postaci płci pięknej ^^ Teraz by już pewnie zakrzyknął "dość!"

Śmiać mi się chce, jak pomyślę, że na samym początku Mrodnim przekonywał mnie do napisania karty, bo "w drużynie jest pijany krasnolud, paladyn i bóg wie co jeszcze" i bardzo brakowało mu postaci płci pięknej ^^ Teraz by już pewnie zakrzyknął "dość!"

-
- Marynarz
- Numer GG: 4667494
- Kontakt:
No ale wydaje mi się ze panowie z sesji nie narzekają na ilość kobiet w drużynie
Prawda Errerku kochany?! hahahahh
ty dziubasku mój xD

ty dziubasku mój xD
Samanta Bloodmoon

-
- Bosman
Ja muszę ponarzekać, bo Errer dał mi "opiekunkę", a nie "opiekuna" : P (to moja druga postać płci pięknej)
No i właśnie chciałem się spytać jak nasz drogi MG patrzy na sceny erotyczne?
No i właśnie chciałem się spytać jak nasz drogi MG patrzy na sceny erotyczne?
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

-
- Mat
Wcześniej kiedy taką scenę miał rozegrać Gurewicz to zrobiliśmy tak: Możesz opisać kompletnie wszystko, ale jak przyjdzie co do czego to zostawiamy scenę do rozegrania w wyobraźni każdego gracza z osobna 

Mój miecz to moja siła

-
- Bosman
A napisać co zechcę tzn. na PW, lub GG?

-
- Mat
No odezwij się na gadu ze swoją wizją co byś nie przesadził 

Mój miecz to moja siła

-
- Marynarz
Uff... W końcu po testach. Nareszcie! Stresowałem sie na nie jak jasna cholera i to właśnie przez nie musiałem przerwać sesję, jeśli ktoś by pytał. Jednak teraz znów mam więcej czasu i chciałbym wrócić :p. Wiem, że Errerowi niezbyt podpasowało moje "wyjście" z sesji, dlatego aby nie robić mu problemów, jeśli powrót mojego dwarfa nie będzie mu już na rękę, będę mógł zrobić nową postać. I co ty na to Errer? Bo ja właściwie wolałbym poprowadzić dwu poziomowego tropiciela, niż dalej męczyć się z tym moim nieszczęsnym krasnoludem. Jednak ta rasa, to chyba nie dla mnie. Raz, dla odmiany czas stworzyć człowieka
.
Oczywiście jeśli dalej chcesz bym prowadził dwarfa, to nie ma sprawy. To twoja decyzja, jesli jednak byś mi pozwolił, to zamierzam zrobić tropiciela-asasyna mieszkańca pustyni (praworządny neutralny).

Oczywiście jeśli dalej chcesz bym prowadził dwarfa, to nie ma sprawy. To twoja decyzja, jesli jednak byś mi pozwolił, to zamierzam zrobić tropiciela-asasyna mieszkańca pustyni (praworządny neutralny).
For Honor & BIG Money!

-
- Bosman
A dlaczego dwu poziomowego?
Ja musiałem zaczynać od pierwszego

-
- Mat
No jeżeli zamierzasz zacząć nową postacią to lecimy od pierwszego poziomu.
W takim razie czekam na kartę i jakiś wstępny zarys tej postaci... Odezwij się na gadu to porozmawiamy.

Mój miecz to moja siła

-
- Majtek
- Numer GG: 11926008
Eee, tentego... Można by się jeszcze dopisać do tej sesji?
Tak jakby nie grałem w DnD i nie mam podręcznika ale takie ogólne zasady dacie i załapie. Z góry dzięki za wyrozumiałość ;p Pozdr

Va faill, dhoine...

-
- Bosman
Pozwolę sobie zwolnić troszkę MG z jego obowiązków.
Znajomość systemy nie jest konieczna, ale przydałoby się gdybyś grał w jedną z gier opartych na DnD np:
- Baldurs Gate
- Świątynia Pierwotnego Zła
- Icewind Dale
http://dnd.polter.pl/ - jeśli nie grałeś tu możesz troszkę uzupełnić swoją wiedzę. (no i polecam zagrać przynajmniej w BG)
Ogólnie DnD jest systemem takim... typowym. Taki typowy świat fantasy.
A czy jest puste miejsce, to nie wiem. (choć wątpię w końcu jest aż 6 graczy)
Znajomość systemy nie jest konieczna, ale przydałoby się gdybyś grał w jedną z gier opartych na DnD np:
- Baldurs Gate
- Świątynia Pierwotnego Zła
- Icewind Dale
http://dnd.polter.pl/ - jeśli nie grałeś tu możesz troszkę uzupełnić swoją wiedzę. (no i polecam zagrać przynajmniej w BG)
Ogólnie DnD jest systemem takim... typowym. Taki typowy świat fantasy.
A czy jest puste miejsce, to nie wiem. (choć wątpię w końcu jest aż 6 graczy)

-
- Mat
No sprawa się trochę komplikuje... Ale mam pomysł.
Możesz zostać postacią "epizotyczną", z tym że nie gwarantuje Ci, iż będziesz grał na stałe... Dodatkowo zaznaczam, że nie będę czekał za odpisaniem twojej postaci, tylko zwyczajnie pomijał twoją postać w razie jakiś opóźnień w stosunku do reszty grupy. W takim razie napisz "dobrą" kartę i zobaczymy co z tego będzie (nic nie gwarantuje). Jestem nawet w stanie poprowadzić twoją postać jeżeli chodzi o część mechaniczną. Z ewentualnymi pytaniami zapraszam na gg.

Mój miecz to moja siła