I spróbuj kiedyś wyciągnąć z pochwy na plecach miecz. Tzn. w rzeczywistości, nie na forum. I zobaczymy ile czasu Ci to zajmie.

Ev - ja mogę wyjeżdżać najwyżej ciężką kawalerią, bo dział nie mam w armii...

Ty chyba masz kamienną tabliczkę w głowieNordin to notuje chyba jak Flinstonowie - na kamiennych tabliczkach^^
rasbrat - czyt. członeka tej samej rasy
Mnie też to zabiło, ale nie czepiajmy się szczegółów.Ale rasbrat mnie zabił.
Serge pisze:A niektórzy to powinni złożyć reklamację u Bozi na nowy mózg, bo stary chyba nie działa tak jak trzeba.
Evandril pisze:Chciałem dodać tylko, że usunąłem z tematu sesji zdanie "(sesja dla ekstraklasy)", bo otrzymuję za dużo privków z głupimi pytaniami i wyssanymi z palca zarzutami. To powinno zamknąć niektórym buźki, bo nie chce mi się odpisywać dlaczego, po co i jak...
Dziękuję za komplementBs od naszej pierwszej sesji zrobił ogromne postępy, z czego jestem nad wyraz szczęśliwa. Cieszę się, że któregoś pięknego dnia dorwał dodatek o krasnoludach i go przeczytał. Bo widzę, że łączy zrozumienie z wdrażaniem w życie i to, czego się nauczył o tej rasie – ładnie zaznacza w postach i odgrywa. Nadal robi kilka logicznych błędów przy stylu pisania, ale i tak miło się go czyta. Za swą kartę postaci miał u mnie najwyższą ocenę i teraz wiem, że się nie pomyliłam Smile
Moim zdaniem nie jest to niesprawiedliwe i raniące Ouzaru, bo wyraża jedynie MOJE subiektywne zdanie (co zaznaczyłem zresztą we wstępie do przygody gdyby ktoś jeszcze miał jakieś "ale"). Wiadomo, ile ludzi tyle gustów i zdań - każdy może mieć własne, a inni niekoniecznie muszą się z nim zgadzać. Skoro np. Ty i Hikari uważacie że elitą Tawerny jest GTW, to dla mnie nie jest to problemem - szanuję wasze zdanie, bo przecież, jak wspomniałem wyżej, każdy ma prawo do własnego. Nie sądziłem tylko że pisząc o sesji dla mojej "ekstraklasy" wywołam taką burzę.Ouzaru pisze:I teraz Ci wyjaśnię, czemu ja także pisałam. Bo to jest... niesprawiedliwe i raniące dla innych graczy? Jeśli interesujesz się tylko WH to ciężko Ci określić, czy ktoś inny nie zagrałby tak samo dobrze, bo np. ostatnimi czasy grał w zupełnie innym systemieEvandril pisze:Chciałem dodać tylko, że usunąłem z tematu sesji zdanie "(sesja dla ekstraklasy)", bo otrzymuję za dużo privków z głupimi pytaniami i wyssanymi z palca zarzutami. To powinno zamknąć niektórym buźki, bo nie chce mi się odpisywać dlaczego, po co i jak...
Jestes debil. Przeszkadza Ci to? Rani Cie takie stwierdzenie. Bo nie powinno, w koncu jest to MOJE subiektywne zdanie.Evandril pisze: Moim zdaniem nie jest to niesprawiedliwe i raniące Ouzaru, bo wyraża jedynie MOJE subiektywne zdanie (co zaznaczyłem zresztą we wstępie do przygody gdyby ktoś jeszcze miał jakieś "ale").
Ja bym raczej to nazwal odkopaniem kosci niezgodyhyjek pisze:Moze skonczmy w koncu te klotnie, i niech ktos napisze cos na temat sesji...
Jak na razie to wyglada tak, ze wszyscy skoncza temat "elity","subiektywnego zdania" itp., przychodzi ktos i rozdrapuje te rany na nowo...
Mięsne teksty Servera pisze:A WT (Wielkie Trio ^^)
Nazwijcie się od razu WC. Dobrze się kojarzy i przede wszystkim to WIELKI CHAOS, który chcecie siaćMięsne teksty Servera pisze:w być moze zaczniemy szerzyc chaos i znisz..
Spokojnie Blind - jeśli będziesz śledził sesję, znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytaniaBlindKitty pisze:super zakamuflowane Skaveny, w które mało kto w Imperium wierzy, skrajnie podejrzliwe i strachliwe... Nie wystawiły warty. Eskortując coś co przypomina mi Szarego Proroka. W pięciu. Po powierzchni...
Samej sesji pośrednio również jak mniemam...Evandril pisze: I jeszcze raz prosiłbym żeby już więcej nie poruszać tematu "elyty", bo dla mnie ten temat jest zamknięty. Przeczytałem wszystkie Wasze "za" i "przeciw", wyciągnąłem odpowiednie wnioski i nie ma sensu wciąż drążyć tej kwestii. Zatem jeśli chcecie coś napisać, to napiszcie odnośnie samej sesji - jeśli nie, nie zabierajcie głosu. Over and out...
Jesli chcaiłes pokazać tu rasizm i ksenofobie wobec skavenów przez ludzi to mozna było podsycic to nieco emocjami bo to wygląda troche tak jakby SS-man tłumaczył Żydowi w obozie koncentracyjnym że go zabijają dlatego że "My Niemcy jesteśmy przyzwyczajeni do mordowania was Żydów"... przykład być moze nieco brutalny lecz być uświadomi komizm tej sytuacji ;PPyotr pisze:Jestem Łowcą Czarownic, służę Sigmarowi... skaveni chciałbym sprostować słowa mego kompana, nie istnieje możliwość waszego odejścia. Z tej sytuacji nie ma wyjścia, albo wy albo my...takie ludzkie przyzwyczajenie odnośnie waszej rasy...
Sergi - jak dla mnie to ten mały szczurek w habicie to na bank Szary Prorok. Tylko nie wiem czy będzie mi dane się o tym przekonać, bo Broch ma właśnie za moment dostać w klatę jakimś nożykiemSergi pisze:gdy spotyka się grupę Skavenów chroniących kogoś na podobieństwo Szarego Proroka i do tego wszystko w karczmie leżącej na trakcie