To ja się pisze na następną rekrutację, albo jeśli MG łaskaw, to moe mnie przyjmie jeszcze na tą ^^.
Nie wiem dlacego moja karta postaci nie doszła, ale dla pewnosci wkleje ją tu, aby uniknac przyszłych nieporozumien
Imię i nazwisko: Zaknafein Eleanessë
Wiek: (niewiem ile tu mają Elfy, chciałbym, aby był mniej więcej w wieku innych graczy, oczywiście w przełożeniu na lata innych ras)
Rasa: Elf
Opis: Jest dumny, czasami się wywyzsza, ale bez przesady. Jest inteligentny i uzdolniony magicznie, ale swoich umiejętności używa aby pomagać innym. Jest wiernym przyjacielem i uczciwym Elfem. Lubi się dobrze bawić, ale nauka jest dla niego prawie tak ważna jak przyjaźń.
Historia: Zaknafein wychowywał się w niewielkim mieście, w całości czarodziejskim. Jego rodzice byli czarodziejami i prowadzili księgarnię(magiczną ofkoz). Rodzice Zaka, mimo iż byli czarodziejami czystej(i na dodatek Elfiej!) krwi, nie mieli żadnych uprzedzeń do mugolaków, podobnie jak Zak. Gdy dostał list z potwierdzeniem przyjęcia go do Hogwartu, bardzo się ucieszył, gdyż słyszał wspomnienia rodziców ze szkoły, która tak bardzo go interesowała, chciał wszak, żeby jego rodice byli z niego dumni.
Posiadane przedmioty: Wymagane Książki, książka z zaklęciami troszkę bardziej zaawansowanymi(na wolną chwilę), różdżka z włosem z ogona jednorożca, pergamin, ozdobne białe pióro, atrament, cynowy kociołek, waga szalkowa, czarny mundurek(peleryna, Tiara, itp), Elfickie ciuchy, latająca miotła(jakaś w miarę- nie super, nie crap), rudy kot(
Taki).