[D&D]Tajemnice świata

-
- Marynarz
- Numer GG: 763272
- Kontakt:
Po pierwsze mam książke. Po drugie Powrót do świątyni złych żywołów to oryginalna nazwa. A sesje rozpoczniemy już niedługo. NaprawdęSabrae Xoraim pisze:Nie wiem, zależy czy jest tak nudny jak gra oparta na takowym. Gralibyśmy w grayhawku, tak ?? Wolę Forgotten realms, ale to tylko moje zdanie
Masz taki scenariusz (książeczkę wydaną przez isa) czy na podstawie gry komputerowej???
P.S. To powinno się nazywać "Powrót do Świątyni Pierwotnego Zła" moje i nie tylko zdanie.
Aha jeszcze jedno. Krzys_ek masz o 2 za dużo w statysykach bo
Duergarow ma - 4 charyzmy a nie - 2.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Majtek
Drobne niedopatrzenie z mojej stronyDark Hennet pisze: Aha jeszcze jedno. Krzys_ek masz o 2 za dużo w statysykach bo
Duergarow ma - 4 charyzmy a nie - 2.

Zmieniłem siłę na 16 i budowę na 15 (pomyślałem, że skoro jest już w starczym wieku to nie jest taki silny i wytrzymały)
Teraz wygląda to tak:
Siła: 16
Zręczność: 14
Budowa: 15
Intelekt: 15
Roztropność: 12
Charyzma:6
Będziemy używać tych statystyk właściwie? (jakieś rzuty kośćmi przez MG itp.)...czy są one tylko żeby były?

-
- Marynarz
- Kontakt:

Z powodu braku graczy na sesji, otwieram na nowo rekrutacje... Tym co sie nie orientuja mowie, ze Dark Hennet oddal mi ja do prowadzenia, a sie podzielilam z fds'em
Tak wiec zeby nie rezygnowac z naszych postaci prowadzimy sesje razem. Raz fds raz ja. Aktualnie gra jedynie SX i gdyby ktos sie zdecydowal dojsc, chlopak by sie mniej nudzil 
Wszystkie pytania prosze kierowac do tego watku, postacie wysylac na PW DO MNIE.

Wszystkie pytania prosze kierowac do tego watku, postacie wysylac na PW DO MNIE.

-
- Mat
- Kontakt:

Radar, dziekuje za postac. A teraz drobna uwaga odnosnie tego, jak powinna wygladac karta... (Szczerze przepraszam, ze nie napisalam od razu, ale myslalam, ze juz wiadomo co i jak
)
Imie:
Opis wygladu (zawierajacy rozmieszczenie ekwipunku! ubranie, kolorystyke i cechy charakterystyczne):
Opis charakteru (OPIS a nie pare slow jak w CV
nie interesuje mnie tez, czy to jest dobra czy neutralna postac, ma to byc opisane z wytlumaczeniem, dlaczego jest tak, a nie inaczej):
Historia (ma byc ciekawa i uwzgladniac pochodzenie, rodzine, wszystkie umiejetnosci - jak i gdzie sie postac nauczyla, od kogo i jak dobrze je opanowala, nie chce statystyk tylko czysty, piekny tekst)
Ekwipunek:
Od razu zaznaczam, ze nalezy pisac w 3 osobie, na poczatku umieszczac imie postaci i co najwazniejsze... dbac o pisownie. Nie tylko pod wzgledem ortograficznym, lecz rowniez gramatycznym i interpunkcyjnym. Kolejna sprawa, nie czytam postow krotszych niz 10 ZDAN. Maja byc ladnie rozbudowane i napisane z sensem.
Nie wiem, jak sie na to zapatruje fds, moze doda cos od siebie jeszcze.
Radar, prosze o rozpisanie postaci zgodnie ze wzorem

Imie:
Opis wygladu (zawierajacy rozmieszczenie ekwipunku! ubranie, kolorystyke i cechy charakterystyczne):
Opis charakteru (OPIS a nie pare slow jak w CV

Historia (ma byc ciekawa i uwzgladniac pochodzenie, rodzine, wszystkie umiejetnosci - jak i gdzie sie postac nauczyla, od kogo i jak dobrze je opanowala, nie chce statystyk tylko czysty, piekny tekst)
Ekwipunek:
Od razu zaznaczam, ze nalezy pisac w 3 osobie, na poczatku umieszczac imie postaci i co najwazniejsze... dbac o pisownie. Nie tylko pod wzgledem ortograficznym, lecz rowniez gramatycznym i interpunkcyjnym. Kolejna sprawa, nie czytam postow krotszych niz 10 ZDAN. Maja byc ladnie rozbudowane i napisane z sensem.
Nie wiem, jak sie na to zapatruje fds, moze doda cos od siebie jeszcze.
Radar, prosze o rozpisanie postaci zgodnie ze wzorem

-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
A można się jeszcze dołączyć?
Mam gotową postać hobbita-barda, którą stworzyłam na potrzeby PBEMa, który nagle się urwał. Jakby co, możnaby ją przerobić :)
Mam gotową postać hobbita-barda, którą stworzyłam na potrzeby PBEMa, który nagle się urwał. Jakby co, możnaby ją przerobić :)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
W sumie jakby kogoś jeszcze brakowało, to ja bym chętnie zagrał niziołkiem - magiem (mocno nierozgrniętym). Jeśli jest miejsce oczywiście...
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe

-
- Majtek
- Numer GG: 8153680
Jeżeli Można sie jeszcze dołączyci. To ja chciałbym spróbowaci zagraci od razu Muwie że jest to moja Pierwsza taka Sesja.
Ostatnio zmieniony czwartek, 2 marca 2006, 20:51 przez Bortasz, łącznie zmieniany 7 razy.

Prosilabym o uwazne czytanie, co MG ma do powiedzeniaOuzaru pisze:A teraz drobna uwaga odnosnie tego, jak powinna wygladac karta... (Szczerze przepraszam, ze nie napisalam od razu, ale myslalam, ze juz wiadomo co i jak)
Imie:
Opis charakteru (OPIS a nie pare slow jak w CVnie interesuje mnie tez, czy to jest dobra czy neutralna postac, ma to byc opisane z wytlumaczeniem, dlaczego jest tak, a nie inaczej):
Ekwipunek:

-
- Bombardier
- Numer GG: 9383879
- Kontakt:
Szanowne grono MG, czy muszę zrobić postać odnowa? Czy może zostać tamta??
P.S. Szkoda, że już nie będziemy tak oryginalnym widokiem
A mnogło być taaaak śmiesznie. Ciekaw jeno jestem czemu staruszki nie zdziwił widok naszej kompaniji u drzwi 
P.S. Szkoda, że już nie będziemy tak oryginalnym widokiem

(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

-
- Marynarz
- Kontakt: