Też dołączam do tej grupy
Z tego powodu mam też pytanie - czy listę czarów mam wziąć z podstawki, czy z Królestwa Magii?Profesja: wędrowny czarodziej (mag cienia)
Poprzednia profesja: uczeń czarodzieja

Z tego powodu mam też pytanie - czy listę czarów mam wziąć z podstawki, czy z Królestwa Magii?Profesja: wędrowny czarodziej (mag cienia)
Poprzednia profesja: uczeń czarodzieja

Teraz nikt nie powiniem mieć wątpliwości co do mojej rasyProfesja: Zwiadowca
Poprzednia profesja: Wojownik klanowy
 .
.

. Oczywiście piszę się na to - widzę, że sporo 'miotaczy drewna' walczy o wejście do drużyny, więc  pewnie zagram jakimś krasnoludem weteranem, albo rajtarem, albo jeszcze kimś innym. Pomyślę jeszcze
. Oczywiście piszę się na to - widzę, że sporo 'miotaczy drewna' walczy o wejście do drużyny, więc  pewnie zagram jakimś krasnoludem weteranem, albo rajtarem, albo jeszcze kimś innym. Pomyślę jeszcze  .
.

Hej, Nin, dawno żeśmy w nic razem na forum nie grali... miło że dołączyłaśNinerl pisze:Hej, Serge....widzę, że wracasz na Tawernę i to od razu jako MG- wchodzę w to. Myślę, że mogę liczyć na krwistą i wciągającą opowieść
.
 . A co do opowieści, to krwista będzie na pewno
. A co do opowieści, to krwista będzie na pewno  i myślę że nudzić się nie powinniście
 i myślę że nudzić się nie powinniście  . A tak z innej beczki... mów co chcesz, ale u Vibe'a byliśmy najlepszą drużyną
. A tak z innej beczki... mów co chcesz, ale u Vibe'a byliśmy najlepszą drużyną  .
.Listę czarów możesz wziąć z Królestwa Magii, zwłaszcza że w podstawce listy zaklęć dla magów są dość ubogie.Isengrim Faoiltiarna pisze: Z tego powodu mam też pytanie - czy listę czarów mam wziąć z podstawki, czy z Królestwa Magii?
Marcus, nie musisz się spieszyć ze swoją kartą – jak napisałem w pierwszym poście, rekrutacja potrwa przez dwa tygodnie i nie decyduje tutaj zasada 'kto pierwszy, ten lepszy'. Odradzam pośpiech, warto posiedzieć na KP, zwłaszcza że tak jak zauważyła wyżej Esmeralda, nie spieszy mi się by mieć je jak najszybciej na PW.MarcusdeBlack pisze: Serge, chciałbym jeszcze dopracować kartę pod względem fabularnym, więc myślę że nie warto się popędzać, prawda? Zresztą czas wyznaczyłeś jeśli się nie mylę do 2 marca, zgadza się?
Mechanikę już rozgryzłem, więc mogę na razie przesłać część karty, sprawdzisz statystyki i ekwipunek ( nie szalałęm co prawda ale...)

Moneo, polecam dział concept-artów War-a, bo są na wysokim poziomie, no i dotyczą Warhammera:Z tym avatarem to będzie najtrudniej, ale dam radę.
 ?:
 ?:Serio, tak mówił? To miło z jego strony, chociaż ja dopiero rozwijałam skrzydłaA tak z innej beczki... mów co chcesz, ale u Vibe'a byliśmy najlepszą drużyną.
 ...
 ...

. Czekam na wszelkie uwagi odnośnie karty.
. Czekam na wszelkie uwagi odnośnie karty.

.
.

. Wyśle krasnoludzkiego weterana, który pragnie odwiedzić Zhufbar.
 . Wyśle krasnoludzkiego weterana, który pragnie odwiedzić Zhufbar.

W przypływie weny napisałam dwie karty postaci

), a i pewnie będzie mu niezręcznie. Przynajmniej ja swoim graczom dawałem wolny wybór.
 ), a i pewnie będzie mu niezręcznie. Przynajmniej ja swoim graczom dawałem wolny wybór.

.
.

. Towarzystwo zebrało się zacne (w tym dwójka elfów
. Towarzystwo zebrało się zacne (w tym dwójka elfów  ) więc myślę, że będzie ciekawie
 ) więc myślę, że będzie ciekawie   .
 .  .
.