Dokładnie jest tak, jak Wilczyca mówi

. To najbardziej lubię w tym uniwersum, bo daje niezliczone możliwości, do tego krótki wypad do, powiedzmy, Zapomnianych Krain, czy do Tartaru nie stanowi zbytniego problemu

. No, stanowi... bo trzeba znaleźć portal i klucz, ale można się tam przenieść również przypadkowo, przez kichnięcie nosa podczas przechodzenia przez drzwi gospody.
Dlatego praktycznie mogę rzucić was zawsze i wszędzie gdzie tylko mi się marzy i wyjaśnić to najbardziej sporadycznym gestem. Fajne, co?

Pierwszy up za nami, mam nadzieję, że jest znośnie. A postaram się, by było jeszcze lepiej.
WW mówiła coś o chęci zorganizowania małej konferencji na GG z MG i graczami, ja nie mam nic przeciwko. Jutro wraca Tevery... to jak, jutro o 21? W zasadzie nie wiem po co, ale może być zabawnie

.
No i jeszcze jedna sprawa. Wiele osób wyjeżdża, ja też- w sierpniu, więc pozwolę tym, co zostali, po prostu rozkoszować się Sigil, potem może się zawiesi sesję na tydzień, czy dwa, a wrócimy jakoś w sierpniu, gdy wszyscy będą dostępni, bo nie chcę potem kombinować, jak was połączyć. A przysłowiowe "kichnięcie nosem" może nie starczyć

.