[LOST] Bunkier numer 13...

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Maua Hina
Azjatka
55kg
155cm
Wygląda jak mangowa postać. Duże, niebieskie oczy, proste czarne włosy, delikatne rysy twarzy, wyraźnie zaznaczone ważne krągłości ;) Ubrana jest w białą, stylonową koszulę oraz krótką, granatową plisowaną spódniczkę :P
Uwielbia grać w gry wideo. Jest uzależniona od PS. Nie wygląda na taką, jednak świetnie posługuje się bronią białą.
Maua nie ma rodziny. Wychowywała się sama w brudnych uliczkach Warszawy.
Zna język Chiński, łamany Polski, baaardzo łamany Angielski ;)
Maua urodziła się w Chinach, jednak ciąża matki zmusiła całą rodzinę na emigrację. Zdecydowali się na Polskę. Żyli w niej dalecy kuzynowie Mau'y. Utrzymywali się z handlu na stadionie X lecia. Podczas lotu odbył się wypadek. Samolot awaryjnie lądował na autostradzie 5 km od Polskiej granicy. Wszyscy zgineli. A tak przynajmniej się wszystkim zdawało. Maua sama nie wie jak znalazła się w Warszawie. Z wielkim trudem odnalazła kuzynów, jednak okazało się, że handlują oni bronią. Z nudów Maua zaczęła uczyć się walki bronią białą. Wpadła w konflikt z prawem, kilkakrotnie usiłując ukraść drogie ubrania. Po dwóch miesiącach od jej pojawienia się w Polsce policja schwytała kuzynów. Ona cudem uciekała i schowała się w luku bagażowym pierwszego lepszego samolotu. Na lotnisku w San Diego odnalezioną ja ledwo żywą, przygniecioną walizkami. Po zdjęciu odcisków palców dowiedziano się kim jest, oraz zażądano ekstradycji. Nie wiadomo czemu do ochrony jej przydzielono szcześciu rosłych policjantów, którzy, nawiasem mówiąc, lecieli do Polski na ćwiczenia.

-Kondycja:2
-Zwinność:3
-Zręczność:2
-Inteligencja:1
-Wola:1
-Charyzma:1

Sorry, że taka krótka jest ta historia, jednak dzisiaj nie mam ani weny ani czasu do tworzenia kart.
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK ! :D
Dziękuje,
Dziękuje,
Dziękuje.
:D
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Bobas »

Teraz tylko sprawa, czy MG przyjmie Azjatke, ktora spełni 'uczuciowo' cała załogę :D
Squat or die ;).
Jeszcze 'tylko' 35kg do 205kg...
Tori
Bosman
Bosman

Żeby nie było, ja jestem normalny facet, żeby nikt mi na gg nie pisał nikt :P A Azjatkę gram żeby nabrać, hmmmm, nowych wrażeń :P Nigdy nie prowadziłem kobiety, więc mogę trochę być denerwujący ;)
Hey(a)!
Marynarz
Marynarz

Post autor: Hey(a)! »

Po tym co dostałem na PW to jak narazie przyjmuję Azjatkę :D
Obelix
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 6330570
Kontakt:

Post autor: Obelix »

a ja się też się przyłacze :P

Imię i nazwisko: Reggie Braun

Narodowośc: Jamajka (jak zawsze 8)) / Ameryka

Waga/Wysokośc/Wygląd: 80Kg, 1,84M, Czarny, jakaś tam koszulka z Pacyfką lub inny ciuch o temetyce Hipis/Rasta, Jeansy, Buty to typowe Glany, łańcuszek z liściem marychy, nosi dosc długie dready.

Hobby: przede wszystkim zbiera karty MTG których przewoził z 5 talii i 2 albumy, umie dośc dobrze grac na gitarze i składac rymy więc w wolnych chwilach nagrywał amatorskim sprzetem piosenki, słyszał też o RPG ale mistrzem nigdy nie był

Rodzina: Matka i Ojciec oraz Brat Alex, dziewczyn brak

Języki, Angielski (100%), Polski (chodził na pare kursów 30-40%)

Historia:
4 sierpień 1975 rok
Wielka radośc w rodzinie Braunów! właśnie narodził się nowy członek rodziny! Matka małego Reggiego bardzo to przeżyła, ojciec zemdlał a brat ucieszył się że będzie miał młodszego brata.

4 sierpień 1980 rok
"Mały Reggie" jak go każdy z rodziny nazywał obchodzi właśnie swoje 5 urodziny, jest dosłownie przesiaknięty kulturą rasta, nigdy nie zapomni tego dnia kiedy dostał od jego brata prawdziwy worek prezentów, małą wieże do odtwarzania CD, płyte z piosenkami reagge i przedmiot który Reggie zachował do dziś, Piękną czarną gitare, prawdziwy rarytas, pamięta jak dziekował bratu na kolanach, w końcu brat nie wydał tego co zarobił przez cały rok roznasząc ulotki, z reguły dostawał jakąś laurke czy mały prezent a teraz takie coś!

10 maj, 1990 rok
To był ważny dzień, Alex który ma już 28 lat zadecydował ze wyjeżdża do Ameryki. Rodzice Reggiego, mimo jego protestów, zadecydowali że jedzie z Chipem, Reggie nie lubił Ameryki, za ten cały imperializm, większośc Ameryki ma od groma wszystkich MacDebili i innych a ludzie mieszkają i parują w wieżowcach dodatkowo mają najnowsze technologie a w niektórych krajach trzeba miesiącami zbierac pieniadze na szczepionki i leki. oczywiście Reggie wie że nie wszyscy są tacy, mimo to nie chce jechac, rodzice mówią mu że w Ameryce łatwiej się dorobic a tu nie czeka go jakieś bogactwo, Reggie obiecał że jeszcze tu wróci a Alex że bedzie opiekował się bratem, Wsiedli razem do samolotu i odlecieli.

2003 rok
Reggie i Alex są ostatni rok w Ameryce, przez te 5 lat zwiedzili razem kupe świata: Anglia, Francja, Hiszpania.... ale już koniec, Reggie ma już 20 lat i chce wrócic na Jamajke, ale chcą z bratem odbyc jeszcze 2 podróże. nie byli jeszcze w Europie, za niedługo polecą do Polski, do przyjaciela Alexa którego poznał w czasie studiów w Ameryce, Przyjaciel mówił mu że że w Polsce jest ciężko ale das sie życ i że zaraz po studiach wraca do kraju, zostawił mu małą karteczke z adresem oraz paroma innymi danymi aby wiedział gdzie się udac jeżeli będzie w Polsce. w zasadzie tam z Reggim jedzie, nie byli jeszcze nigdy w Niemczech, Polsce i Rosji, ale Alex wpakował Reggiego do samolotu bo sam musiał zostac w Ameryce bo miałdo załatwienia pare spraw. dał Reggiemu karteczke i powiedział - Jeśli znajdziesz tego człowieka to powiedz mu ze jesteś moim bratem, przyjmie ciebie, ja przybęde za jakiś miesiąc. Reggie powiedział tylko bratu do widzenia, i wsiadł do samolotu.....

Kondycja:1
Zwinność:1
Zręczność:2
Inteligencja:3
Wola:1
Charyzma:2

(czym się zręcznośc od zwinności różni)

moze i mało wymyślna i płytka i dziwna ta historia ale mistrzem w takich sprawach nie jestem, a zagrac chce!
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars
Tori
Bosman
Bosman

To Azjatka będzie miała towarzystwo ;) BTW, zauważyłem, że większość osób zna polski, za to mało osób zna angielski ;) Pogadamy sobie :P
Hey(a)!
Marynarz
Marynarz

I to mnie niepokoi :(
Ale sam dałem narodowość dowolną :D
Mekow
Bosman
Bosman

Post autor: Mekow »

"Ja" też nie mówię po polsku.
Zobaczymy co to będzie - MG musi coś wymyślić.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera :?

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Hey(a)!
Marynarz
Marynarz

W sesji podstawowym językiem będzie Angielski.
Tori
Bosman
Bosman

Trudno ;) Zmień sobie w podpisie to "najlebszy" :P
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Jak będe chciał was wkur... tzn zdenerwować, to byda fandzolić po Ślonsku :D

Czekam na sesje ^^
Squat or die ;).
Force
Bosman
Bosman

Super! Bedę przeklinał po Polsku a oni nie będą wiedzieć :D
Obrazek
Obrazek
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

No tak. Ale wątpię żeby ktoś z realnych graczy, znał Śląski :P
Squat or die ;).
Force
Bosman
Bosman

Domyślą się. A jak nie to użyjesz międzynarodowego języka przemocy :D
Obrazek
Obrazek
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 2832544

Post autor: Isengrim Faoiltiarna »

Bardziej martwi mnie to, że Bobas może nas obrażać po śląsku, a my nie będziemy wiedzieli, o co chodzi :D Jak zacznie, to my go w jakimś języku programowania zbluzgamy :D
"Beg for mercy! Not that it will help you..."
Hoist the banner high!! For Commoragh!
Force
Bosman
Bosman

Albo języka ciała :D Jest jeszcze język erpegowców:

-Ty złamany toporze 7 poziomu z karą do damage'u !!!
-Palec śmierci ci w dupe !!!
Obrazek
Obrazek
Zablokowany