[Wiedźmin] LEGENDARNI (zamknięta/sprawy związane z sesją)

-
- Marynarz
- Numer GG: 7066798
Re: <Wiedźmin> LEGENDARNI (rekrutacja)
Wiedźmin jest naprawdę wymagany dla fabuły?
Również się zgłaszam.
Ode mnie karta wkrótce. Jeśli potrzebujesz wiedźmaka to moge stworzyc ale wolałbym nic na siłę.
A, i nie dałoby się podnieść liczby osób do 5? Wygląda na to że pojawi się wiele ciekawych postaci, szkoda marnować ten potencjał.
Również się zgłaszam.
Ode mnie karta wkrótce. Jeśli potrzebujesz wiedźmaka to moge stworzyc ale wolałbym nic na siłę.
A, i nie dałoby się podnieść liczby osób do 5? Wygląda na to że pojawi się wiele ciekawych postaci, szkoda marnować ten potencjał.

-
- Bosman
- Numer GG: 0

-
- Bombardier
Ok. masz rację, Sciass, 5 to taka fajna, okrągła liczba.
Dobrze ujęte - absolutnie nic na siłę. Jeśli nie chcesz wiedźmina - nie robisz! Niczego nie narzucam.
Wiedźmin nie jest potrzebny do fabuły
Dobrze ujęte - absolutnie nic na siłę. Jeśli nie chcesz wiedźmina - nie robisz! Niczego nie narzucam.
Wiedźmin nie jest potrzebny do fabuły

to dalej ja, tylko mi kochany baziu ksywkę zmienił

-
- Bombardier
bo nie zamierzam brać 15 graczy jak Buss. Ale raczej się pojawisz w finalnej grupie, stworzyłeś dość ciekawą postaćBrzoza pisze:Dlaczego byc może?Brzoza (być może) zagra driadą- renegatką

-
- Bombardier
Wstępna drużyna::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
BRZOZA: Jako driada, łuczniczka
ANT: Elf, umiejący posługiwać się dwoma ostrzami, równocześnie coś na kształt szpiega wśród Scoia'tael
ALIEN: Jako człowiek, czarodziej renegat posiadający umiejętności warzenia mikstur
THE_WEIRD_ONE: jako szpieg z potężną wiedzą o magach, ćwierć elfa, zdolniacha jakich mało. Idealny jako kompan
SCOREZ: jako garbacz 1/8 elfa, dobrze warzy trucizny, widzi w ciemnościach. Złodziej.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Oczywiście wszystko może ulec zmianie, to początkowy skład
BRZOZA: Jako driada, łuczniczka
ANT: Elf, umiejący posługiwać się dwoma ostrzami, równocześnie coś na kształt szpiega wśród Scoia'tael
ALIEN: Jako człowiek, czarodziej renegat posiadający umiejętności warzenia mikstur
THE_WEIRD_ONE: jako szpieg z potężną wiedzą o magach, ćwierć elfa, zdolniacha jakich mało. Idealny jako kompan
SCOREZ: jako garbacz 1/8 elfa, dobrze warzy trucizny, widzi w ciemnościach. Złodziej.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Oczywiście wszystko może ulec zmianie, to początkowy skład
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 23 marca 2009, 23:49 przez Blue Spirit, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kok
- Numer GG: 1692393
- Kontakt:
Skoro tak zapraszasz to nie mam wyboru
karta niedługo dojdzie 

-
- Bosman
jezeli będą same elfy, półelfy, ćwierćelfy, jednaósmaelfy, jednaszesnastaelfy, jednatrzydziestadrugaelfy to będzie fajnie (bez ironii, no może troszeczkę) dla mojej postaci.

-
- Marynarz
- Numer GG: 2363991
no żesz w dzioba, przegapiłem 

DUB W NOSIE !
Sprawozdania z Drugich Międzynarodowych Warsztatów na Temat Nagich Myszy
Sprawozdania z Drugich Międzynarodowych Warsztatów na Temat Nagich Myszy

-
- Bombardier
No... chyba już dość tych elfów. Przydałby się krasnolud, który trzymałby tą całą hałastrę w ryzach... Ale jest dopiero wtorek, do soboty prawie cały tydzień, wiele zapewne się zmieni.
Uwaga: niczego nie narzucam, kolejne karty jakie do mnie trafią mogą być elfie. Jednak w takim wypadku, ów gracz z elfem nie dojdzie do sesji, jeśli nie zbije innego gracza z tą samą rasą.
Uwaga: niczego nie narzucam, kolejne karty jakie do mnie trafią mogą być elfie. Jednak w takim wypadku, ów gracz z elfem nie dojdzie do sesji, jeśli nie zbije innego gracza z tą samą rasą.

-
- Kok
- Numer GG: 3374868
Jak co mogę troszkę zmienić kartę, ale wolałbym nie.
Postać stworzona coś na kształt rogue w warcrafta, tylko mniej kozacka.
A co do historii.. poznacie ją do końca w trakcie sesji. ;>
Postać stworzona coś na kształt rogue w warcrafta, tylko mniej kozacka.
A co do historii.. poznacie ją do końca w trakcie sesji. ;>
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E

-
- Bombardier
scorez:
Możesz ze swoją kartą zrobić absolutnie wszystko do soboty.
odnośnie ekwipunku: wasze postacie same wyposażały się przed wyprawą do Kaer Morhen, nie będę zatem rozdawał sam sprzętu. Ode mnie macie jedynie 100 koron gotówki w kieszeniach i podstawowy sprzęt (pochodnia, śpiwór)
Możesz ze swoją kartą zrobić absolutnie wszystko do soboty.
odnośnie ekwipunku: wasze postacie same wyposażały się przed wyprawą do Kaer Morhen, nie będę zatem rozdawał sam sprzętu. Ode mnie macie jedynie 100 koron gotówki w kieszeniach i podstawowy sprzęt (pochodnia, śpiwór)

-
- Bombardier
:UWAGA:
Do CZWARTKU WIECZOREM wszyscy chętni muszę wysłać mi swoje karty, ponieważ albo w tym samym dniu albo w piątek zostanie wybrana najlepsza piątka, i sesja ruszy W PIĄTEK POD WIECZÓR
Ostateczne korekty:
Odpisywać możecie więcej niż raz dziennie, ewentualnie raz na dwa dni. Nie obrażę się jeśli kogoś przez 3-4 dni nie będzie, ale nieobecność tygodniowa jest już niedopuszczalna. DOKŁADNIE po 9 dniach postać zostanie zabita.
Działamy po kolei. Pisze pierwsza osoba, druga, trzecia, czwarta i piąta. Chyba że dwie postacie pragnął razem przeprowadzić jakąś akcję bądź dialog. Wtedy może być np. pierwsza osoba, druga osoba, pierwsza osoba i tak dalej.
Gdybym tego nie zrobił prawdopodobnie pogublilibyśmy się w odpisywaniu
Piszemy w trzeciej os. liczby poj.
Myśli oznaczamy kursywą
dialog zaznaczamy jak w książkach, bądź pogrubiony. Jeśli komuś nie pasuje może też być inny kolor
MOŻNA kląć, po NPC będą robiły to dość często. Tylko bez przesady
Do CZWARTKU WIECZOREM wszyscy chętni muszę wysłać mi swoje karty, ponieważ albo w tym samym dniu albo w piątek zostanie wybrana najlepsza piątka, i sesja ruszy W PIĄTEK POD WIECZÓR
Ostateczne korekty:
Odpisywać możecie więcej niż raz dziennie, ewentualnie raz na dwa dni. Nie obrażę się jeśli kogoś przez 3-4 dni nie będzie, ale nieobecność tygodniowa jest już niedopuszczalna. DOKŁADNIE po 9 dniach postać zostanie zabita.
Działamy po kolei. Pisze pierwsza osoba, druga, trzecia, czwarta i piąta. Chyba że dwie postacie pragnął razem przeprowadzić jakąś akcję bądź dialog. Wtedy może być np. pierwsza osoba, druga osoba, pierwsza osoba i tak dalej.
Gdybym tego nie zrobił prawdopodobnie pogublilibyśmy się w odpisywaniu

Piszemy w trzeciej os. liczby poj.
Myśli oznaczamy kursywą
dialog zaznaczamy jak w książkach, bądź pogrubiony. Jeśli komuś nie pasuje może też być inny kolor
MOŻNA kląć, po NPC będą robiły to dość często. Tylko bez przesady

-
- Kok
- Numer GG: 28552833
Żeby brzoza nie czuł się samotny wsród elfów wysłałem kartę człowieka ( z 1/9999 krwi elfów
żart oczywiście) W trzeciej osobie to jest np:
pobiegnął do drzewa tak??

pobiegnął do drzewa tak??
00088888000

-
- Bosman
Myślę że Driady wolą towarzystwo Elfów jakiejkolwiek by niebyli mieszanki niż ludzi.

-
- Kok

-
- Bosman
Nie, bo tamci to jednatysiącpięćsetstociewięćsetne elfy. I napewno zwykłego człowieka zrozumieją.

-
- Kok
he he a tak przy okazjii to czytałem wczoraj krew elfów i zwróciłem uwagę że driady mówią w starszej mowie więc z tobą będzie się kłopot dogadać 

00088888000