Karta poszła. Taka dość... Sucha. Ale jakby było potrzeba próbki moich umiejętności pisania, to można zerknąć albo do działu Sesje, albo dać mi znać - wymyśli się coś
Wiek to wczesna dwudziestka, że tak to ujmę ;P
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Miło.
Potwierdzam zgłoszenie.
Myślę że ze dwa (może nawet trzy...) posty dam radę dać w tygodniu. Jakby co to oczywiście dam znać.
Mogłeś dziś dać wstęp....( nawet jeszcze możesz ).
Bywaj.
"Prawdziwych przyjaciół trudno jest znaleźć, lecz stracić ich jest bardzo łatwo."
Marcus jest okay. Marcusdeblack się dziwnie odmienia jako całość ;P.
Pragnę podziękować Akademii... [z konsternacją grzebie w kartkach z tekstami przemówień]
Der Volk brauchst ein totallen Krieg... [Chowa pożółkłą kartkę i z irytacją rzuca papiery za siebie]
Powiem krótko - fajno, że się dostałem, bo przyznam, że postać tak zwyczajna zdawała mi się... No za zwyczajna. Ale to miło, że się załapałem.
Mam nadzieję, że sesja nie padnie za szybko.
No to panowie, powodzenia.
[Wyciąga pożółkłą kartkę i czyta tekst z ewidentnym zaciekawieniem, próbując sobie przypomnieć w jakich okolicznościach wygłaszał tamto przemówienie.]
Dzisiaj. Teraz zaczynam, ale po drodze pewnie pogram trochę w AoE2, zjem obiad, ktoś mnie wyciągnie na piwo, pouczę się historii, ale do wieczora powinno być.
Senkyou, faktycznie źle to brzmiało.
Inna sprawa że dostrzegłem teraz kupę błędów w karcie.
Z góry przepraszam, pisałem ją o suchym pysku i o zmęczonym wzroku.
Nie popędzaj się stary, poczekamy.
"Prawdziwych przyjaciół trudno jest znaleźć, lecz stracić ich jest bardzo łatwo."
Marcus jest okay. Marcusdeblack się dziwnie odmienia jako całość ;P.