Oczywiście gdy to niemożliwe to próby dobrym pomysłem. I chyba wiem, z czyjego powodu jesteś przewrażliwiony.

No Name pisze:Podchodzę do norda i mówię:
- Pierwsza zasada klubu walki – nie rozmawiajcie o klubie walki...
jasne, ale nie róbmy dialogu z każdym napotkanym NPC'em, w każdej większej akcji. Dobrze jest jak gracze wyczekują upkaCzy mogę dawać posty z dokonanymi akcjami? Wiesz, jak i tak zazwyczaj ustalam na GG co i jak z samym Tkaczem Iluzji
ja to muszę chyba w nieskończoność. Jeśli ktoś, ma jakieś poważne problemy, BARDZO niestabilne łącze - niech się, kur... nie zgłasza!Jedni mają wakacje, ale inni pracują bądź zdają jeszcze egzaminy związane ze studiami.
oby do 21. Bo znając życie pojawi się o np. 22.30, po ptakach a potem będą pretensję że nie wszyscy mają czas... Wybiegając w przyszłość: zapewne nikt nie poinformuje mnie że post ukaże się po 21...post będzie dzisiaj
a po kiego grzyba? wiadomość doszła, dowiedziałem się że Was nie będzie. W czym problem, bo wątpię żeby ktoś odzywał się tylko po to by pogadać.Miło by było, gdybyś czasem odpowiedział na GG
Mógłbyś chociaż napisać "Ok, przyjąłem do wiadomości", bo tak to nie wiemy, czy wiadomość doszła. Poza tym jest jeszcze coś takiego jak "kultura osobista"Nesquel pisze:a po kiego grzyba? wiadomość doszła, dowiedziałem się że Was nie będzie. W czym problem, bo wątpię żeby ktoś odzywał się tylko po to by pogadać.Miło by było, gdybyś czasem odpowiedział na GG
No Name pisze:Podchodzę do norda i mówię:
- Pierwsza zasada klubu walki – nie rozmawiajcie o klubie walki...
no ja chcę tylko zaznaczyć że scenariusz pisałem dwa dni. Nigdy się do mnie nie zgłosisz - no cóż, strasznie mi szkoda. Może jednak zmienisz zdanie, ale dopiero po wakacjachSerge pisze:Zamykasz sesję, gdy połowa graczy odpisała? Naprawdę widzę że miałeś na nią pomysł, Nesq xD... U mnie jak połowa graczy odpisze to jadę z sesją dalej i nie czekam na resztę. Moim zdaniem sesja mogła mieć potencjał, ale się chyba o tym nie przekonamy, bo po prostu chyba nie masz pomysłu, nie? Tylko ciekawe co myślą o tym pozostali gracze, którzy poświęcili czas i chęci na napisanie swych postów... Ja bym się wkur*ił mówiąc szczerze, gdyby mi MG zamknął sesję po jednym poście.
To po to poświęcałem tyle czasu na napisanie karty że wyszło tego z 6 stron A4? Nice... xD. Dostałeś karty i zwinąłeś interes ;/. Już więcej się do Ciebie nie zgłoszę, bo jak grać to z solidnymi, a nie z takimi co odpuszczają po jednym poście!