@Butcher: podeślij kartę, zobaczymy co da się zrobić. Wybacz że tak późno odpowiadam, ale nie zaglądałem ostatnio do komentarzy.
Czemu? Gramy ponad dwa miesiące, rekrutacja jest cały czas otwarta, bo może ktoś będzie chciał dojść, poza tym w tytule są jak byk "komentarze". Nie wiem więc, co w tym dziwnego widziszAzrael666 pisze:Offtop:
To chyba najdłuższa rekrutacja na tym forum
Akcja którą zamieściłem powyżej nie mogła się wydarzyć, gdyż w miejscu gdzie przebywacie (Ty i Elissa) jest jeszcze Ninerl, która nie pozwoliłaby (co przypięczętowała ostatecznie swoimi kolejnymi postami) by cokolwiek stało się dziewczynie po tym co zrobiła dla Vadatha. Prostując dodam jedynie od siebie, że gdy tylko pojawił się Konrad i wygłosił swoją przemowę, Elissa skryła się szybko za Ninerl i tam właśnie pozostała do momentu pojawienia się Brocha i Ravandila.hyjek pisze:Konrad z Boven
Konrad podszedł do Elisse, i uderzeniem w potylicę pozbawia ją przytomności. Gdy tylko ta się ruszy lub wyda z siebie jakikolwiek odgłos, stara się ją obezwładnić, ale nie zabić. Gdy dziewczyna jest już nieprzytomna, akolita odcina jej język. Uważa przy tym, by nie udusiła się własną krwią. On nie chce, zeby umarła, po prostu pozbawia ją narzędzia do rzucania czarów.
A kto powiedział że MG ma być miły?hyjek pisze:...
Vibe: -jesteś gnojek i tyle
Raczej wyjdzie na moje i niebawem sam się o tym przekonaszhyjek pisze:Ale zobaczycie, jeszcze wyjdzie na moje!
W sumie na słabszych psychicznie przeciwników to drugie wystarczySerge pisze:Może już walczyć w polu, czy tylko straszyć wyglądem?