Sesja w świecie WARHAMMER'A [4-5 graczy do 3 profesji)

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Hikari
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Hikari »

Jako ze dopiero teraz dorobilem historie to zamieszcze calosc jeszcze raz.
Moze wydawac sie przydlugie ale nie dalo sie tego bardziej skrocic.

Człowiek o imieniu Beorn, o którym mowa, wywodzi się ze zwykłej rodziny, która zamieszkiwała Kreutzhoffen. Pracował ciężko na roli przez większość życia, co dało mu krzepę i zapewniło wiedze o uprawie i hodowli. W wieku 11 lat biegle pisał i czytał jako ze każdą wolna chwile spędzał na poszerzaniu wiedzy i to nie tylko wiedzy teoretycznej. Mowa tu o ciężkich i morderczych treningach orężem. Nienawidził z początku za to swego stryja, ale jak się później okazało zaczął go wielbić, bowiem uzyskał niezły poziom fechtunku i sztuk walki.
W wieku 18 lat opuścił rodzinne strony by wybrać się na akademie, która mieściła się, w Nuln.
Była to Akademia Walki mieszczącą się zaraz obok Uniwersytetu, co przynosiło dodatkowe korzyści. Jako ze dzięki Merrickowi nabył podstawy, mógł dalej rozwijać się w tym kierunku.
Obecnie kończy naukę. Czego go to nauczyło? Pokaże to egzamin......

**, Mimo iż niegłęboka blizna przebiegająca od kącika lewego oka przez polik po to by skończyć się na skrzydełku nosa, postarza go nieco to jest on bardzo młodym człowiekiem liczącym sobie najwyżej 25 roków.
Jego długie, lecz bujne włosy opadające na ramiona wzdłuż szczupłej twarzy są koloru prawie ze kruczego. Oboje uszu zdobią srebrne kolczyki przepasane jakąś złotą grawerią.
Jego smukła, lecz wysportowana sylwetka wskazuje ze miął styczność z praca fizyczna, zaś umięśnione przedramiona najprawdopodobniej świadczą o opanowaniu fechtunku.
Jak na swoja posturę jest dość wysoki, bowiem prawie dorównuje wzrostem leśnym elfom.
Spojrzawszy mu w oczy można dostrzec bezdenna czarna czeluść, na wskutek jakiegoś wypadku bądź tez nieudanego magicznego eksperymentu źrenica zlewa się z czarna tęczówka.
Jego wygląd nie budzi grozy jakby się mogło wydawać. Wręcz przeciwnie, wydaje się raczej przyjaznym osobnikiem. Jak jest naprawdę? Okaże się, jak.......... Głoszą ze człowiek ów zwie się Beorn... Beorn De'Va czy jakoś tak Panie. Nic więcej nie wiem.... **
Obrazek

Zapraszam w progi Bram Snów
Obrazek
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Wiec teraz mamy nastepujaca sytulacje:
1) Kloner
2) Ra-V
3) Hiki
4) sasiad :]
5) MISTRZ_MIECZA
6) Fingrin
7) Hagen

troche sie tego nazbieralo, ale moze bedzie dzieki temu milej :)

Fini czekam na postac, sasiedzie, Ty tez sie nie obijaj :]
Ouzaru

Na tym koncze rekrutacje :) Potrzebne mi jeszcze dwa opisy postaci i mozna zaczynac, kiedy tylko bedziecie gotowi, moi Panowie :]
M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Czemu każdy bochater skończył Akademie Wojskową, wojowników lub walki????

PLAGIAT!!! :evil:
Ostatnio zmieniony niedziela, 13 listopada 2005, 20:08 przez M_M, łącznie zmieniany 1 raz.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Jaki paradoks męska drużyna po dyktaturą kobiety xP
Ale ja nic kochana MG niemówiłem, nie tylko nie piorun!!!!!!!!!

Ps. Ja gotowy
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Ouzaru

Swietnie, macie wspolne zainteresowania :) juz jakas podstawa :P Moze uda sie nam dzisiaj zaczac...
M_M
Kok
Kok

A tak na marginesie Ouzaru to ile Ty masz lat
Kloner
Chorąży
Chorąży

Muj nieskończył, przeniusł się do magicznej xP
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Ouzaru

Dobre wychowanie wymaga, by mezczyzna nie pytal damy o jej wiek... Ja sie za dame nie uwazam :P 21 w realu ;) A czemu pytasz?
Hikari
Majtek
Majtek
Kontakt:

Od Ouzi to wy sie odpimpajcie :)
Dobra kobieta z niej jest :) a jaka sliczna :D
Swoja droga nie wiem czemu wszyscy sa wojownikami ale ty MISTRZ_MIECZA jestes zdecydowanie najwiekszym koksem wsrod wszystkich wojownikow ^^
Na samym poczatku gry wnioskujac z opisu moglbys sprzatnac z 20 goblinow ^^'
Nic nie mowilem :P
Obrazek

Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży

Ja jestem w połowie wojem w połowiem magiem. A że dobra i śliczna z niej kobieta to niezaprzeczam ale teraz jest MG a MG niemorze być dobry i śliczny :P
Ouzaru

Racja, musze byc zla az do szpiku kosci i krwiozercza :twisted:
Hikari
Majtek
Majtek
Kontakt:

MG to Ouzi bedzie jak sie sesja zacznie :)
Narazie jest "Collecting Players" wiec zwykly talking :)
Wiec jeszcze troche pobedzie mila i dobra kobiecinka ^^
Prawda Ouzaru ?:D
Obrazek

Obrazek
Ouzaru

Ja nigdy nie jestem dobra i mila, to tylko iluzja :) Taka zmylka... Jak zaczniecie umierac, to nie bedzie moja wina! Ja jestem grzeczna dziewczynka :twisted:

<czeka i czeka... ile moze trwac napisanie historii postaci? o_O>
M_M
Kok
Kok

Chciałem wiedzieć czy będzie mną żądzić starsza czy młodsza kobieta ode mnie (to jakaś różnica)..............................starsza :oops:

Kloner w życiorysie napisał że zabił wilkołaka. A to też nie lada wyczyn. Chyba.
Ostatnio zmieniony niedziela, 13 listopada 2005, 20:33 przez M_M, łącznie zmieniany 1 raz.
Ouzaru

Czuje sie jak babcia ^^ moze ja za stara juz jestem na takie zabawy? :) Czy jest ktos starszy ode mnie? ^^' Nie zeby mi mlodzi Panowie przeszkadzali czy cos... ^^' Ach! sasiad jest starszy! :D no to git :]
Kloner
Chorąży
Chorąży

Napewno nie ja ale syszałem że z kobietą jak z winem im starsza tym lepsza (ale bez przesady)
Zablokowany