[brak] Goblińska Relikwia

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Re: [brak] Goblińska Relikwia

Post autor: Azrael »

Ludzie no i co z wami? Było tylu chętnych, a teraz nic. Szkoda :oops:
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10332376
Kontakt:

Post autor: Nekonushi »

Cóż... ja chętnie bym zagrał, ale... jakoś tak ostatnio straciłem ochotę na sesje online, nie dają mi już takiej frajdy. Dobra - sesje jeszcze tak, ale tylko Naruto, do innych nawet mi się kart nie chcę pisać :/ Brakuje mi jakiejś sesyjki w realu...

Jak coś, to spróbuj za pół roku - może mi przejdzie :wink:
Obrazek
Obrazek
Czerwona Orientalna Prawica
Grim
Marynarz
Marynarz

Post autor: Grim »

Ja tej karty chyba jednak nie napiszę... Możesz to potraktować jako swojego rodzaju zemstę xD.
For Honor & BIG Money!
Azrael
Bosman
Bosman

No, mimo wszystko jedną kartę mam i jedna jest w robieniu.... rekrutacja trwa.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Lilith Af
Pomywacz

Post autor: Lilith Af »

Karta Postaci wysłana co Prawda Słaba ale jest:)
Dostosowałem sie do Kolegi i Jestem Również Uzależniony od Grzybków
"Jest tylko jedna droga do śmierci dla zawodowego żołnierza: od ostatniego naboju w ostatniej bitwie podczas ostatniej wojny." George Patton
Azrael
Bosman
Bosman

Mam dwie karty, choć nie jest to winik zadowalający, to jak dostanę jeszcze dwie (najlepiej trzy/cztery) to możemy zaczynać.

Uriziel
Majtek
Majtek
Numer GG: 11926008

Post autor: Uriziel »

Ja coś niedługo sklecę, jednak o goblinach za wiele nie wiem więc nie licz na 2 stronki a4 ^_^"
Va faill, dhoine...
Azrael
Bosman
Bosman

Super! Razem z Urizielem będę miał cztery KP... poczekam na 5/6 choć jak nie napłyną do piątku to i tak założę sesję. Podejrzewam, że w sobotę.

Uriziel
Majtek
Majtek

Spróbuję jeszcze kumpla namówić, ale to będzie jego 1 sesja więc nie bij go :D Dioskias się zowie. Pozdr
Va faill, dhoine...
Uriziel
Majtek
Majtek

Ehh, chyba trochę zbytnio się rozpisałem :lol: ale jest moja karta. Mieliśmy je podawać tutaj, więc oto jest:

Imię: Grilldo
Wygląd: Przeciętny wzrost, szczupły, zawsze nosi zatknięte za lewym uchem śmieszne pióro (które jego zdaniem czyni go groźniejszym), lubi często przybierać groźną minę, zestresowany mruga okiem ( taki tik ;) )
Historia:Dawno, dawno temu . . . , kiedy był jeszcze małym szkrabem, babcia opowiadała mu bajki (oczywiście z palca wyssane), jakoby jego prapra...pradziadek był najstraszliwszym i najgroźniejszym z goblinów, bezlitosnym wobec ludzi, rozrywającym na kawałki trolle ... :lol:
Młody w to uwierzył i wierzy do dziś. Postanowił być tak samo zły i straszny, chciał, aby wszyscy bali się nawet wymówić jego imienia (początkowo nawet próbował jakoś przekręcać litery w imieniu, by utworzyć jakąś groźną ksywkę, ale wyszło mu tylko Lord Gil, więc zrezygnował :lol: ). W rzeczywistości jednak nie był w stanie skrzywdzić z zimną krwią choćby muchy, poza tym był dość niezdarny. Złym goblinem stara się być do dziś, nie poddaje się wierząc, że kiedyś mu się uda. Tjaa...
Aby sam sobie udowodnić, że potrafi być okropny, podkrada różne rzeczy innym goblinom.

Charakter:
-oddawaj mój patyk! - krzyknął do Grilldo maluch - jest mój!
Złodziejaszek wykrzywił się w paskudnym uśmiechu, patrząc spode łba - Złamię ci go! Gdzie kamień?!
-Przecież nie mam żadnego kamienia! - mały już prawie płakał - ja chcę mój paatyyk!
Grilldo spojrzał groźnie, wyginając lekko zdobycz. Wiedział, że jego pradziadziuś posiadał swoją moc dzięki legendarnemu (według babci) kryształowi, zwanym Czarnym Diamentem Mroku. Ostatniej nocy przyśniło mu się, że ma go ów dzieciak.
W oku malca zakręciła się łza. Opryszek próbował opanować swoją litość - "uda mi się. Teraz napewno mi się uda" - patrzył prosto w zapłakane oczęta. Nie potrafił. Nie potrafił złamać głupiego patyka.
Nagle ktoś mu go wyrwał, Grilldo zdenerwował się i odebrał go zamaszystym ruchem, dźgając się w oko. Znowu. Zdarzało mu się to na tyle często, że jego organizm wykształcił w obronie własnej wyspecjalizowany tik nerwowy - w sytuacjach stresowych jego oko automatycznie zaczyna w niekontrolowany sposób mrugać.
Goblin ze złością cisnął patykiem w ziemię, trafiając w mały palec u stopy. Stosownego mechanizmu obronnego jeszcze nie wykształcił. Zaklął pod nosem i odszedł, lekko utykając. - zabiję go! - mamrotał po drodze, nadzwyczaj szczerze wierząc w swoje słowa - może jutro

- Co tam mamroczesz? -starszy brat malca był wyższy i szerszy od Grilldo. Groźny był z pewnością nie tylko wyglądem
- za-za-za... zakleję to!- zakrzyknął radośnie, wskazując skaleczony palec, gdy już przestał się jąkać - O tak! Jutro zakleję! Dokładnie tak! - uśmiechnął się nienaturalnie szeroko, wycofując się i mrugając wściekle. Po chwili uciekł potykając się o własne nogi.

Gdyby babcia nagle zmartwychwstała, na pewno powiedziała by kochanemu wnusiowi, że to były tylko zmyślone bajki. Chociaż pewnie by nie zdążyła, bo widząc, co jej kochany wnusio wyprawia, od razu umarła by znowu ;)

Umiejętności: Ma zdolności akrobatyczne, jednak łatwo się stresuje, co podczas tych wygibasów zwykle przynosi opłakane skutki. Oprócz tego potrafi władać sztyletem: obierać jabłka, rysować na piasku, pisać bzdurne znaczki na drzewach i krzywo kroić mięso.

Profesja: złodziej
Ekwipunek: sztylecik, piórko
Va faill, dhoine...
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10332376
Kontakt:

Post autor: Nekonushi »

Uriziel pisze:Ehh, chyba trochę zbytnio się rozpisałem :lol:
... weź mnie nie dołuj stary... ja rozumiem - za mało, ale za dużo?!?!?!
Obrazek
Obrazek
Czerwona Orientalna Prawica
Uriziel
Majtek
Majtek

No wiesz, początkowo myślałem, że nie wydukam nawet tyle, więc jak na KP goblina to nawet nieźle. I nie jestem stary :lol:

A co do tego mojego kumpla co miał dołączyć to raczej nie będzie go. Szkoda.
Va faill, dhoine...
necron1501
Mat
Mat
Numer GG: 10328396

Post autor: necron1501 »

Azrael jak myślisz możemy ruszać???bo więcej osób to chyba nie będzie,a jeśli tak to się dołączy w trakcie.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Uriziel
Majtek
Majtek

poczekajcie jeszcze do jutra, Dioskias jednak przyjdzie. :lol:
Va faill, dhoine...
Lilith Af
Pomywacz

Post autor: Lilith Af »

to Gramy w Końcu czy nie???
"Jest tylko jedna droga do śmierci dla zawodowego żołnierza: od ostatniego naboju w ostatniej bitwie podczas ostatniej wojny." George Patton
necron1501
Mat
Mat
Numer GG: 10328396

Post autor: necron1501 »

Właśnie jedźmy już bo nigdy nie zaczniemy.Olać dioskasa,nie pisze jego problem.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Azrael
Bosman
Bosman

Jutro spróbuję rozpocząć, choć rekrutacja wciąż trwa.

Zablokowany