A takie pytanie jeszcze: dochodzi ktoś do naszej grupy? Bo wydaje mi się, że zgłaszało się więcej osób niż gra.

i widzę że ktoś zrozumiał o co mi chodzicorvus pisze:Straszne z was nerwusy, u nas na innym forum często ludzie się poganiają i nikt nie robi z tego takich problemów. Mi osobiście wydaje się, że to bardziej kwestia zainteresowania sesją, a co za tym idzie chęć ujrzenia następnego odpisu jak najszybciej - aczkolwiek jak już wspominałam to tylko moje zdanie.
Ciskamy? Ciskamy.Alien pisze:polemizowałbym ale to ty jesteś językoznawcą
Dokładnie... i?Alien pisze:a i cytat z legendarnych:Blue Spirit pisze:Rusza rekrutacja do sesji osadzonej całkowicie w realiach A. Sapkowskiego.
Akcja toczy się na dwa i pół roku przed Bitwą pod Sodden ...
Zabawne. Mnie napisał w pewnych okolicznościach, że nie ma sensu bawić się w daty - z resztą to samo usłyszałem od Ciebie, bo pewne rzeczy kupy się nie trzymają, jeżeli rozpatrywać daty... pamiętam, co wtedy było, tutaj dat nie znam - otrzymałem tylko od Weve'a informację, że cztery lata minęły. Mnie to wystarczy, a Tobie?Alien pisze:a mi na gg napisał że akcja odbywa się trzy lata bo bitwiewięc dalej wydaje mi się że to pół roku, a nie cztery lata
Za późno.Alien pisze:oczywiście zanim zaczniesz wykładać monolog- nie ma sensu bawić się w daty między sesjami itd bo zwykle niepowiązane ze sobą tzn- nie wydaje mi się żeby wevewolf myślał dalej o tym co robią legendarni itd.
No Name pisze:Podchodzę do norda i mówię:
- Pierwsza zasada klubu walki – nie rozmawiajcie o klubie walki...
A mnie wystarczy to że dostałem info że TA sesja odbywa się TRZY lata po bitwie o Sodden. Nie widzę cały czas tych 4 lat o który uparcie mówisz.Zabawne. Mnie napisał w pewnych okolicznościach, że nie ma sensu bawić się w daty - z resztą to samo usłyszałem od Ciebie, bo pewne rzeczy kupy się nie trzymają, jeżeli rozpatrywać daty... pamiętam, co wtedy było, tutaj dat nie znam - otrzymałem tylko od Weve'a informację, że cztery lata minęły. Mnie to wystarczy, a Tobie?
Biorąc pod uwagę, że są ze sobą luźno powiązane tematem i tym, że występują w tym samym poście... to skoro mimo tego nie mają sensu... wniosek jest niezbyt pochlebny dla autora.Alien pisze:zacznijmy od tego że jeśli będziesz rozwalał moje zdania na osobne części to nie będą miały sensu :p
To sam go zapytaj. Zdajesz się nie rozumieć albo ignorować znaczenie tego, o czym uparcie mówię.Alien pisze:A mnie wystarczy to że dostałem info że TA sesja odbywa się TRZY lata po bitwie o Sodden. Nie widzę cały czas tych 4 lat o który uparcie mówisz.Zabawne. Mnie napisał w pewnych okolicznościach, że nie ma sensu bawić się w daty - z resztą to samo usłyszałem od Ciebie, bo pewne rzeczy kupy się nie trzymają, jeżeli rozpatrywać daty... pamiętam, co wtedy było, tutaj dat nie znam - otrzymałem tylko od Weve'a informację, że cztery lata minęły. Mnie to wystarczy, a Tobie?
Mógłbyś się poważnie zastanowić, co i w jaki sposób piszesz ZANIM napiszesz?Alien pisze:jezu...
Aha...Alien pisze:chodzi o to że jeśli grasz jedną postacią 2 sesje niepowiązane ze sobą niczym poza światem,
Alien pisze:a wpisujesz w historię krótkie streszczenie ostatniej sesji
...yah, nawwww shure!Alien pisze:Jeśli wymyśliłeś sobie że od tamtych zdarzeń minęły 4 lata dla twojej postaci to ok. niech ci będzie, ale nie próbuj wpajać mi swojej "prawdy". Ok?
Rozbicie tych cytatów na dwie części powinno pokazywać, co uniemożliwiło spełnienie drugiej. Rozwalić sesję można, w rzeczy samej, ale liczba mnoga zupełnie mi tu nie pasuje. Winy swojej nie widzę. Ale zagrożenie dla sesji, i owszem.Alien pisze:poza tym dalej proponuje dać spokój z tą kłótnią, bo na razie jest to zwykła wymiana zdań, ale może się niefajnie skończyć. Jeszcze sesje rozwalimy i co będzie?
Osobiście to upek mi się podoba - wciągający i łączący wszystkie postacie![]()
Cóż, nie wrzucił "upa" więc go "wszystkie pioruny"...Alien pisze:weve co się k**wa dzieje !?
pisałem na gg- nie odpowiadasz. Na trpg pojawiasz się na parę minut i znikasz. Jakbyś się k**wa pod ziemię zapadł. Dzwonię na kom. też nie odbierasz. Więc pytam tutaj skoro inaczej się nie da- co się dzieje !?
Mniej więcej popołudniami na tygodniu tak do 22 (chyba, że następnego dnia nie planuję wstawać o 6).Alien pisze:Dobra ludzie słuchajcie musimy się zmówić na wspólnego posta
chciałem napisać to na gg ale wierd nie widzi co piszęwięc kiedy macie czas?