Storrytelling realistyczny-[Przebudzenie Shabranigdo]

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Qin Shi Huang
Mat
Mat
Numer GG: 0

Post autor: Qin Shi Huang »

O! Jasne. Możesz stworzyć jakąś postać i cię wprowadzę do gry. Aha... jeszcze jedno. Już miałem takie pomysłki na forum. Z twojego awatara wnioskuję że jesteś dziewczyną. Czy dobrze wnioskuję?

W każdym razie, kartę prześlij na pw. Instrukcje co do karty są na początku tego topicu
Rób swoje! rób swoje! A szczęście będzie twoje!
Bo życie to nie bajka! Nie głaszcze cię po jajkach!

Nie tłumacz się. Przyjaciele zrozumieją.
Wrogowie i tak nie uwierzą.
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

nie wyciagaj pochopnych winioskow. a nuz to jest facet? tylko........zniewiescialy, gladki i z dlugimi wlosami.....ii....ladny jakis taki:P:P:P:P(tak, to byl komplement)
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Pfff... oczywiście, że jestem kobietą! o_O Kilku facetów z TRPG może to nawet potwierdzić :] a już w pierwszej kolejności mój mąż. Jakaś konkretna postać by pasowała do sesji, czy dowolnie? Bo mogę się dostosować, odgrywanie nie sprawia mi problemów. Bardziej czary, walka czy raczej postać ma ładnie wyglądać i nic nie robić? ;)
Thnx za szybką odpowiedź, cały czas czekałam z zapartym stolcem :P tfu! z zapartym tchem ;)
Kaczor
Marynarz
Marynarz

jak dla mnie(choc nie ja decyduje) moglabys sie parac magia(biala lub czarna) albo walczyc ale tak bezposrednio. cos jakis topor czy cus. ale to Twoj wybor i z przyjemnoscia stworze druzyne(lub nie i tylko zagram) z jakakolwiek postacia odgrywana przez Ciebie:P
Qin Shi Huang
Mat
Mat

Kreowanie postaci masz zupełnie dowolne. Oczywiście chcielibyśmy gdy
abyś była niezwykle piękną dzierladką.Dobrze byłoby żebyś była jakąś kapłanką bo healer się przyda, lub jakąś czarodziejką. Ale postaraj się aby twoja postać miała jakieś umiejętności szamańskie, bo sesja będzie polegać na wojnie z demonami. Jeśli oglądałaś slayersów to wiesz o co chodzi. Jeśli jednak postanowisz grać wojowniczką, wybierz sobie jakąś wmiarę dobrą magiczną broń zdolną niszczyć plan astralny mazoku. Później może otrzymasz jedną z broni.... ekhm.... wiesz jakich potężnych broni. Nie będę wszystkiego zdradzał. Fabuła będzie troszkę zmieniona bo jest to jakby kontynuacja poprzedniej sesji w którą grał mój kumpel. Jak zobaczycie strasznie silnego i potężnego gościa, który jest w dodatku księciem i ma na plerach miecz wysysający dusze to to będzie on. No co? Grał w tą sesję dwa lata.

Kaczor
Marynarz
Marynarz

ej! ja tez chce taka zajefajna wypasiona bron! pozatym jak magia szamanska moze zepsuc mazoku, jak ja jesli cos to mu cien do ziemi przykuje?
Ouzaru

Oki, myślę intensywnie nad postacią :) Za duży wybór, może zagram osóbką z rozdwojeniem jaźni? ;) Albo jakąś mieszaną rasą. Kurcze, lubię wyzwania, granie czymś zbyt prostym stało się już nudne :( MG, coś trudnego, pls :)
Z tego co wiem, to jeszcze Mr.Z myśli nad przyłączeniem się :]
Kaczor
Marynarz
Marynarz

eeeee.....Ozuaru. Prosze. Nie mw jakbys byla wszechwiedzaca weteranka wymiataczem rpg-ow z kompleksem nizszosci. nawet jesli tak jest. prosze.
Ouzaru

Och, dobrze już dobrze, nic więcej nie mówię :) Postać w toku, Mr.Zeth'a też. Kiedy sesja ruszy? Czy może już ruszyła? ;) Kto na 100% gra?
Kaczor
Marynarz
Marynarz

ruszyla dawno ale chyba musisz zaczekac na wprowadzenie. znajduje sie w sesjach. a na 100% gram ja. no i MG:P
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Dostałam informację od pewnych dwóch osób, że coś tu się kroi w tej sesji (znaczy w sumie rekrutacji do niej). Czy również mogę spróbować dołączyć do gry? Postać niebawem pojawiłaby się u MG na PW.
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Kaczor
Marynarz
Marynarz

jedziesz jedziesz! przyjmiemy Cie z otwartymi ramionami! nie moge przeciez zostawac w druzynie sam na sam z KOBIETA! zwariowalbym:P
i mysle ze Ozuaru tez ze mna, nie?:P
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

No to zostaniesz sam na sam z dwiema kobietami :D Nie wiem czy to źle czy to dobrze, ale tak się właśnie jakoś złożyło :D No to majstruję postać.
Obrazek
Ouzaru

Hehehe, WW zamiast Zeth'a? Myślę, że to uczciwa wymiana :) Wygląda na to, że osoby, dla których się tu zgłosiłam, nie grają o_O Heh ^^' Ale spoko, zostaję, postać skończona. Tylko tak na szybko i chaotycznie napisana, że boję się, iż MG nic z tego bełkotu nie zrozumie xD
Qin Shi Huang
Mat
Mat

Zrozumie zrozumie. Się uczy to zrozumie. Dawaj WW! Czekam na twoją kartę. Mam nadzieję że postać będzie zabójcza.

Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Mam net, mam net! W pracy, bo w pracy, ale mam! Gram, zaraz zrobię kartę postaci :)

Edit:
Karta wysłana, czekam na rozpoczęcie zabawy :twisted:
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Karta będzie dziś wieczorem z tego powodu, że teraz jestem tylko przelotnie na necie i zaraz znikam, a mam jeszcze do napisania historie postaci. Mam nadzieję, że to lekkie opóźnienie nie będzie przyczyną problemów.
Obrazek
Zablokowany