Hose15 pisze:Wiesz co Alexiel, tyle ci powiem że nie nazywam się Spodnie15 tylko Hose15 i przestań się rzucać.
Tak myslałem i dla twojej informacji to sie nie rzucam tylko próbuje pomóc. Jesteś tu nowy, wiec myślałem, że jakas porada sie przyda. Sam przyznasz, że rozpocząłes tą sesje... jakby to napisać... niezgrabnie. Jakbym sie rzucał to bys to poczuł

.
Hose15 pisze:Mam swój styl prowadzenia sesjii i tyle.Jak ci sie nie podoba to Do widzenia i już.
To troche dziwny to styl, ale jak co to sorry za wszystko, bo chciałbym zagrać w Star Warsie, a to jedyna w nim sesja, chyba, że jestem slepy. Mógłbym zrobic własną, ale nie zabardzo się orientuję w Star Wars'kim uniwersum i mam na głowie dwie inne sesje, nie wspominając o tych dwóch w których gram (choć jakbym się postarał to by mi sie udało, pewnie nawet lepiej niż tobie, Enrice15

).
Hose15 pisze:A jeśli chodzi o tych przyjaciół Jedi to trochę ja zawiniłem bo nie pomyślałem ale moge znaleźć wytłumaczenie teraz.
Shardik oraz Kinao Coras z powodu kłopotów rodzinnych i nie mając możliwośći przylecieć na Dantooine rozpoczeli szkolenie później od ciebie.
Jeśli planowałes tą misję na Taris (czy jakoś tak) to trzabyło od razu napisać, że potrzeba trzech Jedi w tym samym wieku, lub coś w tym stylu.
Hose15 pisze:(Tak samo było w przypadku Luka Skywalkera że zaczął później szkolenie.)
Taaa... tyle, że to był wyjątek, gdyż wtedy Rycerze Jedi byli poza prawem, byli renegatami, ścigano ich (dlatego Joda sie ukrywał na tym bagnie). Nie mieli wyboru, musiał Luke w tym wieku przechodzić trening. A ten KOTOR to po wydarzeniach z ostatniego filmu, czyli "Powrót Jedi"? Bo jeśli tak to powinniśmy być w Academii Luka (a tam może zasady rekrutacji są inne). Jeśli to przed filmem to Świątynia (i zarazem Academia) są na Dantooine (o ile to jest ta planeta-miasto, bo nie pamiętam nazwy), tylko, że wtedy przyjmuja bardzo młodych.
Takie jest moje zdanie. Jak co to możesz sobie robić jak chcesz, Pedro15.
Hej, ludzie, a może jednak założe? Co wy na to? Jeśli będziecie tego chcieli i Sanchez15 pozwoli to bym się spróbował.