Chociaż może wstawić, a co tam
 .... Ale to raczej w nocy, jak wrócę z pracy.
  .... Ale to raczej w nocy, jak wrócę z pracy.Gratuluję takiej oceny
 ... To tylko Ci pozostaje życzyć zawsze takich wyników
 ... To tylko Ci pozostaje życzyć zawsze takich wyników  ...
  ...

.... Ale to raczej w nocy, jak wrócę z pracy.
  .... Ale to raczej w nocy, jak wrócę z pracy. ... To tylko Ci pozostaje życzyć zawsze takich wyników
 ... To tylko Ci pozostaje życzyć zawsze takich wyników  ...
  ...

Jest ich w tej sesji aż trzech
 Jest ich w tej sesji aż trzech 
 Takie życzenia się przydadzą
 Takie życzenia się przydadzą  Jeszcze długa droga do końca studiów
 Jeszcze długa droga do końca studiów 

, najważniejsze by nauka była przyjemnością, a nie obowiązkiem.
  , najważniejsze by nauka była przyjemnością, a nie obowiązkiem.

Mam bardzo ciekawe studia, to chętniej się uczę, a i materiał nie jest jakiś wybitnie skomplikowany
 Mam bardzo ciekawe studia, to chętniej się uczę, a i materiał nie jest jakiś wybitnie skomplikowany 
 )
)

A następnego dnia 38 C gorączki + SOSE (Straszna Odmiana Sraczki Egzotycznej) i podniesienie się z wyra było traktowanego jako awykonalne. Ale dziś + jutro będę pisał i w sobotę będzie już raczej to napisane. Acz będzie, jak się wydaje, wyglądało raczej skromnie w porównaniu do tych odpisów co już są, bo góra dwie strony zajmie
 A następnego dnia 38 C gorączki + SOSE (Straszna Odmiana Sraczki Egzotycznej) i podniesienie się z wyra było traktowanego jako awykonalne. Ale dziś + jutro będę pisał i w sobotę będzie już raczej to napisane. Acz będzie, jak się wydaje, wyglądało raczej skromnie w porównaniu do tych odpisów co już są, bo góra dwie strony zajmie 

Zobaczysz, że zleci zanim się zorientujeszWinterWolf pisze:Jeszcze długa droga do końca studiów

)
 )

), to możemy ładnie pociągnąć ten wątek, zapchać kupę pozostałego czasu z tych trzech tygodni i będzie okazja do nauczenia Dżeta tego nieszczęsnego skradania. Bo jak na razie wie tylko Conn i zjawi się Dżet, a Lenę znajdziecie w okolicach ZOO lub u Angeli albo w parku.
 ), to możemy ładnie pociągnąć ten wątek, zapchać kupę pozostałego czasu z tych trzech tygodni i będzie okazja do nauczenia Dżeta tego nieszczęsnego skradania. Bo jak na razie wie tylko Conn i zjawi się Dżet, a Lenę znajdziecie w okolicach ZOO lub u Angeli albo w parku.

? Albo jest zbyt leniwy
 ? Albo jest zbyt leniwy  ...
 ...

Oto przykładowe:
 Oto przykładowe:

Odpisy Zetha będą się pojawiały w moich postach przeważnie. W razie czego niech Nina łapie mnie albo fdsa na gg ew. PW. Ja zwykle od około 20.00 do 2.00 w nocy siedzę, ale w najbliższych dniach pewnie tylko do 1.00.
 Odpisy Zetha będą się pojawiały w moich postach przeważnie. W razie czego niech Nina łapie mnie albo fdsa na gg ew. PW. Ja zwykle od około 20.00 do 2.00 w nocy siedzę, ale w najbliższych dniach pewnie tylko do 1.00.

jpg otwieram bez problemu
 jpg otwieram bez problemu  
 Sądzę, że jako nowej osobie w watasze, mnie to nie dotyczy.MG pisze:1. Co jej/jego postać sądzi o pozostałych członkach watahy?
2. Jak jej/jego postać ocenia dotychczasowe funkcjonowanie watahy jako całości (skuteczność, organizacja, celowość itp.)?
3. Jak jej/jego postać ocenia bieżące położenie swoje i watahy w świetle ostatnio zaistniałych wydarzeń?