Storrytelling realistyczny-[Przebudzenie Shabranigdo]

-
- Mat
- Numer GG: 0
O! Jasne. Możesz stworzyć jakąś postać i cię wprowadzę do gry. Aha... jeszcze jedno. Już miałem takie pomysłki na forum. Z twojego awatara wnioskuję że jesteś dziewczyną. Czy dobrze wnioskuję?
W każdym razie, kartę prześlij na pw. Instrukcje co do karty są na początku tego topicu
W każdym razie, kartę prześlij na pw. Instrukcje co do karty są na początku tego topicu
Rób swoje! rób swoje! A szczęście będzie twoje!
Bo życie to nie bajka! Nie głaszcze cię po jajkach!
Nie tłumacz się. Przyjaciele zrozumieją.
Wrogowie i tak nie uwierzą.

Pfff... oczywiście, że jestem kobietą! o_O Kilku facetów z TRPG może to nawet potwierdzić :] a już w pierwszej kolejności mój mąż. Jakaś konkretna postać by pasowała do sesji, czy dowolnie? Bo mogę się dostosować, odgrywanie nie sprawia mi problemów. Bardziej czary, walka czy raczej postać ma ładnie wyglądać i nic nie robić? 
Thnx za szybką odpowiedź, cały czas czekałam z zapartym stolcem
tfu! z zapartym tchem 

Thnx za szybką odpowiedź, cały czas czekałam z zapartym stolcem

-
- Marynarz
jak dla mnie(choc nie ja decyduje) moglabys sie parac magia(biala lub czarna) albo walczyc ale tak bezposrednio. cos jakis topor czy cus. ale to Twoj wybor i z przyjemnoscia stworze druzyne(lub nie i tylko zagram) z jakakolwiek postacia odgrywana przez Ciebie:P
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard 

-
- Mat
Kreowanie postaci masz zupełnie dowolne. Oczywiście chcielibyśmy gdy
abyś była niezwykle piękną dzierladką.Dobrze byłoby żebyś była jakąś kapłanką bo healer się przyda, lub jakąś czarodziejką. Ale postaraj się aby twoja postać miała jakieś umiejętności szamańskie, bo sesja będzie polegać na wojnie z demonami. Jeśli oglądałaś slayersów to wiesz o co chodzi. Jeśli jednak postanowisz grać wojowniczką, wybierz sobie jakąś wmiarę dobrą magiczną broń zdolną niszczyć plan astralny mazoku. Później może otrzymasz jedną z broni.... ekhm.... wiesz jakich potężnych broni. Nie będę wszystkiego zdradzał. Fabuła będzie troszkę zmieniona bo jest to jakby kontynuacja poprzedniej sesji w którą grał mój kumpel. Jak zobaczycie strasznie silnego i potężnego gościa, który jest w dodatku księciem i ma na plerach miecz wysysający dusze to to będzie on. No co? Grał w tą sesję dwa lata.
abyś była niezwykle piękną dzierladką.Dobrze byłoby żebyś była jakąś kapłanką bo healer się przyda, lub jakąś czarodziejką. Ale postaraj się aby twoja postać miała jakieś umiejętności szamańskie, bo sesja będzie polegać na wojnie z demonami. Jeśli oglądałaś slayersów to wiesz o co chodzi. Jeśli jednak postanowisz grać wojowniczką, wybierz sobie jakąś wmiarę dobrą magiczną broń zdolną niszczyć plan astralny mazoku. Później może otrzymasz jedną z broni.... ekhm.... wiesz jakich potężnych broni. Nie będę wszystkiego zdradzał. Fabuła będzie troszkę zmieniona bo jest to jakby kontynuacja poprzedniej sesji w którą grał mój kumpel. Jak zobaczycie strasznie silnego i potężnego gościa, który jest w dodatku księciem i ma na plerach miecz wysysający dusze to to będzie on. No co? Grał w tą sesję dwa lata.
Rób swoje! rób swoje! A szczęście będzie twoje!

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:

-
- Mat

-
- Bosman