[Storytelling realistyczny]Cień (Zakończona)

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Karta poszła, Hika wysłałam do ciężkiej, kilkunastogodzinnej pracy w fabryce :) Nawet nie myślała, że pisanie o 'sobie' może być takie trudne o_O Z graniem pewnie będzie jeszcze gorzej :?
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Z przyczyn niezależnych ode mnie zmuszone jestem cofnąć moją kandydaturę. Przepraszam wszystkich, których w ten sposób zawiodłem.
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

No nie, jak Perzyn nie gra, to ja zrezygnuję jednak. Sorry, Oly...
olympiaa
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2894983
Kontakt:

Post autor: olympiaa »

Spoko, moze w moim nastepnym projekcie zagracie, kto wie. Ale najpierw musze skonczyc ta sesje, a przynajmniej ja zaczac :D Wiec wszystkich chetnych zapraszam serdecznie, miejsca jeszcze są (jak sie nie myle to jeszcze 1-3 miejsc zostalo) Chociaz nawet jak nikt wiecej sie nie zglosi, to i dla 4 moge poprowadzic, tylko wciaz nie mam kart Tomdala i Atendiego (na które oczywiscie czekam z niecierpliwością :) ).

Pozdrawiam

EDIT: A moze jakies kobietki chca zagrac? Ktos musi rozrzedzic tą zgraję facetów :P
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Po długiej (niestety) nieobecności na forum... POWRACAM!

I cholernie ciekawi mnie ta sesja.
Przysięgam: jednego posta dziennie, staranną ortografie, hołd MG i cokolwiek chcecie.

Karta leci na PW... (jeszcze dziś)
olympiaa
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Re: [Storytelling realistyczny]Cień (Zakończona)

Wiec prawie na 100% ruszamy jutro (wreszcie! :D )
Zagrają:
Alucard,
Filippo,
Atendi,
Azrael.

Zgłosił się również Tomdal, niestety jego karty nadal nie otrzymałam, więc jesli sesja rzeczywiscie ruszy jutro, to ma szanse dołączyć przed weekendem (jesli dosle karte, a jesli ni to oczywiscie zagra tylko powyższa czwórka).

Pozdrawiam.

EDIT: Rekrutacja zakończona, sesja rozpoczęta: http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... =15&t=3347 Powodzenia :twisted:
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Ten post był jedną wielką pomyłką. SORX
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
olympiaa
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Żeby nie robić bałaganu w temacie sesji piszę tutaj: do 16 lipca sesję zawieszam ponieważ w sobotę rano jadę na Grunwald, a do soboty nie mam praktycznie czasu na siedzenie przy kompie z powodu zamieszania związanego z pakowaniem, zakupami itp. Poza tym oprócz mnie, w tym samym czasie nie będzie także Filippo i Atendi'ego, a Lansharra jeszcze walczy z problemami. Więc graczy proszę o cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Za to mogę obiecać że po moim powrocie będzie się działo :twisted: Pozdrawiam
Zablokowany