yy.... wiem... ślepy jestem... nosze okulary (szkła jak denka od butelek, bo stamtąd wyjęte ) i nadal nic nie widze , cholera muszę uważniej czytać te posty no nic dzieki za uwage punkty nauki powiadacie? na co można na początku te punkty wydać? przydałaby sie jakaś lista "podstawowych" umiejętności dla 0-poziomowca... czy może tylko od 1 poziomu można wydawać te punkty? (ale jestem wymagający ) a i jeszcze jedno (bo jedziemy coś sprzedać :P_jaka jest waluta? i czy dzieli sie na jakieś "drobne, średnie i grube" pieniądać) jaka jest waluta? i czy dzieli sie na jakieś "drobne, średnie i grube" pieniądze?
Jestem na wrocku, teraz piszę od sąsiadki Wracam za miecha.
Kto grał w Gothica, ten wie o co z pn chodzi- masz nauczycieli w mieście i np. u Mistrza gladiatorów za 5pn Możesz się nauczyć biegłości w toporach ,jak już to umiesz to za opłatą i 10 pn Poprawionej walki toporami,za wielki majątek i 50 pn. mistrzostwo w toporach itd. Po awansie na level dostajesz kilka pn. A cała gra przypomina tibię- bedą respawny ( 4 dni po śmierci)
!!!Chcemy własnego tematu dla runicznej gwardii!!!
ja mam pytanie czy będzie sie można zapisać w każdej chwili czy tylko teraz???????
Bo aktualnie to chciałbym zacząć swoją sesje chyba że nie wypali
(jakby coś poszukuje MG rekrutacja na tym forum)
Sesja już trwa, ale możesz się zgłosić kiedy chcesz. Aha, i gra ktoś w tibie, WoW,Gw czy coś innego? Taka jest ta sesja. Olszak, a może chciełbyś być mg?
ja gram w tobie (servera nie pamiętam ale jestem na mainie) igram też w WoWa (server Twilight limits WoW) jakby ktoś też tam grał to niech da znać na gg....
Ja z tym samym zpytaniem co kilka postów temu. Czy moge się dołączyć, od razu mowie ze zadnego systemu nie znam zbyt dobrze, wiec jezeli jakis tu obowiazuje to potrzebowałbym wprowadzenia najlepie na priv lub GG. Mam natomiast kupe wyobraźni, więc może być fajnie.
P.S.
Do netu mam dostep raz na dwa dni, dopiero za tydz bede mial neta w domu na stale:D
I`m Destroyer!!! Master of Pain and I kill you!!!
Bez skrupułów... Bez litości... Tak do bólu... W naiwnosci...
Jak masz taką wyobraźnię to weź se zostań drugim mg, znajdź sobie graczy ( 2 minimum, ja mam 5 i to jest mordęga ) i ty będziesz miał swoich graczy, ja swoich i tak w sesji zmieścimy nawet 60 graczy i nikt nie będzie się zbytnio wysilał
Z MG-waniem styku nie miałem (jeszcze ) wioec nie wiem czy bym sie nadawal, z sama grą przez te trzy tygodnie sie jednak troche podciagnelem i gram teraz na trzech różnych scenariuszach(oczywiście dobrze mi idzie, tylko ta moja orta ) Podsumowujac prosibym o wiecej szczegułów.
Pozdro
I`m Destroyer!!! Master of Pain and I kill you!!!
Bez skrupułów... Bez litości... Tak do bólu... W naiwnosci...
Szczegóły są takie,że Świat Aminor składa się z 2 części- południowej i północnej. Południowa to królestwa Ludzi, Elfów, Krasnoludów i Orków, pośród których żyją różne dziwadła i mutanty jak półdemony czy półsmoki, a na terenie północnym panuje śmierć i zniszczenie, żyją tam półnieumarli i przerażające kościane bestie. System klas opisałem w sesji.
UWAGA! Konkurs dla graczy! Kto zgadnie! Oczywiście nikt prócz mnie nie zna rozwiązania! Kto pierwszy (z graczy) prześle mi prawidłową odpowiedź ten wygrywa lekką kuszę.
Kto jest najpotężniejszym człowiekiem w Aminorze ( Liczy się szczęście)
a) Rolnik Stefan
b) Nekromanta Xordelos
c)Garraz, Arcymistrz magów ognia
d)Dabur, Mistrz topora.
PRZYSYŁAJCIE PEŁNE ODPOWIEDZI! KUSZA CZEKA!