Dodałem PS w poprzedznim poście (*maź) ale mam jeszcze pytanie.
Czy nie powinniśmy poczekać na resztę drużyny ?? W takim tempie po paru godzinach nieobecności będzie parę stron do czytania
Sorry, że jeszcze nie odpowiedziałem, ale dopiero wróciłem do domu i odmrażam dłonie, żeby móc cokolwiek napisać. Mam nadzieję, że poczekacie na Archibalda Cichego .
Archibald, jak kilka innych postaci, wciąż "przytomnieje" i czeka aż ktoś zechce nim pokierowac - ale lepiej sie spieszcie - bo choć sie staram jak mogę to sesja wciąż idzie do przodu
Proponuję zmienić to trochę (to tylko propozycja), fajnie by było gdyby na jeden post MG przypadał jeden (dwa - w zależności od sytuacji) post graczy, Czyli każdy się wypowiada i dopiero wtedy MG, bo tak jak jest teraz to trzeba siedzieć 24h na dobę, żeby nic nie przegapić.
Do tego dochodzi motyw w stylu 'robię to' i nie czekając na MG ani nikogo innego kolejny post 'robie tamto'. Przykład Dantego, gdzie najpierw pyta kobolda co chciał a 2 posty dalej biegnie się bić (to tylko przykład ).
Dobrze prawi, wina mu! Ale zeby nie pisać bez potrzeby posta, to napiszę, że jeszcze Krzycho nie wstał ze szlamu i jeżeli nie wstanie do jutra do 17:00 zaatakuję go moją szlafmycą Poza tym akcja może się bez niego toczyć... na razie. Po prostu, gdybyśmy gdzieś poszli, to on by się wygrzebał ze szlamu i nas dogonił
nieco irytuje mnie pisanie o czynnościach w formie dokonanej (zwłaszcza, że pisałem by tego nie czynić), ale jak na razie radzę sobie całkiem nieźle z tym procederem A Dante proszony jest o nie zmienianie zdania tak często
Na Świat Jutra
Ładuję się do rybackiego kutra
I wypływam za granicę,
By komuś okraść piwnicę
Dante, to, że się parę razy wyrżnąłeś na twarz powinno spowodowac odwrotny skutek do zmieroznego - nie powinieneś NIC gadać ale, że bierzesz udział w sesji, to chociaz gadaj jednorazowo na dopisek PG (Partacza Gry, jakby ktoś nie wiedział )
Devil co miałeś na myśli pisząc, "podbiegam do jednego kobolda"? Koboldem jestem ja, znaczy Archibald, a tamte stwory od koboldów się znacznie różnią, choćby wzrostem .