Kloner pisze:Masz rację, a pozatym zrezygnowaliśmy z nauczycieli i gramy tylko uczniami
Nie gram nauczycielem tylko wizytatorem administracyjnym który posiada umięjętności magiczne na poziomie 4 klasy hogwartu:P
perfidron pisze:przepraszam cie brdzo Osorio za to wtrącenie sie ale jak isałaś wcześniej to jesteśmy w czsach trochę starszych i chyba jeszcze nie wymyślono okularów termowizyjnych ani sportowych butów ani też tic taców i akcja napewno się w Polsce nie dzieje i człowiek napewno nie jest niesmiertelny i to wszystko i jeszcze trochę tyczy się AC
Dumbledor jest nieśmiertelny, tak samo Voldemort. To znaczy - zależy czy czytałeś oryginał czy wersję Rowling

(oryginał to tam gdzie jest Tci i inni z Durmstrangu i tam gdzie jest arena walk

no i Snape w oryginale to ten dobry

)
okulary termowizyjne są magiczne
buty sportowe podkreślają moją niezależność od kanonów magicznych - w końcu moja postać jest tylko wizytatorem administracyjnym, nie jest nawet magiem w pełni tego słowa znaczeniu
tic-taci i buty sportowe przecież nie muszę mieć jeżeli nie pasują do czasów

mogą to być równie dobrze liście koki i skórzane buty z półtwardą podeszwą
pozatym pisałem że moja postać pochodzi z Polski, ale przyjechał do Hogwartu z Durmstrangu gdzie znalazł się z kolei gdy odszedł z InBadCzaMu. Przeczytaj dokładniej historię postaci
ps. zresztą Harry Callahan to tylko anglosaskie pseudo