ehhh .. kurde czyżby kolejna sesja "urmała" zanim się rozpoczeła .. ehh wielka szkoda a mam taką ochote zagrać w sesji dziejącej się w okresie 2 Wojny Światowej
Sesja nie upadła. Rozpocznę ją dziś tylko jeszcze raz napiszcie mi swoje karty (może być kopiuj wklej ) bez offtopu, bo tam taki syf jest, że już nie wiem kto ra, a kto nie
Imię: Harry
Nazwisko: Beever
Ekwipunek: Karabin Przeciwpancerny Boys wz. 37 +10 dodatkowych naboi
/ http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_pr ... Boys_wz.37 /
5 granatów No. 82 Gammon
nóż
tabaka
manierka
Klasa (jedna z podanych): żołnierz
Jak trafiłeś do wojska: Harry jest jednym z wielu, którzy poczuli że mają obowiązek walki ze Szkopami …
"Jedna czysta owca może zatruć życie całej parszywej owczarni"
Jak trafiłeś do wojska, (biografia): Jack urodził się w dość nie dużym miasteczku gdzieś we Francji, chodził do szkoły, lecz na studia już się nie udał. Jako małe dziecko bardzo lubił bawić się w żołnierzyki, lub z kolegami w wojnę. W wieku 25 lat zaciągnął się do wojska ponieważ jego tata(już nie żyje) był oficerem i zawsze walczył dla ojczyzny więc syn poszedł w jego ślady. W wojsku spodobało mu się od początku mimo iż było mu bardzo ciężko, to postanowił że dla ojczyzny będzie walczył dopóki będzie miał na to siły.
Ekwipunek:Karabin snajperski M98k (z lunetą) , 5 granatów, 1 bagnet w skórzanej pochwie przy pasie, scyzoryk w bucie, pistolet,( i to tyle z tych ważniejszych) a no i oczywiście naboje do każdej broni (20 do M98k i 10 do pistoletu)
ekwipunek : Thompson M1A1 - na 30 nabojów, plecak, apteczka (http://www.poradnia.pl/podstrony/porady ... eczka.html), Colt M1911, buty pięciodziurkowe, sztylet (schowany w butach), hełm, pożywienie (woda i troche chleba). Naboję do Thompsona i Colta.
klasa :
-medyk
Jak trafił do wojska: Urodzony został w w Stanach, gdzie tam później zamieszkał. Jego matka to amerykanka, a ojciec francuz. Miał w życiu dwa zamiłowania którymi się kierował - medycyna i wojsko. W wieku 21 lat udał się do Francij aby studiować medycyne, Lecz próby uczęszczania na studia lekarskie nie powiodły się i ich nie zdał. Kiedy to wkrótce wybuchła wojna Charles zaciągnął się do armii Francuskiej, nie mająć już wtedy innego celu w życie. Od samego początku miał zapał i determinacij aby służyć w tej wojnie.