. Choć gram od pewnego czasu i idzie nieźle. Ale cóż, ja patrzyłem na jakość zgłoszeń, a nie na to, kto jest moim kumplem
. Choć gram od pewnego czasu i idzie nieźle. Ale cóż, ja patrzyłem na jakość zgłoszeń, a nie na to, kto jest moim kumplem  . No, wybierałem między scorezem, Pavcieeem i Tomki3m... Zobaczymy, ciekawe, czy się dostanę... zawsze szkoda, jeśli jakiś dobry gracz odpadnie.
. No, wybierałem między scorezem, Pavcieeem i Tomki3m... Zobaczymy, ciekawe, czy się dostanę... zawsze szkoda, jeśli jakiś dobry gracz odpadnie.

. A tak na serio: Dajmy młodym szansę!
 . A tak na serio: Dajmy młodym szansę!

.
.

No tak, ktoś musi odwalić czarną robotę i posprzątać zwłoki ;PKosiarz Dusz pisze:
Zresztą jak jakiś zginie, to jeden z nas go zastąpi.

Scorez też gra... no prawie pierwszy raz, chyba gdzieś tam się przewinął już.Tevery Best pisze:No dobra, zostaje tylko czekać na start. Trochę szkoda, że jako jedyny z tzw. "nowej fali" dostałem się do gry, ale lepszy rydz, niż nic... Zresztą i tak nie ma tu takich tuzów, jak np. Zapał, Zgon, Soul, Smoku...
 Start już jest, gramy w APW.
 Start już jest, gramy w APW.

Coś ci się pomyliło, odpadłeś dużo (stronęscorez pisze:Ej! Acet! Ja już grałem w Trupy!
Nie komentuję ale odpadłem po 3 stronach...
zabiłeś mnie!!!
 ) dalej
 ) dalej  I to nie ja cię zabiłem, a BlindKitty.
 I to nie ja cię zabiłem, a BlindKitty.

W tej grze może, gdy żywotność spadnie mu do 0.scorez pisze:A kto napisał że nieżyję? He?
Po za tym jak trup może nie żyć?