E tam, przecież w większości sesji WoD i tak mają udział czy to magowie czy wilkołaki, dalej nie wiem o czym będzie sesja. Tak, lepiej wczuję sie w klimat.
Always remember that You are weak against the power of the Dark Side.
Ja u siebie na sesjach od jakichś trzech lat nie dawałem żadnego wilkołaka czy maga i gracze nie narzekali na brak klimatu
Ciężkie będzie z Tobą (nie)życie
Smoku pisze:też bym zagrał, wziął już ktoś Tremere? jak nie to go podeślę, a jak tak to nakreslę kogoś innego
Tremere nikt nie gra więc proszę bardzo. Ale prosił bym o brochę silniejszą postać. Umiącą walczyć. Bo jak narazie mam tylko dwie postaci no może trzy zdatne do walki, i chyba znowu będę musiał zmienić założenia sesji.
@Szasza
Będziesz grał czy nie proszę o informacje bo jak niegrasz to jest jeszcze jedno wolne miejsce. Z kartą masz czas do czwartku więc nie musisz się śpieszyć.
-Koval- pisze:To taka zmowa z tymi postaciami niewalczącymi. Skoro ma być storytelling to ograniczamy walkę do minimum
Tak będę musiał zrobić ale to się kłuci z założeniami, ale założenia można zmienić Jeszcze mam czas na przemyślenia Najwyżej zrezygnuje z typowego polowania i będziecie grupą do zdobywania informacji. Tak chyba zrobie mniej walk ( tylko w ostateczności ). Większa rozwaga co przy trzech Malkavach będzie trudne Zobaczymy co z tego wyniknie.
Heheheh Najwyżej Assamitka okaże się być przeznaczona do utrzymywania porządku w tym całym bajzlu (czyt. wśród Malkóv) Zresztą, wiem coś o tym jak należy takowy porządek utrzymywać... Od, że tak powiem, wewnątrz Więc spokojnie, coś ta się zrobić, a kogoś zabić
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Ej, no... Moja Malkavianka to bardzo miła osóbka i to nawet całkiem normalna Liego, powiedz im
A tak na serio, to się nie obawiajcie, będzie dobrze Już się nie mogę doczekać rozpoczęcia sesji
NW. pisze:Sądze że walka tak czy siak, zejdzie na drugi plan.
Otuż to jak nawet nie na trzeci jakieś walki się trafią ale chyba nie będą to jakieś wyzwania tylko tło i środek do wypełnienia zadań, które będzie można wykonać również bez wielkiego rozlewu krwi ale w tej grupie myślę, że bez rozlewu krwi to będzie ciężko. Sami wariaci!!