Rekrutacja kończy sie dziś, to znaczy że już nie można pisać kart postaci, czy że dzisiaj jest ostatni dzień?:P
Na wszelki wypadek dam moją karte postaci:
Imie:Gabriel
Nazwisko:White
Wzrost:188cm
Waga:78kg
Historia:Gabriel od najmłodszych lat interesował sie technologią, interesowała go wszelkiego rodzaju maszyneria. W wieku 11 lat razem z ojcem naprawił zabytkowy dwupłatowy samolot z okresu drugiej wojny światowej. Ojciez zauważył jego talent i w wieku 15 lat wysłał go do prywatnej szkoły w Stanach Zjednoczonych. Dwa lata potem został z niej wydalony za nieumyślne okaleczenie swojego najlepszego przyjaciela Josepha Spikes'a, co w rzeczywistości nie było jego winą. Gabriel nie potrafił sobie wybaczyć że nie zapobiegł wypadkowi Josepha. Wyjechał do Nowego Jorku gdzie pracował w warsztacie w dzielnicy Jersey, nie zarabiał tam wielkich sum jednak pozwalały mu one na opłacanie mieszkania i swobodne żyćie.W NY poznał grupe ludzi którzy zajmowali sie zjawiskami paranormalnymi tzw. Grupe 9 zaczoł uczęszczać na ich spotkania.Od swojego przyjaciela z organizacji dowiedział sie o miasteczku Silent Hill. Scott Petters-przyjaciel z organizacji twierdził że miasto jest zamieszkane przez duchy, poprosił Gabriela o pomoc w poszukiwaniach brata Dawida. Gabriel zgadza sie i oboje wyruszają do miasteczka SIlent Hill.
Wiem że końcówka jest naciągana, a karta po terminie, ale jestem nowy na forum. Pozatym zależy mi na zagraniu w tą gre ^^
W imieniu Eglaresta proszę o wybaczenie nieobecności na sesji. Jednocześnie informuję, że gracz pojawi się jakoś pod koniec lutego, na początku marca (dokładnie nie jest mi wiadome kiedy).
Przepraszam za powstałe zamieszanie.
If the ocean was vodka
And I were a duck
I would swim to the bottom
And never come up
But since it ain't vodka
And I'm not a duck
Pass me the bottle
And shut the fuck up
Ponury świat Silent Hilla znów odżył i zaczyna presperować. Dotychczasowi gracze mają 1 dzień na zgłoszenie się że nadal grają, bo dułżej czekać nie będe. W okolicznościach jeżeli nikt nie da znakku życia postacie zostaną usmiercone :p
Żeby przekonać Vill, żeby znowu grała, musisz ją najpierw znaleźć, a to będzie bardzo, bardzo trudne zwłaszcza po fakcie, że dała mi nawet swoje konto na deviantArt i maila... I GG też zmieniła... I na swoim koncie na BF przestała grać... Z Albionu przepadła... Nawet na eMulowym IRCu przestała bywać... Jeśli chcecie, to mogę ją namówić, żeby znów grała ^^