[Star Wars] Knights of the Old Republic

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Wiesz co, to wszystko jest troche dziwne.
Po języku poznaję, że Shardik jest Wookie'm, ale nic więcej o nim niewiem, a przeciez mam być jego przyjacielem. Pozatym jako przyjaciele, którzy wspólnie zaczęli szkolenie i teraz razem dostali nominację na Jedi, powinniśmy byc w tym samym wieku, bo wkońcu szkolenie zaczyna się bardzo wcześnie (małego Anakina nie chcieli przyjąć, a miał mniej niż 8 lat).
Może by to tak wyjaśnić?
Niech Spodnie15 teraz poda te dane wszystkich graczy które sa potrzebne. Podam przykład:

Nick usera: Alexiel
Imię i nazwisko: Alex Devon
Rasa: Człowiek
Profesja: Jedi
Wygląd: http://img1.spx.pl/u/tamahome_842.jpg

I prosiłbym MG o pisanie imienia postaci a nie nicku, bo jeszcze niepamiętam kto jest kim.
I jeszcze jedno. Jeśli Spodnie15 niewie jak prowadzic sesję to niech zajży do moich (lub innych zdolnych Mistrzów Gry :P ). Może nie jestem najlepszym MG, ale napewno idzie mi lepiej niż Spodniom15.
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Alexiel pisze:Może nie jestem najlepszym MG, ale napewno idzie mi lepiej niż Spodniom15.
"Skromność jest dla idiotów" jak by rzekł mój przyjaciel. Przecież twoja sesja w Matrixie jest lepsza (przynajmniej IMO) od sesyjki pana Zeth'a. Przynajmniej nie ogranicza się do "idźcie tam" i "idźcie tu" i nie wywalasz z sesji tylko dlatego że ktoś nie napisał "idę tam".

W każdym razie, jeśli dobrze zrozumiałem - Jeśli mocno napakuję sobie Force Lightning, to będę miał coś a'la Force Storm?
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Wiesz co Alexiel, tyle ci powiem że nie nazywam się Spodnie15 tylko Hose15 i przestań się rzucać.Mam swój styl prowadzenia sesjii i tyle.Jak ci sie nie podoba to Do widzenia i już.A jeśli chodzi o tych przyjaciół Jedi to trochę ja zawiniłem bo nie pomyślałem ale moge znaleźć wytłumaczenie teraz.
Shardik oraz Kinao Coras z powodu kłopotów rodzinnych i nie mając możliwośći przylecieć na Dantooine rozpoczeli szkolenie później od ciebie.(Tak samo było w przypadku Luka Skywalkera że zaczął później szkolenie.)Będe pisał imiona postaci na początku.
Czerwona Orientalna Prawica
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

Nyano jak widze zawsze szukasz okazji by wyrazić swoją opinie na temat sesji Mr. Zetha, co on ci zrobił ? :wink:

Jak chcecie mogę zmienić wiek postaci to dla mnie nie problem.
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Hose15
Bombardier
Bombardier

Dobra, Thaevis , Alexiel i Ra-V macie po 19 lat ok?Alexiel , Thaevis, i Ra-V napisze wam na pw co o sobie wiecie.
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Thaevis pisze:Nyano jak widze zawsze szukasz okazji by wyrazić swoją opinie na temat sesji Mr. Zetha, co on ci zrobił ?
Nie. Do samego Zeth'a absolutnie nic nie mam, jedynie do jego stylu prowadenia sesji, a to drobna różnica.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

sesji Mr. Zetha
No to właśnie o to mi chodziło.
Hose a co będzie z punktami mocy ?
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
Hose15
Bombardier
Bombardier

No mieliście wypisane te moce no i mieliście pkt. do rozdania .Przypominam Jedi mają 56 pkt. mocy a nie-Jedi mają 32 pkt.Mocy.Jedynie ci którzy mają coś wspomniane o mocy w karcie postaci mogą rozdawać sobie pkt.Mocy.Ciemne moce przybliżają postać ku ciemnej stronie a jasne moce ku jasnej stronie.1 lvl mocy kosztuje 5 pkt.ale nie musicie od razu lvl miec tylko możecie mieć np.
Force Cure- 3 pkt.
Force Stun- 1 lvl(5 pkt.) itd.
Aha i moce przysyłajcie mi na pw.
Jedi moce neutralne mają na 1 lvl a jasne i ciemne moce sobie dokupują a Force Jump Jedi mają na 2 lvl a nie-Jedi na 1 lvl.
Sorry że to tak wychodzi ale ciągle o czymś zapominam.Więc teraz to jest ostateczne postanowienie i przesyłajcie swoje moce na pw.
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Hose15 pisze:Wiesz co Alexiel, tyle ci powiem że nie nazywam się Spodnie15 tylko Hose15 i przestań się rzucać.
Tak myslałem i dla twojej informacji to sie nie rzucam tylko próbuje pomóc. Jesteś tu nowy, wiec myślałem, że jakas porada sie przyda. Sam przyznasz, że rozpocząłes tą sesje... jakby to napisać... niezgrabnie. Jakbym sie rzucał to bys to poczuł :P :P :P.
Hose15 pisze:Mam swój styl prowadzenia sesjii i tyle.Jak ci sie nie podoba to Do widzenia i już.
To troche dziwny to styl, ale jak co to sorry za wszystko, bo chciałbym zagrać w Star Warsie, a to jedyna w nim sesja, chyba, że jestem slepy. Mógłbym zrobic własną, ale nie zabardzo się orientuję w Star Wars'kim uniwersum i mam na głowie dwie inne sesje, nie wspominając o tych dwóch w których gram (choć jakbym się postarał to by mi sie udało, pewnie nawet lepiej niż tobie, Enrice15 :P).
Hose15 pisze:A jeśli chodzi o tych przyjaciół Jedi to trochę ja zawiniłem bo nie pomyślałem ale moge znaleźć wytłumaczenie teraz.
Shardik oraz Kinao Coras z powodu kłopotów rodzinnych i nie mając możliwośći przylecieć na Dantooine rozpoczeli szkolenie później od ciebie.
Jeśli planowałes tą misję na Taris (czy jakoś tak) to trzabyło od razu napisać, że potrzeba trzech Jedi w tym samym wieku, lub coś w tym stylu.
Hose15 pisze:(Tak samo było w przypadku Luka Skywalkera że zaczął później szkolenie.)
Taaa... tyle, że to był wyjątek, gdyż wtedy Rycerze Jedi byli poza prawem, byli renegatami, ścigano ich (dlatego Joda sie ukrywał na tym bagnie). Nie mieli wyboru, musiał Luke w tym wieku przechodzić trening. A ten KOTOR to po wydarzeniach z ostatniego filmu, czyli "Powrót Jedi"? Bo jeśli tak to powinniśmy być w Academii Luka (a tam może zasady rekrutacji są inne). Jeśli to przed filmem to Świątynia (i zarazem Academia) są na Dantooine (o ile to jest ta planeta-miasto, bo nie pamiętam nazwy), tylko, że wtedy przyjmuja bardzo młodych.
Takie jest moje zdanie. Jak co to możesz sobie robić jak chcesz, Pedro15.

Hej, ludzie, a może jednak założe? Co wy na to? Jeśli będziecie tego chcieli i Sanchez15 pozwoli to bym się spróbował.
Hose15
Bombardier
Bombardier

Alexiel a może zrobimy tak:
Ja wezmę twoją postać i będę nią grał a ty będziesz MG hm??
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Ludzie, nie róbcie cyrków. Hose15, prowadź tak jak jest, a jeśli Alexiel nie chce grać to nikt go nie trzyma. Przynajmniej jasno się określcie.
Obrazek
Hose15
Bombardier
Bombardier

Ej co się dzieje z wami wszystkimi?Wiem że macie dużo spraw i obowiązków no ale na sesje przydałoby się czasami zaglądnąć.Szczególnie tą uwagę kieruje do Alexiela, Nyano oraz szturma.
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

A znajdzie sie miejsce dla nastepnego gracza?? Jesli tak to bym siez chęcią skusił :D
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
Hose15
Bombardier
Bombardier

A może by się znalazło.Więc wyślij do mnie kartę postaci.Tylko bardzo prosze nie bądź Jedi bo tych już mamy i to 3.Możesz sobie wybrać dowolną rasę oraz profesję.Aha , i jest jeszcze sprawa Mocy.Jeśli chcesz możesz uzywać Mocy będąc nie-Jedi.Tylko że w słabszym stopniu.No i napisałem Moce jakie sa dostępne dla was.Masz 32 pkt. Mocy na rozdanie.Ciemne moce i złe uczynki prowadzą cię na Ciemną Stronę a dobre Moce i dobre uczynki na Jasną.Force Jump - masz na 1 lvl. A moce neutralne ty sobie musisz dokupywać(oczywiście jak chcesz) .Jedi tylko mają moce neutralne na 1 lvl.Każdy 1 lvl Mocy kosztuje 5 pkt.A oto karta postaci:
Imię i nazwisko:
Profesja:
Umiejętności:
Wygląd:
Ekwipunek[(oczywiście nie za dobry:)]:
Jakoś cię tam upchnę w tą sesję.
WaRdOg
Pomywacz

Post autor: WaRdOg »

Jak znajde trochę czasu to zedytuje swoje kwestie bo z czasu teraźniejszego przechodze na czas przeszły :?
Hose15
Bombardier
Bombardier

Nie, nie musisz edytować.Od teraz piszemy w jakim chcecie czasie.
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

Gdyby co to karte juz wyslalem i czekam na wprowadzenie do gry :D mam nadzieje, ze jest wporzadku ta karta postaci :D
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
Zablokowany