Ja okazyjnie? Zrozum że mam czas pod wieczór i to nie zawsze...Eglarest pisze:Jeszcze balcksoul ale jak ebdzie nadal prowadzil go tak okazyjnie ktos go zmieni
przywoluje do pozadku Ivora seniaka i innych co figuruja na liscie graczy a nie grają
Władca Pierścieni IV? ERA

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

-
- Marynarz
Ale odgrywasz jedną z ważniejszych postaci.
Skoro nie masz czasu, to może warto by było się zastanowić nad tym czy jest sens... Z resztą to krótki wysiłek, bowiem niedługo zarówno mi jak i MG przybędzie roboty i sesja na jakiś czas trochę zbastuje.
Czas do namysłu będzie.
Skoro nie masz czasu, to może warto by było się zastanowić nad tym czy jest sens... Z resztą to krótki wysiłek, bowiem niedługo zarówno mi jak i MG przybędzie roboty i sesja na jakiś czas trochę zbastuje.
Czas do namysłu będzie.
If the ocean was vodka
And I were a duck
I would swim to the bottom
And never come up
But since it ain't vodka
And I'm not a duck
Pass me the bottle
And shut the fuck up
And I were a duck
I would swim to the bottom
And never come up
But since it ain't vodka
And I'm not a duck
Pass me the bottle
And shut the fuck up

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:
A ja chcialbym spytac czy jest wogole jakas mozliwosc aby wydostac sie z tych lochow
Pozwolisz Eglarest, ze streszcze wszytkie twoje odpowiedzi na wszystkie moje propozycje wyjscia z tej sytuacji:
"Co kolwiek wymyslisz i tak ci sie nie uda ^^"
Czy moze jest jakis szczegol, ktory przeoczylem? Jesli tak dalej pojdzie to wpadne w depresje i skocze w przepasc

Pozwolisz Eglarest, ze streszcze wszytkie twoje odpowiedzi na wszystkie moje propozycje wyjscia z tej sytuacji:
"Co kolwiek wymyslisz i tak ci sie nie uda ^^"
Czy moze jest jakis szczegol, ktory przeoczylem? Jesli tak dalej pojdzie to wpadne w depresje i skocze w przepasc

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Kruca, tak sobie czytam co w złym obozie piszczy, i aż mnie skręca z zazdrości 
Ja też chce taka fajna bitke!
Ludzie, rozumiem, ze czasu jest malo, sama mam na rpg okolo 15 minut dziennie, ale blagam, niech i w dobrym obozie cos sie zacznie dziac.
Przygody uroczej Tinwe to kawal tekstu godny napisania opowiadania, ale jak milo byloby chwycic za miecz...

Ja też chce taka fajna bitke!
Ludzie, rozumiem, ze czasu jest malo, sama mam na rpg okolo 15 minut dziennie, ale blagam, niech i w dobrym obozie cos sie zacznie dziac.
Przygody uroczej Tinwe to kawal tekstu godny napisania opowiadania, ale jak milo byloby chwycic za miecz...

Dobry miecz, to ostry miecz.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Pomywacz
"Urocza Tinwe" zapewnia, że też wolałaby być w kompanii, niż mierzyć się z marchewką. Lecz cóż poradzić, gdy wokół las, pieczęcie, zające, bobry i odwieczne dęby? Jedynie iść przed siebie.
Co się tyczy Ra-Vała, to żadnych "hopbbitów" dotychczas nie spotkałam... Mistrzu Gry, może zorganizujesz mi z nimi spotkanie?
Co się tyczy Ra-Vała, to żadnych "hopbbitów" dotychczas nie spotkałam... Mistrzu Gry, może zorganizujesz mi z nimi spotkanie?